sstav Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 κοίτα να δεις να μην εχω eurobank...αντε να δούμε τιποτα για EΘν.go4more
Gostros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, eskimoos είπε Σε περίπτωση που κοπεί τιμολόγιο και αφαιρεθεί το ΦΠΑ η επιστροφή από Εurobank δεν ισχύει. Το αναφέρει στους όρους. Πολύ καλή επιλογή πάντως η C2. Και εγώ ψήνομαι για αυτή σε 65 η την oled 55 της Samsung με την ηχομπαρα, αλλά μέχρι να αποφασίσω θα λήξει η προσφορα Ναι σωστος δεν εκφραστηκα σωστα ισως. Μπορεις να το περασεις σαν εξοδο με τιμολόγιο εννοούσα!
szaf Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, eskimoos είπε Σε περίπτωση που κοπεί τιμολόγιο και αφαιρεθεί το ΦΠΑ η επιστροφή από Εurobank δεν ισχύει. Το αναφέρει στους όρους. Πολύ καλή επιλογή πάντως η C2. Και εγώ ψήνομαι για αυτή σε 65 η την oled 55 της Samsung με την ηχομπαρα, αλλά μέχρι να αποφασίσω θα λήξει η προσφορα Αν απλά κοπεί τιμολόγιο χωρίς να γίνει αφαίρεση του ΦΠΑ εκ των προτέρων (απλά περαστεί στα έξοδα κανονικά σαν οποιοδήποτε άλλο τιμολόγιο με ΦΠΑ), υπάρχει κάποιο θέμα με την επιστροφή;
Gostros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, szaf είπε Αν απλά κοπεί τιμολόγιο χωρίς να γίνει αφαίρεση του ΦΠΑ εκ των προτέρων (απλά περαστεί στα έξοδα κανονικά σαν οποιοδήποτε άλλο τιμολόγιο με ΦΠΑ), υπάρχει κάποιο θέμα με την επιστροφή; Οχι κανενα θεμα τουλαχιστον παλια. Αλλιως θα το ανεφερε στους ορους. Στην αρχη πιστωνουν το 1% και μετα το υπόλοιπο
Tresorikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά σκέφτομαι για 77αρα OLED77C14LB 2999, έχω πιστωτική για άτοκες στην Πειραιώς αλλά έχω κ eurobank για την προσφορά, απλά φορτώνω την χρεωστική eurobank κ μετά για να πάρω την επιστροφή eurobank βάζω την εφαρμογή eurobank επιστροφή κ την δώρο κάρτα την δίνουν αυτόματα από τα media ; είναι Κομπλέ αυτή η tv η υπάρχει κάποια oled καλύτερη σε αυτά τα λεφτά;
Giama Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Tresorikos είπε Παιδιά σκέφτομαι για 77αρα OLED77C14LB 2999, έχω πιστωτική για άτοκες στην Πειραιώς αλλά έχω κ eurobank για την προσφορά, απλά φορτώνω την χρεωστική eurobank κ μετά για να πάρω την επιστροφή eurobank βάζω την εφαρμογή eurobank επιστροφή κ την δώρο κάρτα την δίνουν αυτόματα από τα media ; είναι Κομπλέ αυτή η tv η υπάρχει κάποια oled καλύτερη σε αυτά τα λεφτά; Η καρτα σου συμμετεχει στο προγραμμα επιστροφη, σωστα; Γραφει "επιστροφη" πανω στην καρτα; Η δωροεπιταγη θα αποδοθει απο το mediamarkt καποια συγκεκριμενη ημερα, αναγραφεται στους ορους, αν θυμαμαι καλα στις 22/11.
whitesnake Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Για τη UE75BU8572 έχει κανείς άποψη; Δεν μπορώ να βρω πολλά.
