Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάπιος να μου πει ποιο τηλεκοντρόλ (το part number) συνοδευει την QE65QN90B γιατί δεν την έχω παραλάβει ακόμα?

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cdrov είπε

Μπορεί κάπιος να μου πει ποιο τηλεκοντρόλ (το part number) συνοδευει την QE65QN90B γιατί δεν την έχω παραλάβει ακόμα?

Model Name: RMCSPB1EP1

Model code: BN59-01385M

με ημερομηνία 2022.08.03

Με μια επιφύλαξη γιατι είναι πολύ μικρά τα γράμματα ...

• Thanks 1
Δημοσ.

Παίδες εγώ που έκανα την αγορά τελευταία μέρα 4/11 λογικά σε πόσες μέρες θα μου φανεί η επιστροφή;ούτε το ένα τοις εκατό δεν έχει μπει ακόμα...

Αύριο παραλαμβάνω δεν πιστεύω να έχω φάει κάνα άκυροε την επιστροφή επειδή ήταν τελευταία μέρα....

Δημοσ.
19 ώρες πριν, heavyrain είπε

Χτύπησα την C2, μου βγήκε 650€ καθαρά!!!

300€ επιστροφή eurobank

300€ δωροεπιταγη που θα πουλήσω 250€ σε φίλο.

300€ που πούλησα την παλιά tv 

Η καλύτερη αφορά που έκανα εδώ και πολύ καιρό!!

Με γεια! Σε ποιες ιντσες;

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις άνοιξα την 2η παραγγελία !!!!! της QE43QN90B (την άλλη την πήρε ο μεταφορέας).

Ακόμα είμαι στις ρυθμίσεις  με κινητό κτλ και έχω μια ερώτηση : Η τηλεόραση έχει μόνο το μικρό τηλεκοντρόλ ??

Έχουμε ψωμί ακόμα .....

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, jobous είπε

Λοιπόν μόλις άνοιξα την 2η παραγγελία !!!!! της QE43QN90B (την άλλη την πήρε ο μεταφορέας).

Ακόμα είμαι στις ρυθμίσεις  με κινητό κτλ και έχω μια ερώτηση : Η τηλεόραση έχει μόνο το μικρό τηλεκοντρόλ ??

Έχουμε ψωμί ακόμα .....

Μόνο το μικρό, στην Αγγλία έρχεται με δύο τηλεκοτνρόλ το μικρό και το κανονικό..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Μόνο το μικρό, στην Αγγλία έρχεται με δύο τηλεκοτνρόλ το μικρό και το κανονικό..

Θα χρειαστώ φροντιστήριο !!!!! Καλό διάβασμα, μου πήρε 15 λεπτά για να βρω πως ρυθμίζω την λίστα καναλιών !!! (Καλά απο samsung.com το βρήκα ...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τρέξατε όλοι να πάρετε  τηλεόραση με επιστροφή, προπληρωμένη κάρτα, δωροεπιταγή και χάσατε την απόλυτη προσφορά

....Με όλες τις τηλεοράσεις από 299 € και άνω δώρο μία μπάλα ποδοσφαίρου......

εγώ ψήνομαι για την   LG OLED88Z29LA

Επεξ/σία από georgeppg
  • Confused 1
Δημοσ.

Γεια σας και από μένα. Παρέλαβα χθες και εγώ από μεταφορική την Samsung qe55qn90b. Προς το παρόν μόνο το 1% (παραγγελία 4/11).

Ήθελα να ρωτήσω αν μαζί με το δελτίο αποστολής παραλάβετε απόδειξη. Εγώ έλαβα μόνο ηλεκτρονικά ένα παραστατικό.

Και επίσης αν κάποιος πήρε την ίδια σειρά, δεν μπορώ να συνδέσω την κεραία. Δεν χωράει το πλαστικό περίβλημα του βύσματος καθώς έχει πολύ μικρή απόσταση από το καπάκι. Είναι και σε σας έτσι; Έχετε βρει κανένα καλώδιο με λεπτό βύσμα να δοκιμάσω; Δεν θέλω να το πιέσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...