jlag Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Αναμενωμενο... ειδικα απο τη στιγμη που γράφτηκε και εδω. Δεν νομίζω να είδαν το forum και να κατάλαβαν το λάθος. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
tazakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα, αγορά 30/10 και ακόμη με το 1% μόνο σε επιστροφή. Τι κάνατε με το υπόλοιπο 19%? Να κάνω υπομονή ή να αρχίσω κ εγώ τηλέφωνα? Διάβασα σε περασμένες σελίδες κάποιοι ακύρωσαν αγορές κ κάνανε νέες για να μπούνε? Όντως? Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ρε φίλε?
saaker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Πήρα μια τηλεώραση που έγραφε(και έδειχνε +300ευρω δωροεπιταγή πανω στην εικόνα της TV) 300 ευρω δωροεπιταγή και επίσης στο είχε κάτω και να διαλέξεις στα banner 300ευρω δωροεπιταγή τηλεωράσεις 400 ευρώ δωροεπιταγή τηλεωράσεις και πάει λέγοντας...παραλαμβάνω τη τηλεώραση την επόμενη μέρα και παίρνω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω για τη δωροεπιταγή και μου επιβεβαιώνουν οτι θα πάρω 300 τις επόμενες μέρες για άλλη αγορά απο το κατάστημα ,εν τέλη μου βάζουν 220 σήμερα και πέρνω να ρωτήσω και μου λέγαν οτι το έγραφε στους ορους. Πραγματικά ξεφτίλα για ενα μαγαζι σαν το Media markt να χρησιμοποιει παραπλανητικές εικόνες και banners για να πουλήσει λες και ειναι κανα σκρουτζομαγαζο .
sndev Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, saaker είπε Πήρα μια τηλεώραση που έγραφε(και έδειχνε +300ευρω δωροεπιταγή πανω στην εικόνα της TV) 300 ευρω δωροεπιταγή και επίσης στο είχε κάτω και να διαλέξεις στα banner 300ευρω δωροεπιταγή τηλεωράσεις 400 ευρώ δωροεπιταγή τηλεωράσεις και πάει λέγοντας...παραλαμβάνω τη τηλεώραση την επόμενη μέρα και παίρνω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω για τη δωροεπιταγή και μου επιβεβαιώνουν οτι θα πάρω 300 τις επόμενες μέρες για άλλη αγορά απο το κατάστημα ,εν τέλη μου βάζουν 220 σήμερα και πέρνω να ρωτήσω και μου λέγαν οτι το έγραφε στους ορους. Πραγματικά ξεφτίλα για ενα μαγαζι σαν το Media markt να χρησιμοποιει παραπλανητικές εικόνες και banners για να πουλήσει λες και ειναι κανα σκρουτζομαγαζο . Νομιζω πιο πιθανο ειναι να χασανε τη μπαλα κ να κανανε λαθοι παρα να εγινε επιτηδες αλλα οκ , αδικο με το banner δεν εχεις. Από την άλλη όμως είσαι κακός καταναλωτής που δεν διαβάζεις τους όρους πριν πληρώσεις και εκει ήταν ξεκάθαρο τι δικαιούσαι .
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, saaker είπε Πήρα μια τηλεώραση που έγραφε(και έδειχνε +300ευρω δωροεπιταγή πανω στην εικόνα της TV) 300 ευρω δωροεπιταγή και επίσης στο είχε κάτω και να διαλέξεις στα banner 300ευρω δωροεπιταγή τηλεωράσεις 400 ευρώ δωροεπιταγή τηλεωράσεις και πάει λέγοντας...παραλαμβάνω τη τηλεώραση την επόμενη μέρα και παίρνω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω για τη δωροεπιταγή και μου επιβεβαιώνουν οτι θα πάρω 300 τις επόμενες μέρες για άλλη αγορά απο το κατάστημα ,εν τέλη μου βάζουν 220 σήμερα και πέρνω να ρωτήσω και μου λέγαν οτι το έγραφε στους ορους. Πραγματικά ξεφτίλα για ενα μαγαζι σαν το Media markt να χρησιμοποιει παραπλανητικές εικόνες και banners για να πουλήσει λες και ειναι κανα σκρουτζομαγαζο . Η 65Q90B ειχε αρχικη τιμη 1999€ και ειχε πανω στη φωτο κουπονι 400€. Μετα οταν την εριξαν στα 1599€ η φωτο με το κουπονι 400€ δεν αλλαξε, αλλα στους ορους που ειχε τα κουπονια βαση τιμης αγορας ελεγε οτι θα εβγαινει 320€ νομιζω. Γι αυτο παντα διαβαζουμε τους ορους σε τετοιες περιπτωσεις. 1
andreas1gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, saaker είπε Πήρα μια τηλεώραση που έγραφε(και έδειχνε +300ευρω δωροεπιταγή πανω στην εικόνα της TV) 300 ευρω δωροεπιταγή και επίσης στο είχε κάτω και να διαλέξεις στα banner 300ευρω δωροεπιταγή τηλεωράσεις 400 ευρώ δωροεπιταγή τηλεωράσεις και πάει λέγοντας...παραλαμβάνω τη τηλεώραση την επόμενη μέρα και παίρνω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω για τη δωροεπιταγή και μου επιβεβαιώνουν οτι θα πάρω 300 τις επόμενες μέρες για άλλη αγορά απο το κατάστημα ,εν τέλη μου βάζουν 220 σήμερα και πέρνω να ρωτήσω και μου λέγαν οτι το έγραφε στους ορους. Πραγματικά ξεφτίλα για ενα μαγαζι σαν το Media markt να χρησιμοποιει παραπλανητικές εικόνες και banners για να πουλήσει λες και ειναι κανα σκρουτζομαγαζο . Στους όρους που διάβασες έγραφε για την τιμή της tv που πλήρωσες ότι θα πάρεις 300 ευρώ και τώρα σου έφαγε το κακό media 80 ευρώ;;; https://www.mediamarkt.gr/shop/article/giftcard-ews-1000-tvs-lateoctober
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, borealisnor είπε εκανα κι εγώ μια παραγγελία με το κουπόνι αλλά θέλω να το επιστρέψω το προϊόν ξέρετε αν μπορώ να το γυρίσω στο καταστήμα κι αν ξανά ενεργοποιηθεί το κουπόνι; Σε τετοια περιπτωση το εχασα το κουπονι πριν λιγο καιρο, δεν δεχοντουσαν να το δωσουν ξανα. Ευτυχως ηταν ενα ανακυκλωσης και δεν ασχοληθηκα. Μαλιστα ηταν επιστροφη χωρις δικη μου υπαιτιοτητα, δεν μετανιωσα για την αγορα. 1
nikos16717 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, borealisnor είπε Καλησπέρα, στο επανέφεραν τελικά; εκανα κι εγώ μια παραγγελία με το κουπόνι αλλά θέλω να το επιστρέψω το προϊόν ξέρετε αν μπορώ να το γυρίσω στο καταστήμα κι αν ξανά ενεργοποιηθεί το κουπόνι; Σήμερα μου ήρθε νέο μήνυμα για να με ενημερώσουν ότι είχε γίνει λάθος και το κουπόνι είναι 300€ αντί για 500€ Ο αριθμός του κουπονιού είναι ο ίδιος, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν τον δέχεται γιατι δε θέλω να μπλοκάρει πάλι σε περίπτωση που λειτουργεί
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, saaker είπε Πήρα μια τηλεώραση ...τηλεωράσεις ... τηλεωράσεις ....παραλαμβάνω τη τηλεώραση ... 57 λεπτά πριν, sndev είπε Νομιζω πιο πιθανο ειναι να χασανε τη μπαλα κ να κανανε λαθοι Ενταξει με το πρωτο, ενα λαθος στην ιδια λεξη, ερχεσαι ομως μετα και εσυ στο καπακι να του απαντησεις του φιλου - ουτε συνεννοημενοι να ησασταν για να μας κανετε πλακα. 😛 2
ShadowGame Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μπήκε η πίστωση σήμερα σε αγορά τηλεόρασης στις 29/10. Είχα κάνει μια αίτηση τηλεφωνικά να κοιτάξουν την πίστωση πριν 3 μέρες, ίσως έπαιξε ρόλο για να πιστωθούν σήμερα τα χρήματα €
saaker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Στους όρους που διάβασες έγραφε για την τιμή της tv που πλήρωσες ότι θα πάρεις 300 ευρώ και τώρα σου έφαγε το κακό media 80 ευρώ;;; https://www.mediamarkt.gr/shop/article/giftcard-ews-1000-tvs-lateoctober Mπαίνεις σε ενα γνωστό site αναγράφει πάνω στην εικόνα ξεκάθαρα το ποσό της δωροεπιταγής ,επίσης σου έχει κάτω και banners για να διαλέξεις τι ποσό επιθυμείς και τι αντοιστιχεί απο προιόντα σε κάθε δωροεπιταγή .Τέλος είχα διαβάσει τους όρους απλα υπέθεσα οτι επειδή η τηλεώραση είχε αρχική τιμή 1750 θα μου αντιστοιχούσε η δωροεπιταγή της αρχικής τιμής.Όπως και να εχει misleading banners ,misleading εικόνες σκρουτζομάγαζου ...και αυτο δεν αλλάζει οτι και πούμε εδω .
ChrisN.S. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 πρόλαβε να χρησιμοποιήσει κανείς τον 500ρη κωδικό στα Mediamarkt; Μπορεί να απαντήσει και για έναν φίλο του. 1
giorginho Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Εστειλαν λέει και κουπόνι για δωρεάν μεταφορικά, το οποίο δεν συνδιαζεται με την δωροεπιταγή.... Και καλα για "συγνώμη για το λάθος και την αναστάτωση" αλλά φυσικά με στόχο να εξωθησουν τον πελάτη να προβεί και σε επιπλέον παραγγελία, αφού φάει την πλέον μειωμένη επιταγή, για να χρησιμοποιήσει ντε και καλά το κουπόνι-δώρο 🤦♂️
akismei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Ας μην τα θελουμε και ολα δικα μας. Και σε εμενα ηρθε τη μια μερα κουπονι 500 ευρω και την επομενη εγινε 300 ευρω , αλλα ας μην ξεχναμε οτι η δωροεπιταγη που περιμεναμε με βαση την αγορα μας και συμφωνα με τους ορους της προωθητικης ενεργειας ηταν για 300 και οχι για 500 [για αγορα της 65QN90B]. Εαν καποιος προλαβε να χρησιμοποιησει την δωροεπιταγη των 500 ευρω, εκανε τη πιο εξυπνη επιλογη. υ.γ. Αναφορικα για το κουπονι των δωρεαν μεταφορικων που δεν συνδυαζεται με τη δωροεπιταγη ειναι οντως κοροιδια….. 1
eskimoos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Έχει έρθει σε καποιον που δήλωσε συμμετοχή , ειδοποίηση στο mail σχετικά με την prepaid από samsung? 5 εργάσιμες έλεγε για να δουν την αίτηση η κάνω λάθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις