nikos121 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εληξε η προσφορα? Επισης ισχυει (ισχυε) και για αγορα με τιμολογιο? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από nikos121
sndev Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, nikos121 είπε Εληξε η προσφορα? Επισης ισχυει (ισχυε) και για αγορα με τιμολογιο? Τέλος άλλαξε η ημέρα. 14 λεπτά πριν, StormriderGR είπε Τσίμπησα και γω μια lg 42c2 στο παρά πεντε για το γραφείο μου αλλά ρε παίδες μπας και κάναμε καλάμια και βγάλουν τίποτα τρελές προσφορές black friday λόγω mundial και κάτσουμε πάνω όλοι; Την μυρίζομαι την φάση..... Συνήθως bf πλέον είναι πιο ακριβά κ τα παρουσιάζουν ευκαιρίες. Σε άκυρες περιόδους βγαινει κάτι καλό πλέον. Τέτοιες προσφορές συνδιαστικα με τράπεζες δωροεπιταγες από mediamarkt Samsung δε θυμάμαι τη τελευταία 10ετια να χουν ξαναπαίξει. Το μονό αρνητικό είναι ότι η δωροεπιταγη έχει διάρκεια 1 μήνα 3
StormriderGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Το 1% σας μπήκε αμέσως στην επιστροφή eurobank γιατί εμένα χρεώθηκε κανονικά η κάρτα μου και δεν βλέπω καμιά επιστροφή....θέλει κάποιες μέρες για να φανεί;
George! Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, StormriderGR είπε Τσίμπησα και γω μια lg 42c2 στο παρά πεντε για το γραφείο μου αλλά ρε παίδες μπας και κάναμε καλάμια και βγάλουν τίποτα τρελές προσφορές black friday λόγω mundial και κάτσουμε πάνω όλοι; Την μυρίζομαι την φάση..... Αποκλείεται να παίξει καλύτερη τιμή για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Μακάρι να την είχα πάρει κι εγώ σε αυτή την τιμή(580€ έμμεσα) που την αγόρασα λίγες μέρες πριν τρέξουν οι συνδυαστικές προσφορές του mediamarkt. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από George!
StormriderGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, nikos134 είπε Μόλις μπήκε σε εμένα η επιστροφή 20% όλο μαζί Αγορασμένη ηλεκτρονικά στις 1/11 με πιστωτική κ δόσεις παραλαβή από τ κατάστημα. Φίλε μου επειδή παραγγελία την ίδια η δωροκαρτα θα είναι 220 ευρώ που έλεγε το site η 180 ευρώ που λένε οι όροι;
wakabanka Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, StormriderGR είπε Τσίμπησα και γω μια lg 42c2 στο παρά πεντε για το γραφείο μου αλλά ρε παίδες μπας και κάναμε καλάμια και βγάλουν τίποτα τρελές προσφορές black friday λόγω mundial και κάτσουμε πάνω όλοι; Την μυρίζομαι την φάση..... Δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάτι καλύτερο στους επόμενους μήνες για 42ρα C2 και q90b. Προσωπικά προσπέρασα μόνο και μόνο επειδή κοιτάω αποκλειστικά για 55ρα oled, κυρίως S95b που οι εδώ οι αλυσίδες την έχουν ακόμη με 1999€ αρχική ενώ Αγγλία έχει πέσει μέχρι και 1250 οπότε υπάρχει περιθώριο για κάτι καλύτερο.
NobodyRankXV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Έκανα αίτηση για πιστωτική για την συγκεκριμένη προσφορά και δεν πρόλαβα δυστυχώς και από Δευτέρα θα έχω την κάρτα
nikos121 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Έκανα αίτηση για πιστωτική για την συγκεκριμένη προσφορά και δεν πρόλαβα δυστυχώς και από Δευτέρα θα έχω την κάρτα αιτηση εκανες. Δεν μπορεις απλα να μην υπογραψεις?
HeaDChargE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Πραγματοποίησα ηλεκτρονική αγορά μέσω κινητού για την 65QNED916 στα 1300 ευρώ με το banner να αναφέρει για δωροεπιταγή στα 500 ευρώ, παίρνοντας και screenshot πριν την αγορά (που φαίνεται και το timestamp) Eπικοινώνησα το επόμενο πρωί με εξυπηρέτηση βλέποντας ότι είχε φύγει το ποσό από το banner (και ύστερα άλλαξε η τιμή της τηλεόρασης),προκειμένου να διασφαλίσω ότι θα λάβω το συγκεκριμένο ποσό. Αρχικά ενημερώθηκα τηλεφωνικώς ότι το ποσό υπολογίζεται επί της αρχικής τιμής αξίας (όχι τελικής τιμής αγοράς ). Σε κάθε περίπτωση έστειλα και τις αντίστοιχες πληροφορίες μέσω mail. Παρέλαβα-άνοιξα-σέταρα τηλεόραση. Ενημερώθηκα μέσω mail 4/11 απόγευμα, πως το ποσό της δωροεπιταγής που θα λάβω είναι τα 220 ευρώ, με αντίστοιχη επισύναψη στους όρους. Ουσιαστικά μου ανέφεραν τον υπολογισμό βάσει της τ.τ. αγοράς. Έκανα escalate το παράπονο τηλεφωνικώς, καθώς δεν δέχτηκα την απάντηση. Οι όροι είναι προφανείς, ωστόσο ήταν σε ξεχωριστό tab-banner που κατά την αγορά από το κινητό δεν τους υπέγραφες, ούτε τους συναντούσες. Έχω ξαναγοράσει άλλωστε με 20% επιστροφή, οπότε σε αυτό γνώριζα τη διαδικασία. Μετά από αρκετό confict και αντιπαραβάλλοντας λογικά επιχειρήματα, δέχτηκαν να κάνουν αίτημα προκειμένου να λάβω επιπλέον δωροεπιταγή. Αναφέρθηκε ωστόσο ότι δεν θα είναι στο υπολειπόμενο. Δηλαδή αντί για 280 εύρω επιπλέον θα εξεταστεί για 100-150 ευρώ και διευκρινίζοντας ότι δεν θα είναι συνδυαστική με την άλλη δωροεπιταγή για αγορά ενός προϊόντος . Ανοικτός σε προτάσεις για το πως μπορώ να κινηθώ (ακόμη και σε συνήγορο καταναλωτή κτλ) Πραγματικά πήρα το experience πως συναλλάσσομαι με skroutzo-μάγαζο της κακιάς ώρας.
andreas1gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, HeaDChargE είπε Πραγματοποίησα ηλεκτρονική αγορά μέσω κινητού για την 65QNED916 στα 1300 ευρώ με το banner να αναφέρει για δωροεπιταγή στα 500 ευρώ, παίρνοντας και screenshot πριν την αγορά (που φαίνεται και το timestamp) Eπικοινώνησα το επόμενο πρωί με εξυπηρέτηση βλέποντας ότι είχε φύγει το ποσό από το banner (και ύστερα άλλαξε η τιμή της τηλεόρασης),προκειμένου να διασφαλίσω ότι θα λάβω το συγκεκριμένο ποσό. Αρχικά ενημερώθηκα τηλεφωνικώς ότι το ποσό υπολογίζεται επί της αρχικής τιμής αξίας (όχι τελικής τιμής αγοράς ). Σε κάθε περίπτωση έστειλα και τις αντίστοιχες πληροφορίες μέσω mail. Παρέλαβα-άνοιξα-σέταρα τηλεόραση. Ενημερώθηκα μέσω mail 4/11 απόγευμα, πως το ποσό της δωροεπιταγής που θα λάβω είναι τα 220 ευρώ, με αντίστοιχη επισύναψη στους όρους. Ουσιαστικά μου ανέφεραν τον υπολογισμό βάσει της τ.τ. αγοράς. Έκανα escalate το παράπονο τηλεφωνικώς, καθώς δεν δέχτηκα την απάντηση. Οι όροι είναι προφανείς, ωστόσο ήταν σε ξεχωριστό tab-banner που κατά την αγορά από το κινητό δεν τους υπέγραφες, ούτε τους συναντούσες. Έχω ξαναγοράσει άλλωστε με 20% επιστροφή, οπότε σε αυτό γνώριζα τη διαδικασία. Μετά από αρκετό confict και αντιπαραβάλλοντας λογικά επιχειρήματα, δέχτηκαν να κάνουν αίτημα προκειμένου να λάβω επιπλέον δωροεπιταγή. Αναφέρθηκε ωστόσο ότι δεν θα είναι στο υπολειπόμενο. Δηλαδή αντί για 280 εύρω επιπλέον θα εξεταστεί για 100-150 ευρώ και διευκρινίζοντας ότι δεν θα είναι συνδυαστική με την άλλη δωροεπιταγή για αγορά ενός προϊόντος . Ανοικτός σε προτάσεις για το πως μπορώ να κινηθώ (ακόμη και σε συνήγορο καταναλωτή κτλ) Πραγματικά πήρα το experience πως συναλλάσσομαι με skroutzo-μάγαζο της κακιάς ώρας. Το screenshot δεν αποτελεί κανενός είδους "νομικό επιχείρημα"… Το μόνο που υπάρχει είναι οι όροι που αποδέχεσαι κατά την αγορά. Αν δεν τους διάβασες τρέχα γύρευε… Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από andreas1gr 2
cpgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μπορεί κάποιος αγοραστής απο QN90B να μας πει πως τα παει με το blooming? Γιατί με την προηγούμενη γενιά υπήρχαν θεματα με τα VA /ADS panel.
dimosxania Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Χθες μου ήρθε το θηριο.απο 50αρα πήγα σε 65αρα,περιττό να σας πω ότι ακόμα δεν την έχω συνηθίσει.φυσικα θα πρέπει να αλλαχθεί και το έπιπλο της τηλεόρασης γτ είναι αρκετά ψηλό και πρέπει να χαμηλώσει λίγο. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές,μαύρα αρκετά καλά για την κατηγορία της,χρώματα εξαιρετικά ζωντανά,HDR για φίλημα και γενικά από τις πιο φωτεινές τηλεοράσεις που έχω δει.θεμα με blooming προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει.το μόνο θέματα κι είναι ότι σε σειρά του νετφλιξ χθες μου έκανε κάτι stutter και δεν ξέρω πως να το διορθώσω.οχι έντονα μεν,αλλά το καταλαβαίναμε δε 1
mariosdemigod Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, dimosxania είπε Χθες μου ήρθε το θηριο.απο 50αρα πήγα σε 65αρα,περιττό να σας πω ότι ακόμα δεν την έχω συνηθίσει.φυσικα θα πρέπει να αλλαχθεί και το έπιπλο της τηλεόρασης γτ είναι αρκετά ψηλό και πρέπει να χαμηλώσει λίγο. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές,μαύρα αρκετά καλά για την κατηγορία της,χρώματα εξαιρετικά ζωντανά,HDR για φίλημα και γενικά από τις πιο φωτεινές τηλεοράσεις που έχω δει.θεμα με blooming προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει.το μόνο θέματα κι είναι ότι σε σειρά του νετφλιξ χθες μου έκανε κάτι stutter και δεν ξέρω πως να το διορθώσω.οχι έντονα μεν,αλλά το καταλαβαίναμε δε Δοκίμασε να την κρεμάσεις στον τοίχο με μια λεπτή βάση. Καμία σχέση με το να είναι σε έπιπλο. 1
HeaDChargE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Το screenshot δεν αποτελεί κανενός είδους "νομικό επιχείρημα"… Το μόνο που υπάρχει είναι οι όροι που αποδέχεσαι κατά την αγορά. Αν δεν τους διάβασες τρέχα γύρευε… Mα και που διαβάζω τους Όρους από το παρακάτω δεν ανέφερε κάτι για το ποσό της δωροεπιταγής (Υπήρχε σε άλλο banner που δεν αφορούσε συναίνεσ). Επίσης στα φίλτρα υπήρχε tile 500 ευρώ κουπόνι που εμφάνιζε την τηλεόραση
Lobo10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, sndev είπε Χαχαχα Φάνη.. πέρα του κόστους κ εγώ για 65 έλεγα κ ο @Lobo10μου λέγε πάρε 77. Δεν ήθελα πολύ να πισθω και ειμαι στα 2.35 μέτρα ακριβώς! Ακόμα δεν έχει έρθει να τη στήσω αλλά πιστεύω ότι είναι απλά συνήθεια. Όταν πήγα από 55 στα 65 μου λέγανε "κοτσοβολο θες να κάνεις το σπίτι σου;" φίλε καλορίζικη ! και αν τη βάλεις μαζί με το Xbox πιστεύω θα καταλάβεις εκεί τη μεγαλύτερη διαφορά Με το καλό να παραλάβεις! Όταν δεις με το καλό 77αρα oled στο σαλόνι σου θα μου πεις αν είχα δίκιο που σε έψησα. Με φορτηγάκι του media δεν θα σου έρθει σπίτι; Ποια courier; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις