sndev Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Πήρα κ εγώ σήμερα την lg 77 c1 2499. Αμέσως μπήκε το 20% κ από αυτό πληρώθηκε επέκταση εγγύησης. Κόψανε ξεχωριστά την απόδειξη για τβ κ μετά χτυπήσαν την επέκταση. Το αναφέραν μόνοι τους καλύτερα ξεχωριστά για να πιστωθει αμέσως το 20% 2
kaktos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προλαβα την τελευταία και εγω στο media στο Μαρούσι, κυριολεκτικά την τελευταία όμως σε όλη την Αθήνα. Ήμουν έτοιμος να αναγκαστώ να παρω την qn85b που ηταν και πιο ακριβή και ειχε χειρότερη εικόνα, ευτυχώς όμως ο θεϊκός υπάλληλος στο media του Αμαρουσίου μου κρατησε την τελευταία και έτρεξα και την πηρα. Η επιστροφη μπήκε απευθείας, η δωρο καρτα η δικιά τους μου ειπαν σε ενα μήνα θα μου έρθει στο κινητο και σε εμαιλ και τελος η edenred κανεις αιτηση στο site της Samsung με φωτο απο απόδειξη και την στέλνουν εκείνοι. Καλορίζικες παιδιά σε όλους και ευχαριστώ τα παιδιά το πρωι που με βοήθησαν με την προσφορά. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από kaktos77
ObeyWario! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Η δωροεπιταγή απο media markt θα δοθεί λίγες μέρες πριν το black friday, προφανώς θέλουν να μαζέψουν όλο το χαρτί Λέτε να δούμε τίποτα πολύ καλό φέτος;
eskimoos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε πρόσεξε μην κάνεις update το firmware.. Αν και δεν υπάρχει επίσημη απάντηση από samsung γιατί μείωσε την φωτεινότητα με firmware update το πιο πιθανό είναι να το έκανε για προστασία του πάνελ, αν και η διαφορά εικονας είναι σημαντική σε σχέση με πριν το update, το μην κάνεις update τελικά μπορεί να είναι και επικινδυνο για το πάνελ. Επίσης μέχρι πότε δεν θα κανεις? Γενικά πολλοί την Κράζουν, με το μαμισιο firmware που έδωσε όλοι οι testers που την δοκιμασαν είχαν μείνει κάγκελο, αργότερα αφού έγινε όλος ο ντόρος μείωσε την φωτεινότητα. Εξακολουθεί πάντως να είναι αρκετά φωτεινότερη από τις υπάρχουσες oled, ειδικά στην φωτεινότητα χρώματος. Eπισης σε μετέπειτα update την είχαν ανεβάσει ακόμα λίγο, σε επόμενο βέβαια που εκαναν είδα ότι πολλοί είχαν πρόβλημα στο gaming όπου στο xbox τους αναβοσβηνε η εικόνα. Γενικά θέλει κάποιο χρόνο να σταθεροποιηθεί λίγο η κατάσταση αλλά σίγουρα είναι σπάσιμο να αγοράζεις μια tv και αντί να βελτιώνεται να υποβαθμίζουν χαρακτηριστικά της. Η samsung γενικά κάνει κάτι τέτοια. Στο αντίστοιχο oled panel της πχ η Sony είναι κυρια μέχρι τώρα χωρίς κάποιο θέμα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από eskimoos
nikos134 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μόλις μπήκε σε εμένα η επιστροφή 20% όλο μαζί Αγορασμένη ηλεκτρονικά στις 1/11 με πιστωτική κ δόσεις παραλαβή από τ κατάστημα. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, nikos134 είπε Μόλις μπήκε σε εμένα η επιστροφή 20% όλο μαζί Αγορασμένη ηλεκτρονικά στις 1/11 με πιστωτική κ δόσεις παραλαβή από τ κατάστημα. Οπότε υποθέτω εσένα δεν είχε το 1€ μεταφορικά μέσα που μάλλον είναι η αιτία του προβλήματός μας.
