Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zorans είπε
Spoiler

Χωρίς να θέλω να σας αγχώσω, ναι γίνονται έλεγχοι αλλά είναι σποραδικοί. Σε φίλο μου σε μαγαζί του ζήτησαν μέχρι και παραστατικό για το office που είχε στον υπολογιστή του.

Spoiler

Ακριβως αυτό. Συνήθως ελέγχουν αν έχεις τιμολόγια για τα πράγματα που ήδη χρησιμοποιείς (πχ software), όχι για πράγματα που έχεις κόψει τιμολόγιο αλλά δεν το βλέπουν εκεί. 

Anyway, /offtopic 

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/10/2022 στις 1:20 ΜΜ, mariosdemigod είπε

Η επιστροφή μπήκε ήδη, αλλά μόνο 1%, αυτό με προβληματίζει.

Άλλαξε κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και το site εχει κολλήσει αρκετή ώρα τώρα.

Το έχει προσέξει κάποιος άλλος ??

(για να ξέρω αν έχω εγώ το πρόβλημα (που δεν το πιστεύω , αλλά λέω τώρα !!!!)

Επεξ/σία από jobous
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jobous είπε

Καλημέρα. Δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και το site εχει κολλήσει αρκετή ώρα τώρα.

Το έχει προσέξει κάποιος άλλος ??

(για να ξέρω αν έχω εγώ το πρόβλημα (που δεν το πιστεύω , αλλά λέω τώρα !!!!)

Ναι έχει ένα θέμα.......

Δημοσ.

Παρακαλώ γράφει Εξαιροούνται τα 8K μοντέλα Samsung 55/65/75 QN700B. Η συγκεκριμένη Samsung Neo QLED 75″ 8K Smart QE75QN900A περνάει στην προσφορά?? Όποιος μπορεί νά δώσει τα φώτα του.. και κάτι άλλο τι λέτε αξίζει??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Ναι έχει ένα θέμα.......

Δεν ξέρω έχει κολλήσει τελείως. Κατάφερα να κάνω παραγγελία και αγορα (οκ, μου ήρθε email απο ΜΜ και απο Eurobank) , πόντοι δεν έχουν μπει καθόλου (φαντάζομαι λόγω Κυριακής) και στον λογαριασμό μου στην ΜΜ δεν φαίνεται η παραγγελία. Αυτά μόνο !!! Ας ελπίζουμε ότι θα το διορθώσουν....

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, freelove είπε

Παρακαλώ γράφει Εξαιροούνται τα 8K μοντέλα Samsung 55/65/75 QN700B. Η συγκεκριμένη Samsung Neo QLED 75″ 8K Smart QE75QN900A περνάει στην προσφορά?? Όποιος μπορεί νά δώσει τα φώτα του..

image.png.4f23edaf2c30280741a04a38e7c580e1.png

Δημοσ.

Η πιο worth 55’ που να βγαίνει έμμεσα στα 400 - 450 αυτή την στιγμή; Για Netflix και Disney plus κυρίως ποια είναι ; 

ή να περιμένω την μαύρη Παρασκευή ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreas1gr είπε

image.png.4f23edaf2c30280741a04a38e7c580e1.png

Άρα κομπλέ είναι η συγκεκριμένη τηλεόραση. Είναι το κωδικό στην λίστα.

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Η πιο worth 55’ που να βγαίνει έμμεσα στα 400 - 450 αυτή την στιγμή; Για Netflix και Disney plus κυρίως ποια είναι ; 

ή να περιμένω την μαύρη Παρασκευή ;

Θεωρώ τη 55qn90b της Samsung πολύ τίμια προσφορά. Βγαίνει έμμεσα κοντά στα 640€ αλλά υπέρ αξίζει 

Επεξ/σία από Nick64
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gvouke είπε

Παιδια για netflix και ps5 τι θα προτεινατε σε συνδυασμο με την προσφορα για 65"? 

Ευχαριστω πολυ

LG Oled C2 με κλειστά μάτια 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω τους συμforumητες σχετικα με την επισημανση της τριπλης προσφορας.

Πηρα την Samsung qn90 65' ουσιαστικα στα 800 ευρω χθες.

Προς διευκολυνση επισημαίνω τα εξης

Οι ποντοι επιστροφης πιστωθηκαν αμεσα

Η δωροεπιταγη της mediamrkt ισχυει για ενα μηνα οποτε υπαρχει όφελος αν καποιος θελει ν αγορασει και κατι ακομα απο mediamarkt σε αμεση επομενη αγορά 

Σε τηλεφ επικοινωνια με την samsung που δινει την δωρο την δωροεπιταγη της spendeo,μου ειπαν οτι μπορει να χρησιμοποιηθει οπου υπαρχει POS χωρις περιορισμο

• Like 2
Δημοσ.

Στο site της mediamarkt αναφερει ότι οι δωροκαρτα είναι μη προσωπική και είναι μεταβιβάσιμη.

Στους όρους δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο για τις δωροεπιταγες και ειδικότερα αν μεταβίβασουμε την δωροεπιταγη σε κάποιον τρίτο, αν αυτός ο τρίτος, θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει και να κόψει τιμολόγιο;

Επίσης δεν βρήκα κάπου να αναφέρει μέχρι πότε είναι ενεργές οι δώροεπιταγές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...