sndev Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Giama είπε Αγορασες τηλεοραση Apple;;; Μονο για τηλεορασεις ηταν η προσφορα αυτη. Δλδ εξαργυρώνεις μονο αν ξαναπάρεις τηλεόραση? δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο
Giama Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, sndev είπε Δλδ εξαργυρώνεις μονο αν ξαναπάρεις τηλεόραση? δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο Νομιζα οτι μιλουσες για να παρεις την επιστροφη ή τη δωροεπιταγη, συγγνωμη. Δεν θυμαμαι καποιον περιορισμο στην εξαργυρωση της δωροεπιταγης σχετικα με προϊοντα Apple. Στο ειπαν σε καταστημα αυτο ή το δοκιμασες online; 1
sndev Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Giama είπε Νομιζα οτι μιλουσες για να παρεις την επιστροφη ή τη δωροεπιταγη, συγγνωμη. Δεν θυμαμαι καποιον περιορισμο στην εξαργυρωση της δωροεπιταγης σχετικα με προϊοντα Apple. Στο ειπαν σε καταστημα αυτο ή το δοκιμασες online; αλλος ειπε για την apple αλλα σωστα τα λες δεν εχει κάποιο περιορισμό διαβάζοντάς τους όρους.
akismei Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Ας ρωτησω και εγω, μιας και δεν εχω δει τιβι απλ στα μαγαζια. Ποια πηρες; Καλησπερα, μαλλον παρερμηνευθηκαν τα λογια μου. Εγω απλα ρωτουσα εαν στους ορους αναγραφοταν καποια εξαιρεση για αγορα προιοντων apple με τη δωροεπιταγη. Διαβαζοντας τους ορους που ανεβασαν παραπανω, δεν αναφερει πουθενα οτι θα πρεπει να αγορασουμε μονο τηλεοραση με τη δωροεπιταγη. Αρα μπορουμε να αγορασουμε οποιοδηποτε προιον αρκει η τιμη του να ειναι μεγαλυτερη της δωροεπιταγης. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από akismei
borealisnor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, nikos16717 είπε Πάντως στο στο viber λεει "Ισχύει έως 22/12, για αγορές αξίας 500€ και άνω και δεν συνδυάζεται με άλλα κουπόνια" δεν λεει καπου απο ποτε ισχυει. Μάλιστα έβαλα δοκιμαστικά την LG OLED42C24LA στο καλάθι και πήρε κανονικά το κουπόνι (300€ τελική βγαίνει) edit: η @@ εγινε . πάω να ξαναδοκιμασω κάτι από περιέργεια και μου βγαζει μνμ ότι το κουπόνι έχει χρησιμοποιηθει. Οπότε μην το δοκιμάσετε αν τελικά δεν προχωρήσετε σε αγορά ... Άντε τώρα να τους εξηγησω ότι δεν το χρησιμοποίησα edit 2: Μετά από επικοινωνία μου είπαν ότι εντός της ημέρας θα το ξεμπλοκάρουν ή θα μου στείλουν καινούριο κωδικό edit 3: Σε νέα επικοινωνία μου είπαν: "Σας εμφανίζει το μήνυμα αυτό καθώς θα μπορείτε να χρησιμοποιπησετε το κουπόνι σας απο 22/11" Καλησπέρα, στο επανέφεραν τελικά; εκανα κι εγώ μια παραγγελία με το κουπόνι αλλά θέλω να το επιστρέψω το προϊόν ξέρετε αν μπορώ να το γυρίσω στο καταστήμα κι αν ξανά ενεργοποιηθεί το κουπόνι;
akismei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Πιο πιθανο να σου δωσουν μια νεα δωροεπιταγη στο υψος της τιμης αγορας του προιοντος που επεστρεψες.....
