Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mariosdemigod είπε

Δοκίμασε να την κρεμάσεις στον τοίχο με μια λεπτή βάση. Καμία σχέση με το να είναι σε έπιπλο.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το κάνω αυτό.ο τοίχος είναι 140 εκατοστά και η τηλεόραση 146.προεξεχει λίγο αλλά δεν με απασχολεί αυτό,θέλω να είναι σίγουρα πιο χαμηλά και για αυτό λέω για πιο χαμηλό έπιπλο τηλεορασης

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, HeaDChargE είπε

Mα και που διαβάζω  τους Όρους από το παρακάτω δεν ανέφερε  κάτι  για το ποσό της δωροεπιταγής (Υπήρχε σε άλλο banner που δεν αφορούσε συναίνεσ).

Επίσης  στα φίλτρα  υπήρχε tile 500 ευρώ  κουπόνι    που εμφάνιζε την τηλεόραση 

Screenshot_20221105_105936.jpg

@HeaDChargE το έλεγε ξεκάθαρα οταν ανοιγες την τβ εκεί μέσα το ποσό στο μπανερ το πόσο αντιστοιχεί  

Spoiler

image.jpeg.721a6dceb0a51af3a5a8b60169060242.jpeg

και ξερεις γτ το χω κρατήσει ? γιατι κ εμένα αυτη έλεγε αρχικα 500ε στην εικόνα αλλα οταν αποφάσισα να την αγοράσω δεν έλεγε τπτ σε εικόνα για δωροεπιταγη. φυσικα η δωροεπιταγη είναι 400. Κοίτα τώρα ανάποδο σκεπτικο.. δε το λέει στην εικόνα την μερα που την αγορασα, αρα δε τη δικαιούμαι?

λαθοι γίνονται το να το τραβάμε απο τα μαλια το θεωρώ κάπως που δε ξέρω πώς να στο πω ευγενικά. ο τρόπος γραφής σου και το σκεπτικό σου δείχνει άνθρωπο ψαγμένο και ψείρα οπότε προσωπική μου διαίσθησή  απλα βόλευε και η εικονα κ η απάντηση του τηλεφώνου . Ξέρεις μονο που θα τους εδινα κατηγορώ ? στο πολυ κακό τηλεφωνικό τους τμημα που επιβεβαίωσαν κάτι που δεν ισχύει. 

Πάντως σε περίπτωση που όντος νιώθεις οτι εξαπατήθηκες νομίζω οτι έχεις δικαίωμά υπαναχώρησής εντος14 ημερων να πάρεις τα λευτα σου πίσω κ να επιστρέψεις το προϊόν.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Το screenshot δεν αποτελεί κανενός είδους "νομικό επιχείρημα"…

Το μόνο που υπάρχει είναι οι όροι που αποδέχεσαι κατά την αγορά.

Αν δεν τους διάβασες τρέχα γύρευε…

Το έχω πάθει και εγώ με το Κωτσόβολο όπου έκανα screenshot την συνομιλία με την υπάλληλο που με διαβεβαίωνε δικαιώνουν και θα λάβω την δωροεπιταγη σε κωδικό sms τις επόμενες μέρες και ουδέποτε έλαβα. Σε επικοινωνία μετά μου είπαν ότι είχα κάνει νωρίτερα την παραγγελία είχε γίνει πριν ξεκινήσει η προσφορά 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimosxania είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το κάνω αυτό.ο τοίχος είναι 140 εκατοστά και η τηλεόραση 146.προεξεχει λίγο αλλά δεν με απασχολεί αυτό,θέλω να είναι σίγουρα πιο χαμηλά και για αυτό λέω για πιο χαμηλό έπιπλο τηλεορασης

Υπολόγισε ότι στη θέση θέασής σου το ύψος των ματιών πρέπει να είναι λίγο πιο κάτω από το κέντρο της οθόνης. Η τηλεόραση πρέπει να είναι κάδρο στον τοίχο 😉.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sndev είπε

@HeaDChargE το έλεγε ξεκάθαρα οταν ανοιγες την τβ εκεί μέσα το ποσό στο μπανερ το πόσο αντιστοιχεί  

Απόκρυψη περιεχομένων

image.jpeg.721a6dceb0a51af3a5a8b60169060242.jpeg

και ξερεις γτ το χω κρατήσει ? γιατι κ εμένα αυτη έλεγε αρχικα 500ε στην εικόνα αλλα οταν αποφάσισα να την αγοράσω δεν έλεγε τπτ σε εικόνα για δωροεπιταγη. φυσικα η δωροεπιταγη είναι 400. Κοίτα τώρα ανάποδο σκεπτικο.. δε το λέει στην εικόνα την μερα που την αγορασα, αρα δε τη δικαιούμαι?

λαθοι γίνονται το να το τραβάμε απο τα μαλια το θεωρώ κάπως που δε ξέρω πώς να στο πω ευγενικά. ο τρόπος γραφής σου και το σκεπτικό σου δείχνει άνθρωπο ψαγμένο και ψείρα οπότε προσωπική μου διαίσθησή  απλα βόλευε και η εικονα κ η απάντηση του τηλεφώνου . Ξέρεις μονο που θα τους εδινα κατηγορώ ? στο πολυ κακό τηλεφωνικό τους τμημα που επιβεβαίωσαν κάτι που δεν ισχύει. 

Το θέμα  ήταν να έκανα  άρνηση  παραλαβής ‐υπαναχώρηση πριν την ανοίξω. Θα πήγαινα  για άλλο προϊόν λογικά. 

Με το αρχικό  feedback λέω  δε θα  χω πρόβλημα και μπήκα  σε διαδικασία να τη σετάρω...

Θα περιμένω  final απάντηση  για να δω αν τη μαζέψω  και την πάω πίσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, HeaDChargE είπε

Θα περιμένω  final απάντηση  για να δω αν τη μαζέψω  και την πάω πίσω...

Δύσκολα θα πάρεις διαφορετική απάντηση και αν σου δώσουν οτιδήποτε παραπάνω από την χαμηλότερης αξίας (αλλά σωστή με βάση τους όρους) δωροεπιταγή θα είναι κέρδος για σένα. Αν όντως δεν θα την επερνες αν δεν ήταν για το 500ρικο τότε να την επιστρέψεις. Δυστυχώς είναι μεν λίγο γκρίζα η ζώνη σε αυτό που έγινε αλλά τα περισσότερα επιχειρήματα είναι με το μέρος του mediamarkt και ίσως μονο αν είχες κάνει την αγορά μέσω τηλεφώνου και κατά τη διαδικασία παραγγελίας σου έλεγαν ότι η επιταγή ειναι 500€ και την ολοκληρώνει επί τόπου τηλεφωνικά θα είχες μάλλον καλύτερο πάτημα να στην δώσουν. Το εικονίδιο των 500€ προφανώς "ξέμεινε" πάνω στη φωτογραφία της τηλεορασης την στιγμή που οι τιμές άλλαζαν καθημερινά και μερικές φορές και 2 και 3 φορές εντός 24ωρου (βλέπε την 65QN90B όταν έπεσε από τα 1999€ στα 1599€, ξαναπήγε 1999€ κια ξαναπεσε στα 1599€ πάλι, όλα εντός 24ωρου και φυσικά άλλη επιταγή έδινε στα 1999€ και άλλη στα 1599€), ενώ η προωθητικη ήταν εξ αρχής ξεκάθαρη ότι το ποσό της επιταγής εξαρτάται μόνο από την εκάστοτε τιμή αγοράς και όχι από το συγκεκριμένο προϊόν. 

Σίγουρα εκνευριστική σαν κατάσταση, γιατί κανονικά τα είχαν κάνει έτσι ώστε τα ποσά που έβλεπες στο εικονίδιο να ισχύουν όντως για την κάθε τηλεόραση, αλλά για μένα ήταν προφανές ότι δεν θα ίσχυε το 500ευρω με αυτήν την τιμή αγοράς. 

Πάντως άφησα να πούμε 2-3 μέρες το θέμα και γέμισε με 15 σελίδες ποστ... Άσχετα με τις (πολύ καλές σε ορισμένες περιπτώσεις) τιμές, φαίνεται να έκανε καλό τζίρο το ΜΜ... 

Επεξ/σία από giorginho
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorginho είπε

Πάντως άφησα να πούμε 2-3 μέρες το θέμα και γέμισε με 15 σελίδες ποστ... Άσχετα με τις (πολύ καλές σε ορισμένες περιπτώσεις) τιμές, φαίνεται να έκανε καλό τζίρο το ΜΜ... 

Καλά μην νομίζεις... οι μισές σελίδες είναι με γκρίνια γιατί δεν μπήκαν όλοι οι πόντοι μαζί...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Με το καλό να παραλάβεις! Όταν δεις με το καλό 77αρα oled στο σαλόνι σου θα μου πεις αν είχα δίκιο που σε έψησα.

Με φορτηγάκι του media δεν θα σου έρθει σπίτι; Ποια courier;

Η δική μου ηρθε με Babis Trance... να ούμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/11/2022 στις 11:38 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Σήμερα άνοιξα και εγώ την 65Q90B προερχόμενος από μια 50" led 8 ετιας. 

Αν με έπαιρνε οικονομικά θα έπαιρνα την LG 77c1, αλλά έβγαινε διπλά λεφτά. Φοβήθηκα και το μέγεθος γιατί έχω 3 μέτρα απόσταση περίπου.

Για την ώρα φαίνεται μια χαρά. Δεν έμεινα και με το στόμα ανοιχτό βέβαια.

Δεν έχει τόσο τεράστια διαφορά από τις oled για να πεις ότι με αυτές θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. 

Επίσης Αν την πήρες για κανάλια τηλεόρασης η για streaming 720p/1080p δεν θα δεις κάτι ιδιαίτερο. Θα πρέπει να βάλεις περιεχόμενο 4k hdr και να επιβεβαιωσεις ότι πράγματι το βλέπεις σε αυτά τα specs. Πχ έβαλα το Disney+ στην tv με το Frozen 2 που υποστήριζει 4k ultra + HDR και είπα οκ. Έπειτα έλεγξα την ταχυτητα του wifi στην tv να δω αν είναι καλή και ήταν χάλια. Οι υπηρεσίες αυτές στριμαρουν περιεχόμενο με βάση την ταχύτητα σύνδεσης που έχεις. Σύνδεσα το xbox στο οποίο η ταχύτητα ήταν 9πλασια και η ποιότητα ήταν η.μερα με την νυχτα.  

Επίσης να πειράξεις και τις ρυθμίσεις στα setting, τα mode εικονας αλλά και τις ρυθμίσεις στο expert settings καθώς αλλάζουν σημαντικά την εικονα.

Ενημερωτικά, στην tv το wifi είχε ταχύτητα 6mbps , στο xbox ήταν 53. Για αυτό αν δεν έχετε συνδεδεμένη κάποια συσκευή σε αυτή, να την συνδέσετε στο internet μέσω ethernet. Το wifi της είναι για τα μπάζα, εκτός και αν φταίει η δικιά μου tv.  

Επεξ/σία από eskimoos
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, eskimoos είπε

Δεν έχει τόσο τεράστια διαφορά από τις oled για να πεις ότι με αυτές θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. 

Με τις oled δεν μενεις με το στομα ανοικτο; 

Τι να πω, εκτος αν μιλαμε για οσους ειναι του πιτογυρου μονο. 😛 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, matrixxx είπε

Με τις oled δεν μενεις με το στομα ανοικτο; 

Τι να πω, εκτος αν μιλαμε για οσους ειναι του πιτογυρου μονο. 😛 

Προσωπικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό και με την 65Q95TA και με την 55OLED935/12 (τις πήρα μέσα σε 6 μήνες και τις 2). Οπότε πέρα από την πλάκα, αν κάποιος δει την QN90B και σκεφτεί "meh" τότε μάλλον ούτε με oled θα ανοίξει στόμα (αντε να σκεφτεί το πολύ πολύ "τώρα μάλιστα") 😏

Δημοσ.
15 ώρες πριν, eskimoos είπε

Σίγουρα δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω πλήρως.

Έβαλα ένα house of Dragon που είχα σε 4κ αλλά μου το έδειχνε σε πράσινες αποχρώσεις, οπότε κάτι λάθος έκανα. Οπότε μετά το είδα σε 1080 που το είχα. Οπότε 4κ σε κάτι πολύ καλό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. 

Αυτό που με χάλασε πχ είναι σε τηλεοπτικό σήμα, τα γράμματα σε κίνηση που περνάνε από κάτω με τις πληροφορίες δεν ήταν πεντακάθαρα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σίγουρα δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω πλήρως.

Έβαλα ένα house of Dragon που είχα σε 4κ αλλά μου το έδειχνε σε πράσινες αποχρώσεις, οπότε κάτι λάθος έκανα. Οπότε μετά το είδα σε 1080 που το είχα. Οπότε 4κ σε κάτι πολύ καλό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. 

Αυτό που με χάλασε πχ είναι σε τηλεοπτικό σήμα, τα γράμματα σε κίνηση που περνάνε από κάτω με τις πληροφορίες δεν ήταν πεντακάθαρα. 

Βάλλε στο Picture Clarity settings Deblur 10 και Dejudder 3

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...