Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μίλησα μαζί τους για τη δωροεπιταγή (του ΜΜ πάντα, όχι τις τυχόν από samsung), μου είπαν πως από τις 22 του μήνα ξεκινά η περίοδος εξαργύρωσης και μέχρι τότε θα μου έχει έρθει οπωσδήποτε.

Θα δείξει.

Σε κάποιους φίλους, εν τω μεταξύ, τους ήρθε extra δωροεπιταγή πριν από κάποιες μέρες επειδή "ανοίξανε λογαριασμό και θέλουν να τους ευχαριστήσουν".

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Μόλις μίλησα μαζί τους για τη δωροεπιταγή (του ΜΜ πάντα, όχι τις τυχόν από samsung), μου είπαν πως από τις 22 του μήνα ξεκινά η περίοδος εξαργύρωσης και μέχρι τότε θα μου έχει έρθει οπωσδήποτε.

Θα δείξει.

Σε κάποιους φίλους, εν τω μεταξύ, τους ήρθε extra δωροεπιταγή πριν από κάποιες μέρες επειδή "ανοίξανε λογαριασμό και θέλουν να τους ευχαριστήσουν".

Πήγα στο Media Markt στην Συγγρού στις 9/11 και τους ρώτησα γιατί δεν μου έχει έρθει το κουπόνι και αφού κράτησαν αντίγραφο της απόδειξης αγοράς σε λίγες ώρες στείλανε και το μήνυμα με τον κωδικό του κουπονιού.

Σήμερα πήγα να παραλάβω ένα προϊόν που είναι σε προσφορά για να το συνδυάσω με το κουπόνι και στο ταμείο έφαγα άκυρο.Μου λέει η ταμίας πως η δωροεπιταγή δεν συνδυάζεται με προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Της απαντάω πως στους όρους γράφει πως δεν συνδυάζεται με άλλο κουπόνι κι όχι με προϊόν προσφοράς.Νευριασα κι έφυγα.

Πήγα σπίτι και πήρα τηλέφωνο στην Media Markt για να παραπονεθώ κι αφού το κοιτάξανε μου είπαν πως κακώς δεν μου το εξαργύρωσαν κι έτσι μου κάνανε την αγορά τηλεφωνικά και μου εξαργύρωσαν το κουπόνι.Περιμενω μήνυμα τους τώρα να πάω να παραλάβω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

To κουπονι ειναι διαθεσιμο για εξαργυρωση, οπως λεει και παραπανω ο Πετρος, απο 22 Νοεμβρη. Λογικα το ακυρο το εφαγες επειδη δεν ειναι ενεργο σημερα και οχι για αλλο λογο. Τηλεφωνικα, ισως επειδη γκρινιαξες εκαναν bypass το θεμα χρονου. Υποθετω.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, matrixxx είπε

To κουπονι ειναι διαθεσιμο για εξαργυρωση, οπως λεει και παραπανω ο Πετρος, απο 22 Νοεμβρη. Λογικα το ακυρο το εφαγες επειδη δεν ειναι ενεργο σημερα και οχι για αλλο λογο. Τηλεφωνικα, ισως επειδη γκρινιαξες εκαναν bypass το θεμα χρονου. Υποθετω.

Άκυρο δεν έφαγα για το κουπόνι.Ακυρο έφαγα γιατί μου είπε ότι δεν συνδυάζεται με προϊόν που είναι σε έκπτωση.Ετσι μου είπε η ταμίας

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fronimitis είπε

Άκυρο δεν έφαγα για το κουπόνι.Ακυρο έφαγα γιατί μου είπε ότι δεν συνδυάζεται με προϊόν που είναι σε έκπτωση.Ετσι μου είπε η ταμίας

Απλα στο ειπε; Πιστευα οτι πηγε να το περασει και δεν της δουλευε και υπεθεσε αυτο που σου ειπε. Κακως τοτε δεν επεμενες να το περασει. Αν δεν συνδιαζονταν, δεν θα περνουσε. (που ετσι και αλλιως δεν θα περνουσε αφου ειναι απο 22-11 οπως λενε οσοι το πηραν)

Δημοσ.

Το κουπόνι ισχύει απο την ημέρα που το έστειλαν. Κάποιοι μάλιστα το χρησιμοποίησαν και την πρώτη μέρα με το λάθος φουσκωμένο ποσό. Εγώ πήρα πριν μια βδομάδα κινητό που ήταν σε προσφορά και χρησιμοποιήσα το κουπόνι κανονικά. Δεν έχει σημασία ούτε αν είναι σε προσφορά το προϊόν , ούτε αν είναι πριν την 22/11.

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jobous είπε

Το κουπόνι ισχύει απο την ημέρα που το έστειλαν. Κάποιοι μάλιστα το χρησιμοποίησαν και την πρώτη μέρα με το λάθος φουσκωμένο ποσό. Εγώ πήρα πριν μια βδομάδα κινητό που ήταν σε προσφορά και χρησιμοποιήσα το κουπόνι κανονικά. Δεν έχει σημασία ούτε αν είναι σε προσφορά το προϊόν , ούτε αν είναι πριν την 22/11.

Αυτό ακριβώς.Εγραψα την ιστορία μόνο και μόνο για να είναι διαβασμενος αν φάει κάνα άκυρο όπως εγώ 

Δημοσ.
Στις 18/11/2022 στις 9:23 ΠΜ, johnnyman είπε

Καλημέρα. 

Για την prepaid της Samsung σε πόσες μέρες πήρατε απάντηση? 

Μετα απο 7 μερες περίπου ήρθε η απάντηση.  Μέσα σε 20 εργάσιμες έλεγε το mail ότι θα ερθει

Στις 15/11/2022 στις 9:03 ΜΜ, cpgr είπε

Εντυπωσεις κανεις απο τις tv? Lg oled vs QN90B ?

Εξαρτάται τι θες. Οι oled γενικά θεωρούνται top σε εικόνα .

Όσον αφορά τo μαύρο η qn90b το αποδίδει πολύ καλά, πλησιάζοντας πολύ τις oled. 

Εγώ προσωπικά πήγα στην Qn90b καθώς σε αρκετό περιεχόμενο που έχω δει σε oled (έχουν οι γονείς μου την C1) οι σκηνές μου φάνηκαν αρκετα σκοτεινές για τα γούστα μου. 

Γενικα και οι δύο είναι top τηλεοράσεις. Δεν μπορείς να πεις η μία είναι ξεκάθαρα καλύτερη από την άλλη, αυτό θα εξαρτηθεί από την χρήση για την οποία την θες, τις συνθήκες στις οποίες θα βλέπεις και το ίδιο το περιεχόμενο. 

Πχ το forza μου φαίνεται πολύ καλύτερο στην Qn90b αποτι στην oled. Αν δεις το gravity σε oled η ποιότητα θα είναι καλύτερη. 

πήρες τελικά κάποια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, eskimoos είπε

Μετα απο 7 μερες περίπου ήρθε η απάντηση.  Μέσα σε 20 εργάσιμες έλεγε το mail ότι θα ερθει

Καλησπερα φιλε μου!!

Περιμενω mail για την prepaid!

Tην τριτη εκανα την αιτηση!

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα, εξαργύρωσα την επιταγή σήμερα το απόγευμα στο media markt στη Συγγρού κανονικά στο ταμείο για αγορά αφυγραντήρα που βρισκόταν σε έκπτωση μαζί με άλλα δύο προϊόντα που επίσης ήταν σε έκπτωση. 

Δημοσ.

BF τίποτα το ιδιαίτερο για να σε ωθήσει σε παρόμοια αγορά. Οι συνδιαστικες προσφορές ήταν πράγματι πολύ καλές για να τις προσπεράσει κάποιος.

Δημοσ.

Ξέρεις κανείς αν την δωροεπιταγη μπορούμε να την εξαργυρωσουμε και στα public (μιας και πλέον είναι αδερφάκια με mediamarkt);

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, akiros12 είπε

Ξέρεις κανείς αν την δωροεπιταγη μπορούμε να την εξαργυρωσουμε και στα public (μιας και πλέον είναι αδερφάκια με mediamarkt);

"Οι Δωροεπιταγές είναι άυλης μορφής και δύνανται να εξαργυρωθούν αποκλειστικά κατά το χρονικό διάστημα από 22.11.2022 έως και 22.12.2022, με την αγορά οποιοδήποτε προϊόντος από τα φυσικά καταστήματα «Public» και «Media Markt» ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα www.public.gr (με ρητή εξαίρεση των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Public Marketplace») και www.mediamarkt.gr."

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, akiros12 είπε

Και βέβαια μπορούμε! Μόλις είδα πως σου έχουν απαντήσει.

Χτες το απογευμα μου ήρθε mail πως έχει γινει΄ λάθος στα στοιχεία για τη Samsung prepaid card και πρέπει να γινει απο την αρχή. Αντε πάλι απο την αρχή ελπίζω να περάσουν αυτη τη φορά γρήγορα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...