ObeyWario! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Σήμερα το πρωί μπήκε σε μένα. Αγορά 27/10. Spoiler
eleftherios1970 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jlag είπε Γεια σας και από μένα. Παρέλαβα χθες και εγώ από μεταφορική την Samsung qe55qn90b. Προς το παρόν μόνο το 1% (παραγγελία 4/11). Ήθελα να ρωτήσω αν μαζί με το δελτίο αποστολής παραλάβετε απόδειξη. Εγώ έλαβα μόνο ηλεκτρονικά ένα παραστατικό. Και επίσης αν κάποιος πήρε την ίδια σειρά, δεν μπορώ να συνδέσω την κεραία. Δεν χωράει το πλαστικό περίβλημα του βύσματος καθώς έχει πολύ μικρή απόσταση από το καπάκι. Είναι και σε σας έτσι; Έχετε βρει κανένα καλώδιο με λεπτό βύσμα να δοκιμάσω; Δεν θέλω να το πιέσω. Είναι παλιό το βύσμα της κεραίας; Παλιά τα κάνανε χοντροκομμένα γιατί έμπαιναν κάθετα έτσι και αλλιώς και δεν ενοχλούσε ενώ ήταν πιο εύκολο (επειδή ήταν φαρδιά) να τα βιδωνουν και να τα ξεβιδωνουν. Μην το πιέσεις ,απλά πήγαινε πάρε ένα λεπτότερο βύσμα και άλλαξε το. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από eleftherios1970
jlag Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε Είναι παλιό το βύσμα της κεραίας; Παλιά τα κάνανε χοντροκομμένα γιατί έμπαιναν κάθετα έτσι και αλλιώς και δεν ενοχλούσε ενώ ήταν πιο εύκολο (επειδή ήταν φαρδιά) να τα βιδωνουν και να τα ξεβιδωνουν. Μην το πιέσεις ,απλά πήγαινε πάρε ένα λεπτότερο βύσμα και άλλαξε το. Ναι είναι κλασικό παλιό βύσμα για καλώδιο σε custom μήκος. Απλά δεν ξέρω αν θα βρω τόσο λεπτό βύσμα. Ο χώρος που έχει είναι ελάχιστος. Για αυτό ρωτάω αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα με αυτό το μοντέλο τηλεόρασης
jobous Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Προσπάθησε να βρεις μικρότερο κλασσικό βύσμα ή και γωνιακό που μπορεί να βρεις μικρότερο. Και σε μένα χρειάστηκε λίγο παραπάνω "σπρώξιμο"!!!!
cdrov Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Μόνο το μικρό, στην Αγγλία έρχεται με δύο τηλεκοτνρόλ το μικρό και το κανονικό.. Το κανονικό ποιο είναι?
jobous Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συνέχεια του σίριαλ επιστροφή !!! Τώρα η eurobank έβαλε το υπόλοιπο 19% την ΠΡΩΤΗΣ αγοράς. Δηλαδή με έβαλαν να ακυρώσσω την πρώτη, να κάνω νέα , να επιστρέψω την πρώτη ΤΣΑΜΠΑ !!!! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ΜΜ που δεν ξέρουν τι τους γίνεται !!!! Είχε δίκιο ο πρώτος που είχα μιλήσει... Την πάτησα με το απαντητικό email που μου έστειλαν την Παρασκευή 25 λεπτά πριν, cdrov είπε Το κανονικό ποιο είναι? Τελικά δουλεύει το μεγάλο της προηγούμενης Samsung που είχα. Επομένως τώρα είμαι με 2 τηλεκοντρόλ !!!!! @SagoniasSlutRos : Τελικά εσύ που δεν χρειάστηκε να κάνεις καμιά κίνηση, δικαιώθηκες (γρηγορότερα) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από jobous
eleftherios1970 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, jlag είπε Ναι είναι κλασικό παλιό βύσμα για καλώδιο σε custom μήκος. Απλά δεν ξέρω αν θα βρω τόσο λεπτό βύσμα. Ο χώρος που έχει είναι ελάχιστος. Για αυτό ρωτάω αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα με αυτό το μοντέλο τηλεόρασης Εχτές το έκανα στην ίδια τηλεόραση 😎. Το δικό μου βύσμα (2018 εγκατάσταση) χωραει μια χαρά αλλά ήθελε λίγο σπρώξιμο παραπάνω όπως σου είπε το παιδί.
jlag Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε Εχτές το έκανα στην ίδια τηλεόραση 😎. Το δικό μου βύσμα (2018 εγκατάσταση) χωραει μια χαρά αλλά ήθελε λίγο σπρώξιμο παραπάνω όπως σου είπε το παιδί. Κατάλαβα θα περάσω να δω για βύσμα. Απλά μου έχει μπει η υποψία ότι μπορεί να έχει κάποιο θέμα η είσοδος (στραβωμα). Φαίνεται πολύ κοντά στο πλαστικό πλαίσιο. Αν δεν σου κάνει κόπο κάποια στιγμή μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις θύρες να συγκρίνω;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jobous είπε @SagoniasSlutRos : Τελικά εσύ που δεν χρειάστηκε να κάνεις καμιά κίνηση, δικαιώθηκες (γρηγορότερα) Ειχα παρει τηλ και στο MM 2-3 φορες και στη Eurobank αλλες δυο. Χτες δλδ με πηρε ενας απο eurobank και λεει πηρα να σας ενημερωσω οτι μπηκαν τα χρηματα πριν 3 λεπτα. Οποτε ισως βοηθησε το τηλεφωνημα στη eurobank. Ψηνομουν και εγω να ακυρωσω την αγορα των 1999ευρω και να παρω αλλη με 1599, αλλα φοβηθηκα την ολη διαδικασια μην μπλεξω συν το οτι επρεπε να αδειασω ολους τους λογαριασμους για να γεμισω τη eurobank παλι. Ετσι μου βγηκε 220€ παραπανω.
jobous Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Ασε μωρε τους μ.... που μπλέξαμε. Τουλάχιστον 4 τηλέφωνα σε ΜΜ , άλλα 2-3 μέσω φόρμα επικοινωνίας , 2 φορές με Eurobank. Τώρα στο περίμενε για επιστροφή των πρώτων 1189 και να μπει και το υπολοιπο 19% της δεύτερης αγοράς.
Orestis16 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 παρελαβα κι εγω την 65ara qn90b, περιμένω το 19% κλασικα για επεκταση εγγύησης ειναι safe να το κανουμε μονοι μας απο δω? https://samsungprotect.gr/
heavyrain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Στις 7/11/2022 στις 7:57 ΜΜ, Armoral είπε Με γεια! Σε ποιες ιντσες; 55!
akiros12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Θυμάται κανείς στους όρους πότε έλεγε ότι θα αρχίσουν να στέλνουν τις δωροεπιταγές τις δικές του (όχι της samsung);
andreas1gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, akiros12 είπε Θυμάται κανείς στους όρους πότε έλεγε ότι θα αρχίσουν να στέλνουν τις δωροεπιταγές τις δικές του (όχι της samsung); αν θυμάμαι καλά 21 Νοεμβρίου... 1
akiros12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Ok ευχαριστώ, οπότε black friday θα τις έχουμε (λογικά)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις