Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα. Αγόρασα και εγω την QE65QN85B. To 1% μπήκε αμέσως. Ρώτησα τον υπεύθυνο του καταστήματος πως θέλω να ξοδέψω δωροκάρτες επιστροφές στο ιδιο μαγαζι σε ψυγείο θα υπάρξει πρόβλημα; Μού είπε κανένα απολύτως... Τώρα θα δούμε! Την τηλεόραση δεν την έχω ακόμα λογικά αύριο θα μου την φέρουν!

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά τώρα μου απάντησαν το παρακάτω : 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν δικαιούστε την απόδοση των πόντων από την προωθητική ενέργεια "Eurobank 20%  πιστροφή Promo" , καθώς στην παραγγελία σας έχει χρησιμοποιηθεί κουπόνι

και σύμφωνα με τους όρους η ενέργεια 20% πιστροφή δεν ισχύει σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή/και με τη χρήση εκπτωτικών καρτών/δωροεπιταγών.

Αλλα ντι άλλον δηλαδή ... Ωραίες οι διαβεβαιώσεις !!!!

• Sad 1
Δημοσ.

Για την qn90b για όποιον θέλει την 5ετη μάλλον συμφέρει καλύτερα απευθείας από την Samsung στα 114 ευρώ. Στο MM μου πρότειναν στα 179.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, makis225 είπε

Για την qn90b για όποιον θέλει την 5ετη μάλλον συμφέρει καλύτερα απευθείας από την Samsung στα 114 ευρώ. Στο MM μου πρότειναν στα 179.

Ρε συ που το βρισκεις αυτο στη samsung? Το εψαχνα και δεν το εβρισκα προχτες.

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, για την prepaid της samsung ως απόδειξη αγοράς στέλνουμε μόνο την απόδειξη από το Pos σωστά? 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

To mediamarkt ή η eurobank στο εστειλε αυτο;

Λοιπόν , sorry για την αργοπορία , γύρισα απο την δουλειά. Ένα τέταρτο πριν φύγω μου ήρθε το μύνημα απο ΜΜ , σε σχετικό ερώτημα που είχα κάνει το πρωϊ , αφού ήταν η τελευταία μέρα που είχα την δυνατότητα για ακύρωση και πάλι αγορά.

Πριν λίγο ακύρωσα την πρώτη αγορά της Κυριακής και έκανα δεύτερη παραγγελία που θα πληρώσω κανονικά τώρα με 1199 (+1 € μεταφορικά). Την πρώτη τηλεόραση θα την παραλάβουν ταυτόχρονα με την παράδοση της δεύτερης και όταν πάει αποθήκη θα επιστραφούν τα χρήματα. Τους ενημέρωσα ότι η συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί. 

Ήμουν στην τσίτα απο την αρχή και προσπαθούσα να είμαι 100% σίγουρος για το θέμα του κουπονιού της Κυριακής. Δυστυχώς ο πρώτος υπάλληλος δεν ήταν καλά ενημερωμένος , αυτό φοβήθηκα και το έτρεχα μέχρι σήμερα. Τι να πω. 

Προσοχή σε όσους έτυχε το παραπάνω την Κυριακή που το site είχε τα χάλια του.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, makis225 είπε

https://samsungprotect.gr/ σορρυ για το οφτοπικ. 

Δε το ήξερα νωρίτερα αυτό...

13 λεπτά πριν, eskimoos είπε

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, για την prepaid της samsung ως απόδειξη αγοράς στέλνουμε μόνο την απόδειξη από το Pos σωστά? 

Μου ειπε ο πωλητής. Την απόδειξη απο το κατάστημα και πως θα μου ζητηθεί να φωτογραφήσω το sn της τηλεόρασης αλλα και της συσκευασίας.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, eskimoos είπε

Απόδειξη από το κατάστημα, δεν τους ενδιαφέρει το απόκομμα του POS, μαζί με φωτό από το πλαϊνό του κουτιού που αναγράφεται το sn.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Armoral είπε

το καλύτερο pc monitor που μπορείς να αγοράσεις σε απίστευτη τιμή! Εγω την ειχα αγοράσει στα 1000 ευρώ πριν 2 μηνες. Στα 580 ευρώ ειναι κλεψιά και θεωρώ πολύ δύσκολο να την ξαναβρείτε σε αυτήν την τιμή!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, eskimoos είπε

Την απόδειξη αγοράς από το καταστημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, makis225 είπε

Και εγώ αυτή είχα σταμπάρει. Για την 43' πάει στα 96 €

Επεξ/σία από jobous
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...