katsikoula Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 1:18 ΠΜ, Gostros είπε Λοιπον παιδια πηγα σημερα Media κ πηρα την LG C2 65' .Η δωροεπιταγη ισχυει κανονικα μεχρι κ τις 30 του μηνα. Η προσφορά ειναι καταπληκτική! €400 επιταγη €420 επιστροφή eurobank και αν μπορεις να κοψεις τιμολόγιο αλλα €406 πισω. Οποτε πληρωνεις €874 για ενα τέτοιο στολίδι! Πολυ δυσκολα θα ξαναυπαρξει τετοια προσφορά! Ουτε Black Friday! Αφου οσο ημουν εκει εφυγαν 4 65' !!! Και εγώ αυτή τη κίνηση ακριβώς έκανα! Αγορά με τιμολόγιο για επιστροφή του ΦΠΑ στο τέλος του οικονομικού τριμήνου. Η επιστροφή 20% μπήκε στιγμιαία με το που πλήρωσα στο ταμείο. 22 ώρες πριν, eskimoos είπε Σε περίπτωση που κοπεί τιμολόγιο και αφαιρεθεί το ΦΠΑ η επιστροφή από Εurobank δεν ισχύει. Το αναφέρει στους όρους. Πολύ καλή επιλογή πάντως η C2. Και εγώ ψήνομαι για αυτή σε 65 η την oled 55 της Samsung με την ηχομπαρα, αλλά μέχρι να αποφασίσω θα λήξει η προσφορα Εγώ έκοψα τιμολόγιο χωρίς αφαίρεση ΦΠΑ. Πλήρωσα όλο το ΦΠΑ κανονικά, μπήκε στιγμιαία το 20% της επιστροφής με το που πλήρωσα στο ταμείο και όταν με το καλό βγάλει ο λογιστής τα έσοδα/έξοδα τριμήνου θα πάρω πίσω το ΦΠΑ της τηλεόρασης.
antnatal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Τι δουλειά κάνετε βρε παιδιά και βάζετε έξοδα επιχείρησης τηλεοράσεις;;; 😎 1
katsikoula Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, antnatal είπε Τι δουλειά κάνετε βρε παιδιά και βάζετε έξοδα επιχείρησης τηλεοράσεις;;; 😎 Σχεδιάζουμε 3D γραφικά και χρειαζόμαστε καλές και μεγάλες OLED τηλεοράσεις για να τα επιδεικνύουμε στους δυνητικούς πελάτες 🤪 1 1
avraam5 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Λογικα μπορεις να το δικαιολογησεις και σαν Tv για κυκλωμα ασφαλειας.
alfaeffe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, katsikoula είπε Σχεδιάζουμε 3D γραφικά και χρειαζόμαστε καλές και μεγάλες OLED τηλεοράσεις για να τα επιδεικνύουμε στους δυνητικούς πελάτες 🤪 Συνεπως η νεα τηλεοραση θα βρισκεται στο χωρο της εταιριας σε ενδεχομενο ελεγχο; 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, antnatal είπε Τι δουλειά κάνετε βρε παιδιά και βάζετε έξοδα επιχείρησης τηλεοράσεις;;; 😎 Λιγο πολυ, ολα τα επαγγελματα δικαιολογουν μια τηλεοραση, ακομα και να μην ειναι εργαλειο, αλλα για αιθουσα αναμονης 35 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Συνεπως η νεα τηλεοραση θα βρισκεται στο χωρο της εταιριας σε ενδεχομενο ελεγχο; Σε ενδοχομενο ελεγχαχαχαχαχα
zorans Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Χωρίς να θέλω να σας αγχώσω, ναι γίνονται έλεγχοι αλλά είναι σποραδικοί. Σε φίλο μου σε μαγαζί του ζήτησαν μέχρι και παραστατικό για το office που είχε στον υπολογιστή του. Είπαμε δεν γίνονται συχνά έλεγχοι αλλά μην το πάμε και στην άλλη άκρη και την πατήσει κανένας άνθρωπός. Ερώτηση: αυτές οι προπληρωμένες κάρτες του "Samsung Neo QLED with Prepaid Cards promo" που μπορούν να εξαργυρωθούν και σε τι είδους προϊόντα; 1
jobous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Βάση των όρων που υπάρχουν : "Η Κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δίκτυο Συνδεδεμένων Επιχειρήσεων που εμφανίζουν το σήμα αποδοχής της Mastercard, βάσει της εταιρικής πολιτικής εξόδων της Εταιρείας" Παράγραφος 4 https://www.edenred.gr/el-GR/Content/Files/Spendeo_Terms-Conditions_GR.aspx 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις