jobous Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά μην το συζητάμε για το 1 € , δεν δημιουργεί πρόβλημα.... Έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να μην μπει.
zetov Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Εχω παραγγειλει και περιμενω να δω την εξελιξη. Προς το παρον ουτε την τηλεοραση εχω λαβει (τρομπαρουν στη μεταφορικη) και απο επιστροφη εχει μπει το 1%. Οπως με διαβεβαιωσαν στο τηλεφωνο που μιλησα νωρις το πρωι με ΜΜ μετα απο 3-4 εργασιμες μπαινει και το υπολοιπο 19%. Μου ειπαν οτι το 1€ μεταφορικα δεν επηρεαζει 1 1
johnnyman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Oποτε προχωραω σε αγορα. Η χρεωση θα γινει απευθειας και ολα καλα ετσι?
zetov Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, johnnyman είπε Oποτε προχωραω σε αγορα. Η χρεωση θα γινει απευθειας και ολα καλα ετσι? Ο Θεος μαζι σου
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, eskimoos είπε Μάλλον χαζή ερωτηση , αλλά για την prepaid της samsung, στην φόρμα που συμπληρώνουμε, για ημερομηνία αγοράς θέλουν αυτήν που αναφέρεται στην απόδειξη λιανικης (την οποία και πρέπει να τους στείλουμε επίσης) η εκείνη όταν και εγινε η αγορά/ πληρωμή ? Γιατί η πληρωμή με την καρτα έγινε 2 του μήνα και η απόδειξη που έδωσαν με την παράδοση λέει 3 2 ώρες πριν, jobous είπε Απόδειξη για να είστε σίγουροι. 2 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν την ενδιαφέρει τη Samsung πότε έγινε η πληρωμή. Ακριβως αυτο ενδιαφερει την Samsung, ποτε εγινε η πληρωμη. Η τιμολογηση (aka κλεισιμο παραγγελιας και αποστολη) της παραγγελιας δεν εχει σημασια ποτε εγινε. Το λεει και στους ορους, "Ημερομηνία Αγοράς του Προϊόντος." 4-2 Στις περιπτώσεις παραγγελιών που πραγματοποιήθηκαν εντός της Διάρκειας Αγορών βάσει αποδεικτικού παραγγελίας των καταστημάτων, αλλά το παραστατικό αγοράς εκδόθηκε μετά τη λήξη της Διάρκειας Αγορών, θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία παραγγελίας για τη συμμετοχή, υπό την προϋπόθεση προσκόμισης του παραστατικού αγοράς του εν λόγω καταστήματος κατά την παραλαβή του Δώρου Δηλαδη, καποιος μπορει να αγορασει 13-11 μια τηλεοραση, οποτε θα κοπει και η αποδειξη, και η τιμολογηση να γινει 14+/11 (Υποψιν η διαδικασια της καρτας πρεπει να ολοκληρωθει μεχρι 30/11) Εκτος αν το λες ως, "ο,τι ημ και να βαλετε, δεν εχει σημασια αφου εχετε παραλαβει εντος της προθεσμιας της ενεργειας" Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα άνοιξα και εγώ την 65Q90B προερχόμενος από μια 50" led 8 ετιας. Αν με έπαιρνε οικονομικά θα έπαιρνα την LG 77c1, αλλά έβγαινε διπλά λεφτά. Φοβήθηκα και το μέγεθος γιατί έχω 3 μέτρα απόσταση περίπου. Για την ώρα φαίνεται μια χαρά. Δεν έμεινα και με το στόμα ανοιχτό βέβαια. 2
sndev Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Ρε σεις παίρνετε κάτι ,σκατε 1000 2000. Το βάζετε παράδοση σπίτι αν κάτι στραβωσει τύπου επιστροφή κτλ τότε 14 ημέρες υπαναχώρηση doa. Φυσικά θα την επιστρέψτε κλειστή. Γενικά αυτό για όλα τα ακριβά πράγματα. Πάντως προσωπική μου αίσθηση δεν θεωρώ ότι θα παίξει μαλακία με την επιστροφή , είναι μεγάλο κατάστημα απλά θα ταλαιπωρηθεί κόσμος λίγες μερες καθώς στο τηλέφωνο είναι τελείως ότι νάνε αυτοί που εξυπηρετούν σε τέτοια θέματα χωρίς γνώση πως λειτουργεί το σύστημα. Σήμερα εγώ πήρα να μάθω το κωδικό αποστολής της courier. Πήρα 3ς φορές μίλησα με 3ς διαφορετικούς ανθρώπους πήρα 3ς διαφορετικές απαντήσεις.. για κάτι που νε Φιξ κ λογικά το βλέπουν.
jobous Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εκτος αν το λες ως, "ο,τι ημ και να βαλετε, δεν εχει σημασια αφου εχετε παραλαβει εντος της προθεσμιας της ενεργειας" Κάπως έτσι , αφού η προωθητική ενέργεια λήγει 13/11 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν έμεινα και με το στόμα ανοιχτό βέβαια. Είσαι δύσκολος !!!!!!!!! Καλορίζικη. 1
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, jobous είπε Κάπως έτσι , αφού η προωθητική ενέργεια λήγει 13/11 Α σωστα, μεχρι 30/11 πρεπει να γινει η διαδικασια της καρτας. Διορθωνω το παραδειγμα μου Ωστοσο, βαλτε ημ αγορας και θα ειστε οκ.
mariosdemigod Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σήμερα άνοιξα και εγώ την 65Q90B προερχόμενος από μια 50" led 8 ετιας. Αν με έπαιρνε οικονομικά θα έπαιρνα την LG 77c1, αλλά έβγαινε διπλά λεφτά. Φοβήθηκα και το μέγεθος γιατί έχω 3 μέτρα απόσταση περίπου. Για την ώρα φαίνεται μια χαρά. Δεν έμεινα και με το στόμα ανοιχτό βέβαια. Στα 3 μέτρα είμαι και εγώ και κάνω αναβάθμιση από 75 σε 86. Η 50 που είχες φαντάζομαι θα ήταν σαν τάμπλετ, αλλά και για την 65 να ξέρεις παίρνει μεγαλύτερη στα 3 μέτρα θέαση, ειδικά σε ταινίες.
Doubt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ωστοσο, βαλτε ημ αγορας και θα ειστε οκ. Αυτό ρώτησε στην αρχή, όπου κι επιστρέψαμε. Τες πα, καλές θεάσεις και απολαύσεις στους τυχερούς νέους κατόχους. Ίσως του χρόνου έρθει η ώρα να ανέβω από τις 65', ως τότε υπομονή και οικονομία.
sndev Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Σήμερα άνοιξα και εγώ την 65Q90B προερχόμενος από μια 50" led 8 ετιας. Αν με έπαιρνε οικονομικά θα έπαιρνα την LG 77c1, αλλά έβγαινε διπλά λεφτά. Φοβήθηκα και το μέγεθος γιατί έχω 3 μέτρα απόσταση περίπου. Για την ώρα φαίνεται μια χαρά. Δεν έμεινα και με το στόμα ανοιχτό βέβαια. Χαχαχα Φάνη.. πέρα του κόστους κ εγώ για 65 έλεγα κ ο @Lobo10μου λέγε πάρε 77. Δεν ήθελα πολύ να πισθω και ειμαι στα 2.35 μέτρα ακριβώς! Ακόμα δεν έχει έρθει να τη στήσω αλλά πιστεύω ότι είναι απλά συνήθεια. Όταν πήγα από 55 στα 65 μου λέγανε "κοτσοβολο θες να κάνεις το σπίτι σου;" φίλε καλορίζικη ! και αν τη βάλεις μαζί με το Xbox πιστεύω θα καταλάβεις εκεί τη μεγαλύτερη διαφορά 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, sndev είπε Χαχαχα Φάνη.. πέρα του κόστους κ εγώ για 65 έλεγα κ ο @Lobo10μου λέγε πάρε 77. Δεν ήθελα πολύ να πισθω και ειμαι στα 2.35 μέτρα ακριβώς! Ακόμα δεν έχει έρθει να τη στήσω αλλά πιστεύω ότι είναι απλά συνήθεια. Όταν πήγα από 55 στα 65 μου λέγανε "κοτσοβολο θες να κάνεις το σπίτι σου;" φίλε καλορίζικη ! και αν τη βάλεις μαζί με το Xbox πιστεύω θα καταλάβεις εκεί τη μεγαλύτερη διαφορά Πιο πολύ κόλλησα στα λεφτά, άλλο 800, άλλο 1600 που βγαίνει η 77αρα. Αν και το σκεφτόμουν πολύ αυτές τις μέρες να κάνω την υπέρβαση.
sndev Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Πιο πολύ κόλλησα στα λεφτά, άλλο 800, άλλο 1600 που βγαίνει η 77αρα. Αν και το σκεφτόμουν πολύ αυτές τις μέρες να κάνω την υπέρβαση. Έχεις δίκιο. Συγκριτικά στο οικονομικό η διαφορά είναι μεγάλη επίσης σε τέτοιες τβ δε θα βάλεις κ 5ετη εγγύησή?, άλλο ένα 250-320 ε έξτρα
StormriderGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Τσίμπησα και γω μια lg 42c2 στο παρά πεντε για το γραφείο μου αλλά ρε παίδες μπας και κάναμε καλάμια και βγάλουν τίποτα τρελές προσφορές black friday λόγω mundial και κάτσουμε πάνω όλοι; Την μυρίζομαι την φάση.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις