Πέτρος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Έχουμε 22/11 πλέον, και δωροεπιταγή δεν έχω δει ακόμα. Το απόγευμα ελπίζω να βγάλω άκρη, μετά θα πέσει γκρίνια.
webm0nst3r Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3η επικοινωνία σήμερα για το υπόλοιπο 19% (παραγγελία 4/11) και άκρη δεν έχουμε βγάλει, στην τελευταία επικοινωνία μέσω chat μου είπαν ότι θα λάβω απάντηση στο email μου και μου έστειλαν σήμερα τους όρους από την επιστροφή 20% για τις λευκές συσκευές... η 4η θα είναι καταγγελία..
eskimoos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, webm0nst3r είπε 3η επικοινωνία σήμερα για το υπόλοιπο 19% (παραγγελία 4/11) και άκρη δεν έχουμε βγάλει, στην τελευταία επικοινωνία μέσω chat μου είπαν ότι θα λάβω απάντηση στο email μου και μου έστειλαν σήμερα τους όρους από την επιστροφή 20% για τις λευκές συσκευές... η 4η θα είναι καταγγελία.. Εφόσον η τηλεόραση που αγόρασες ήταν χωρίς δόσεις και δεν χρησιμοποίησες κάποιο εκπτωτικό έξτρα κουπόνι, πόντους επιστροφής η οποιαδήποτε άλλη δωροεπιταγη τότε θα είσαι οκ και θα βγάλεις ακρη Μόλις τώρα, eskimoos είπε Εφόσον η τηλεόραση που αγόρασες ήταν χωρίς δόσεις και δεν χρησιμοποίησες κάποιο εκπτωτικό έξτρα κουπόνι, πόντους επιστροφής η οποιαδήποτε άλλη δωροεπιταγη τότε θα είσαι οκ και θα βγάλεις ακρη
jobous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, eskimoos είπε Εφόσον η τηλεόραση που αγόρασες ήταν χωρίς δόσεις και δεν χρησιμοποίησες κάποιο εκπτωτικό έξτρα κουπόνι, πόντους επιστροφής η οποιαδήποτε άλλη δωροεπιταγη τότε θα είσαι οκ και θα βγάλεις ακρη Καλά και σε μένα που μπήκε εκπτωτικό κουπόνι 10 € και με έβαλαν να ακυρώσω την παραγγελία που είχα παραλάβει και αναγκάστικα να ξανακάνω παραγγελία , τελικά την επιστροφή της Eurobank την έβαλαν σε αυτή με το εκπτωτικό κουπόνι !!!! Και μου επέστρεψαν το ποσό της δεύτερης παραγγελίας ενώ είχα επιστρέψει την πρώτη. Τι άλλο να πούμε !!!! !!!!
alfas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, jobous είπε Καλά και σε μένα που μπήκε εκπτωτικό κουπόνι 10 € και με έβαλαν να ακυρώσω την παραγγελία που είχα παραλάβει και αναγκάστικα να ξανακάνω παραγγελία , τελικά την επιστροφή της Eurobank την έβαλαν σε αυτή με το εκπτωτικό κουπόνι !!!! Και μου επέστρεψαν το ποσό της δεύτερης παραγγελίας ενώ είχα επιστρέψει την πρώτη. Τι άλλο να πούμε !!!! !!!! Πολύ μπροστά...
webm0nst3r Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, eskimoos είπε Εφόσον η τηλεόραση που αγόρασες ήταν χωρίς δόσεις και δεν χρησιμοποίησες κάποιο εκπτωτικό έξτρα κουπόνι, πόντους επιστροφής η οποιαδήποτε άλλη δωροεπιταγη τότε θα είσαι οκ και θα βγάλεις ακρη Ούτε δόσεις ουτε δωροεπιταγή ούτε εξτρα κουπόνι τίποτα, μπήκα είδα αγόρασα ενα πραμα, η δωροεπιταγή των 100€ που είχε η τηλεόραση απο media μου ηρθε κανονικά μετά απο 5-6 μέρες, το 19% κυνηγάμε.
dimitrk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Πάντως αν σε κάποιον δεν έχει έρθει η δωροεπιταγή και θέλει να αγοράσει κάτι τώρα δίνω την δική μου από 180 στα 150eur.Απλά λογικά πρέπει να πάμε μαζί σε κάποιο mediamarkt για να γίνει η συναλλαγή χωρίς φόβο και για τους 2. Αν το παραπάνω είναι εκτός προδιαγραφών του forum να το σβήσω.
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, dimitrk είπε Πάντως αν σε κάποιον δεν έχει έρθει η δωροεπιταγή και θέλει να αγοράσει κάτι τώρα δίνω την δική μου από 180 στα 150eur.Απλά λογικά πρέπει να πάμε μαζί σε κάποιο mediamarkt για να γίνει η συναλλαγή χωρίς φόβο και για τους 2. Αν το παραπάνω είναι εκτός προδιαγραφών του forum να το σβήσω. Όσοι φωνάζουν δεν το κάνουν γιατί θέλουν να αγοράσουν κάτι απαραίτητα, αλλά για να μην χάσουν την επιταγή που αυτόματα σημαίνει ότι η τηλεόραση που αγόρασαν θα είναι πιο ακριβή κατά 180. 250, 300 κλπ κλπ ευρώ...
makis225 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κάποιον να πληρώσει το υπόλοιπο που προκύπτει μετα το voucher αλλάζω συσκευή με την δωροεπιταγη?Γιατί έτσι μου αναφέρθηκε από το MM αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό.
Πέτρος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, Πέτρος είπε Έχουμε 22/11 πλέον, και δωροεπιταγή δεν έχω δει ακόμα. Το απόγευμα ελπίζω να βγάλω άκρη, μετά θα πέσει γκρίνια. Μίλησα χτες γύρω στις 4 το απόγευμα, μου είπαν ότι "θα ενημερώσουν με προτεραιότητα", μου ήρθε κάτι λεπτά μετά μήνυμα στο viber ότι το "μελετούν" και περιμένω...
jlag Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Αν μπορεί να να με βοηθήσει κάποιος την δωροεπιταγη πως την χρησιμοποιούμε για online αγορά. Δεν βρήκα κάποια επιλογή.
makis225 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Media Markt το μεγαλείο σου. Προσπάθησα να εξαργύρωσω το κουπόνι στην αγορά ενός ψυγείου παράλληλα με το αλλάζω συσκευή αλλά σύμφωνα με την εξυπηρέτηση αυτό δεν είναι δυνατό γιατί υπάρχει συστημικα δεν το επιτρέπει. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν αναγράφεται πουθενά στους όρους εξαργύρωσης της δωροεπιταγης ούτε στους όρους του προγράμματος. Για του δε πόντους στην κάρτα μπήκαν μετά από πολύ κυνηγητό. Σε επόμενη αγορά ούτε 100 ευρώ να βγαίνει η TV δεν τους ξαναπροτιμω. Edit: Να προχωρήσω σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από makis225
kaktos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jlag είπε Καλημέρα. Αν μπορεί να να με βοηθήσει κάποιος την δωροεπιταγη πως την χρησιμοποιούμε για online αγορά. Δεν βρήκα κάποια επιλογή. Στο τέλος όταν πας στο καλάθι για να πληρώσεις βάζεις τον κωδικό και σου αφαιρεί το ποσό πριν την στείλεις. Προσοχή να είσαι σίγουρος και να υπάρχει και διαθεσιμότητα προϊόντων πριν βάλεις την επιταγή καθώς θα στην κρατήσει μετά στο καλάθι.
jlag Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jlag είπε Καλημέρα. Αν μπορεί να να με βοηθήσει κάποιος την δωροεπιταγη πως την χρησιμοποιούμε για online αγορά. Δεν βρήκα κάποια επιλογή. Απλά ενημερωτικά η επιταγή μπαίνει ως κουπόνι στα στοιχεία παράδοσης, όχι στην πληρωμή.
ObeyWario! Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Στις 22/11/2022 στις 4:11 ΜΜ, webm0nst3r είπε Ούτε δόσεις ουτε δωροεπιταγή ούτε εξτρα κουπόνι τίποτα, μπήκα είδα αγόρασα ενα πραμα, η δωροεπιταγή των 100€ που είχε η τηλεόραση απο media μου ηρθε κανονικά μετά απο 5-6 μέρες, το 19% κυνηγάμε. Επικοινώνησε με τη eurobank όχι το media markt
Προτεινόμενες αναρτήσεις