nikos16717 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα μπήκε και το υπόλοιπο 19% , με αγορά 31/10 Τώρα μένει μόνο η prepaid της Samsung
ObeyWario! Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Σήμερα μπήκε και το υπόλοιπο 19% , με αγορά 31/10 Τώρα μένει μόνο η prepaid της Samsung 28/10 τίποτα ακόμη. Είχες επικοινωνήσει μαζί τους;
nikos16717 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε 28/10 τίποτα ακόμη. Είχες επικοινωνήσει μαζί τους; Έχω πάρει 5-6 φορές τη eurobank , ,άλλες τόσες τα mediamarkt και έχω στείλει και μήνυμα στο internet banking της eurobank. Μάλιστα πήραν τηλέφωνο από την τραπεζα σήμερα το πρωί για να ενημερώσουν ότι πιστωσαν το υπολοιπο 19%
eskimoos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/11/2022 στις 10:09 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Σίγουρα δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω πλήρως. Έβαλα ένα house of Dragon που είχα σε 4κ αλλά μου το έδειχνε σε πράσινες αποχρώσεις, οπότε κάτι λάθος έκανα. Οπότε μετά το είδα σε 1080 που το είχα. Οπότε 4κ σε κάτι πολύ καλό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Αυτό που με χάλασε πχ είναι σε τηλεοπτικό σήμα, τα γράμματα σε κίνηση που περνάνε από κάτω με τις πληροφορίες δεν ήταν πεντακάθαρα. Εμένα στην αρχή μου έκανε διάφορα στο τηλεοπτικό, με σπασμένη εικόνα και τετραγωνάκια ανά διαστήματα αλλά άλλαξα καλώδιο και ήταν οκ μετά. Δεν έτυχε να δω κάτι με κυλιόμενα γράμματα σε τηλεοπτικό σήμα, σε ταινία παντως δεν παρατήρησα κατι. Με το τηλεχειριστήριο μόνο έχω ένα θέμα, είναι φορές που δεν ανταποκρίνεται, βαζω το καλώδιο φόρτισης για 2 δευτερα και έπειτα είναι οκ. Στο power saving οπότε μπαίνω το δείχνει μόνιμα φορτισμένο στο 100% το οποίο δεν νομίζω να παίζει. Συνιστάται γενικά, να μπεις στις ρυθμίσεις στο power saving και εκεί να απενεργοποιήσεις τα brightness reduction και optimisation γιατί οι αυτοματισμοί που σου κάνει δεν έχουν καλό αποτέλεσμα. Στις ρυθμίσεις εικόνας στο expert settings παίζεις με αυτά που σου έχει εκεί να δεις τι σου ταιριάζει καθώς αλλάζουν σημαντικά την εικόνα. Εκτός από τις κλασικές ρυθμίσεις (φωτεινότητα, αντίθεση κτλ, αυτά συνήθως δεν τα πειράζω ιδιαιτερα) σημαντικές αλλαγές στην εικόνα θα δεις με τα Local diming, contrast enhancer, color space settings (το έχω μόνιμα στο auto).παρένθεση, το color space settings αν το αφήσεις όπως το έχει η tv και δεν το βάλεις στο auto, σου πρασινιζει πολύ τα πρασινα και σου χαλάει γενικά το χρώμα. Για gaming στο gama το shadow detail είχε σημαντική αλλαγή με τιμή -3 καθώς μου εμφάνιζε περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης αν παίζεις σε αυτήν παιχνίδια που τρέχουν στα 30fps, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την επιλογή game motion plus που σου έχει η tv καθώς ομαλοποιει αρκετά την κίνηση και σου δίνει την αίσθηση ότι τρέχει σε περισσότερα fps. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από eskimoos 1
nikos16717 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μόλις πήρα μέιλ από τα mediamarkt Γεια σου! Λόγω τεχνικού προβλήματος, εχθές σου στείλαμε το κουπόνι σου TV**********MM με λάθος αξία. Η σωστή αξία του είναι 300€. Μπορείς να το εξαργυρώσεις έως 22/12, σε αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Επειδή θέλουμε να σε κάνουμε να χαμογελάς, σου προσφέρουμε επιπλέον το κουπόνι *******2 για δωρεάν μεταφορικά στην επόμενή σου αγορά* μέχρι 19/12. *τα κουπόνια δεν συνδυάζονται στην ίδια συναλλαγή. Πληροφορίες σχετικά με τους όρους απόδοσης του κουπονιού, bit.ly/3Tui58e Τα λέμε σύντομα! #MediaMarkt_Team
jlag Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μόλις ήρθε μνμ viber ότι το χθεσινό κουπόνι ήταν λάθος
jobous Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Όσοι τελικά τα χρησιμοποίησαν πριν το πάρουν πρέφα ??!!!!!!!
jlag Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, jobous είπε Όσοι τελικά τα χρησιμοποίησαν πριν το πάρουν πρέφα ??!!!!!!! Μάλλον έκαναν το σωστό. Τι μπορεί να κάνει το κατάστημα; Δικό τους λάθος είναι.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Αναμενωμενο... ειδικα απο τη στιγμη που γράφτηκε και εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις