giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Έβαλα ένα house of Dragon που είχα σε 4κ αλλά μου το έδειχνε σε πράσινες αποχρώσεις, οπότε κάτι λάθος έκανα. Θα κανω μια μαντεψια ότι το αρχείο 4Κ είναι Dolby Vision hdr, το οποίο η samsung δεν υποστηρίζει και το δείχνει σε πράσινες ή μωβ αποχρώσεις 😉 Βρες κάτι με hdr10 / hdr10+. 1
mariosdemigod Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, giorginho είπε Θα κανω μια μαντεψια ότι το αρχείο 4Κ είναι Dolby Vision hdr, το οποίο η samsung δεν υποστηρίζει και το δείχνει σε πράσινες ή μωβ αποχρώσεις 😉 Βρες κάτι με hdr10 / hdr10+. Το μόνιμο πρόβλημα ως κάτοχος Samsung... 1 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, giorginho είπε Θα κανω μια μαντεψια ότι το αρχείο 4Κ είναι Dolby Vision hdr, το οποίο η samsung δεν υποστηρίζει και το δείχνει σε πράσινες ή μωβ αποχρώσεις 😉 Βρες κάτι με hdr10 / hdr10+. Ναι αυτό είναι. Ένα άλλο που βρήκα με hdr10 παίζει. 1
nikos16717 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Ίσως είναι χαζή η ερώτηση.. Αν βάλω μια ταινία με 4Κ Dolby Vision hdr να παίξει από το Xbox Series X και κάνω και Pass through τον ήχο απευθείας σε ένα Denon x540bt θα παίξει κανονικά?
sndev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Ίσως είναι χαζή η ερώτηση.. Αν βάλω μια ταινία με 4Κ Dolby Vision hdr να παίξει από το Xbox Series X και κάνω και Pass through τον ήχο απευθείας σε ένα Denon x540bt θα παίξει κανονικά? Απόκρυψη περιεχομένων Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα λινκ σε pm από τετοιο αρχείο για να δοκιμάσω? Νομίζω τα παιδιά στο νήμα του Xbox θα ξέρουν να σου πουν σίγουρα κάποιος θα το χει δοκιμάσει
heavyrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, nikos16717 είπε Ίσως είναι χαζή η ερώτηση.. Αν βάλω μια ταινία με 4Κ Dolby Vision hdr να παίξει από το Xbox Series X και κάνω και Pass through τον ήχο απευθείας σε ένα Denon x540bt θα παίξει κανονικά? Δεν νομιζω να δεν κάνει dolby vision pass-through αυτός ο ενισχυτής
optostyle Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Αυτό που με χάλασε πχ είναι σε τηλεοπτικό σήμα, τα γράμματα σε κίνηση που περνάνε από κάτω με τις πληροφορίες δεν ήταν πεντακάθαρα. Το αναφερα πιο πισω..Δεν ειναι μονο αυτο που λες..Ειναι και η κινηση σε ταινιες δρασης η σε τεστ απο το youtube σε περιοχομενο 4Κ..Απελπισια για καποιον που θελει να δει καλη κινηση και εδωσε καποια χρηματα.Τις εβαλα για πουλημα 1
Giannislo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, mariosdemigod είπε Το μόνιμο πρόβλημα ως κάτοχος Samsung... Δηλαδή, οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι Dolby vision πχ από Netflix, δείχνει άσχημα σε μια Samsung; Επίσης μιας και δε γνωρίζω, το περιεχόμενο που στριμαρουν οι διαφορές αυτές υπηρεσίες (Netflix, Disney+ κτλ) είναι κωδικοποιημένο είτε σε Dolby είτε σε HDR ή και στα 2 και ανάλογα με το τύπο που υποστηρίζει ο δέκτης, γίνεται και η ανάλογη επιλογή;
Πέτρος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Giannislo είπε Δηλαδή, οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι Dolby vision πχ από Netflix, δείχνει άσχημα σε μια Samsung; Επίσης μιας και δε γνωρίζω, το περιεχόμενο που στριμαρουν οι διαφορές αυτές υπηρεσίες (Netflix, Disney+ κτλ) είναι κωδικοποιημένο είτε σε Dolby είτε σε HDR ή και στα 2 και ανάλογα με το τύπο που υποστηρίζει ο δέκτης, γίνεται και η ανάλογη επιλογή; Αυτό που γράφεις στη 2η πρόταση. Θα σου δείξει το μέγιστο/καλύτερο που υποστηρίζει η εκάστοτε συσκευή σου. Μέχρι προχτές με τη Samsung έβλεπα σε HDR από το NFlix, πλέον λόγω LG βλέπω σε DV. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, giorginho είπε Θα κανω μια μαντεψια ότι το αρχείο 4Κ είναι Dolby Vision hdr, το οποίο η samsung δεν υποστηρίζει και το δείχνει σε πράσινες ή μωβ αποχρώσεις 😉 Βρες κάτι με hdr10 / hdr10+. Καμία σχέση, τα αρχεία Dolby vision τα παίζει κανονικότατα η τηλεόραση απλά σε HDR10. Το πρόβλημα σου είναι η περίεργη κωδικοποίηση HEVC που είχε το αρχείο σου. 2
giorginho Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Καμία σχέση, τα αρχεία Dolby vision τα παίζει κανονικότατα η τηλεόραση απλά σε HDR10. Το πρόβλημα σου είναι η περίεργη κωδικοποίηση HEVC που είχε το αρχείο σου. Για στείλε (και σε πμ αν είναι) ένα αρχείο Dolby Vision που η δικιά σου samsung παίζει σε hdr10 να δούμε τι παίζει... Ή ένα λινκ με σχετικές οδηγίες... 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, optostyle είπε Το αναφερα πιο πισω..Δεν ειναι μονο αυτο που λες..Ειναι και η κινηση σε ταινιες δρασης η σε τεστ απο το youtube σε περιοχομενο 4Κ..Απελπισια για καποιον που θελει να δει καλη κινηση και εδωσε καποια χρηματα.Τις εβαλα για πουλημα Έχεις κάποιο λινκ από youtube?
paintballer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Στις 2/11/2022 στις 9:14 ΠΜ, paintballer είπε Τα ίδια και σε μένα... το 1% σήμερα με ημερομηνία τιμολόγησης 31/10 Για την ιστορία, πιστώθηκε το 19% της αξίας της τηλεόρασης σήμερα 07/11. Την πήρα με τιμολόγιο, και επέκταση εγγύησης και είχε και το 1€ των μεταφορικών. Επίσης για καλο και κακό είχα στείλει και ένα μήνυμα στην eurobank μέσω του epistrofi app, που δεν ξέρω εαν βοήθησε αλλά εκπροσωπος με πήρε τηλέφωνο και μου έιπαν οτι έκαναν έλενχο με το mm ώστε τελικά να πιστώσουν (την αξία της tv και όχι όλο το τιμολόγιο) - Δεν ξέρω εαν επίσπευσα την διαδικάσια ή οτι θα γινόταν έτσι κ'αλλιώς αλλά οφείλω να το αναφέρω, καλή συνέχεια και επιστροφές!! 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paintballer είπε Για την ιστορία, πιστώθηκε το 19% της αξίας της τηλεόρασης σήμερα 07/11. Την πήρα με τιμολόγιο, και επέκταση εγγύησης και είχε και το 1€ των μεταφορικών. Επίσης για καλο και κακό είχα στείλει και ένα μήνυμα στην eurobank μέσω του epistrofi app, που δεν ξέρω εαν βοήθησε αλλά εκπροσωπος με πήρε τηλέφωνο και μου έιπαν οτι έκαναν έλενχο με το mm ώστε τελικά να πιστώσουν (την αξία της tv και όχι όλο το τιμολόγιο) - Δεν ξέρω εαν επίσπευσα την διαδικάσια ή οτι θα γινόταν έτσι κ'αλλιώς αλλά οφείλω να το αναφέρω, καλή συνέχεια και επιστροφές!! Εμενα ακομα δεν εχει μπει το 19% παντως. edit: Μολις μπηκαν! 🙌✌✔ Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από SagoniasSlutRos
tyxeros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Αν εχει καποιος καποια λυση για τα παρακατω προβληματα σε Samsung S95B (Firmware 1304) ή το εχει αντιμετωπίσει σε αλλο μοντελο.. Οταν ειναι με ethernet η Τηλεοραση... δεν βλεπει τον DLNA του Serviio (Πανω σε qnap). Βλεπει ομως το DLNA ενος Netgear router. Οταν ειναι σε WIFI , δουλευει το DLNA του Serviio, δεν βλεπει του Netgear και δεν παιζει το Airplay...
Προτεινόμενες αναρτήσεις