jobous Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Αν πράγματι είναι το 1 €, το έχει επαληθεύσει κάποιος με τα ΜΜ ?? Αν έχετε όρεξη, παρτε ένα τηλέφωνο και ζητήστε να σας πουν με σιγουριά ότι το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το 1 € ή το ΜΜ αλλά η Eurobank. Εμένα με τρώει και η άλλη μαλα... που έγινε με τα 10 €, έκπτωση που μπήκε λόγω κουπονιού που δεν έλεγε να βγει απο το καλάθι, αλλά με διαβεβαιώσαν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Τώρα θα μου πεις τους έχεις εμπιστοσύνη??? Επ εδώ είναι το ζήτημα. Υ.Γ. : φυσικά ακόμα δεν έχει μπει το υπολοιπο 19% Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από jobous
nikos134 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Οπότε υποθέτω εσένα δεν είχε το 1€ μεταφορικά μέσα που μάλλον είναι η αιτία του προβλήματός μας. Ναι χωρίς το 1€. Επειδή ηταν μικρή (Lg C2 42") έβαλα παραλαβή από κατάστημα μετά απο τα σχόλια που δίαβασα για τα μεταφορικά. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, jobous είπε Καλημέρα. Αν πράγματι είναι το 1 €, το έχει επαληθεύσει κάποιος με τα ΜΜ ?? Αν έχετε όρεξη, παρτε ένα τηλέφωνο και ζητήστε να σας πουν με σιγουριά ότι το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το 1 € ή το ΜΜ αλλά η Eurobank. Εμένα με τρώει και η άλλη μαλα... που έγινε με τα 10 €, έκπτωση που μπήκε λόγω κουπονιού που δεν έλεγε να βγει απο το καλάθι, αλλά με διαβεβαιώσαν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Τώρα θα μου πεις τους έχεις εμπιστοσύνη??? Επ εδώ είναι το ζήτημα. Υ.Γ. : φυσικά ακόμα δεν έχει μπει το υπολοιπο 19% Στους ορους ελεγε οτι πρεπει να υπαρχει μονο μια τηλεοραση στο καλαθι και τπτ αλλο. Οποτε ειτε το 1€ δημιουργει καποιο προβλημα που θα πρεπει να λυθει χειροκινητα, ειτε καθυστερουν για τυχόν επιστροφες, να περασουν δλδ 7 ημερες ή οσο ειναι τελος παντων το περιθωριο υπαναχωρησης. Γιατι οσοι πηραν απο το καταστημα το ειδαν αμεσως. Επισης ο Νικος εγραψε πριν οτι με online παραγγελια και παραλλαβη απο το καταστημα του μπηκε ολοκληρο το ποσο μετα απο 3 μερες.
jobous Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Γενικά , πολλές φορές σε ηλεκτρονικές αγορές δημιουργούνται θέματα είτε μιλάμε για επιστροφές, είτε yellows, εθνική κτλ.. Για αυτό και εγώ προτιμώ να τα αγοράζω μέσω φυσικού καταστήματος αλλά με εφαγε η τελευταία μέρα (Κυριακή), που τελικά δεν ήταν τελευταία. Αμα το ήξερα θα πήγαινα Δευτέρα να την πάρω απο ένα ΜΜ.. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, jobous είπε Γενικά , πολλές φορές σε ηλεκτρονικές αγορές δημιουργούνται θέματα είτε μιλάμε για επιστροφές, είτε yellows, εθνική κτλ.. Για αυτό και εγώ προτιμώ να τα αγοράζω μέσω φυσικού καταστήματος αλλά με εφαγε η τελευταία μέρα (Κυριακή), που τελικά δεν ήταν τελευταία. Αμα το ήξερα θα πήγαινα Δευτέρα να την πάρω απο ένα ΜΜ.. Kαι μενα το ιδιο με εφαγε...
andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Στους ορους ελεγε οτι πρεπει να υπαρχει μονο μια τηλεοραση στο καλαθι και τπτ αλλο. Οποτε ειτε το 1€ δημιουργει καποιο προβλημα που θα πρεπει να λυθει χειροκινητα, ειτε καθυστερουν για τυχόν επιστροφες, να περασουν δλδ 7 ημερες ή οσο ειναι τελος παντων το περιθωριο υπαναχωρησης. Γιατι οσοι πηραν απο το καταστημα το ειδαν αμεσως. Επισης ο Νικος εγραψε πριν οτι με online παραγγελια και παραλλαβη απο το καταστημα του μπηκε ολοκληρο το ποσο μετα απο 3 μερες. Μην αγχώνεστε άδικα. Εάν τα μεταφορικά ήταν κόλλημα θα αναφέρονταν στους όρους… Δηλαδή στον Κωτσόβολο που είναι πάγια τακτική η χρέωση μεταφορικών δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία προσφορά πόντων… Σε κάθε παρόμοια προσφορά τα ιδια πράγματα συζητάμε… Επίσης είναι πάγια τακτική όλοι οι πόντοι να πιστώνονται άμεσα όταν πας και κάνεις την αγορά από το κατάστημα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από andreas1gr 1
jobous Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Μην αγχώνεστε άδικα. Εάν τα μεταφορικά ήταν κόλλημα θα αναφέρονταν στους όρους… Δηλαδή στον Κωτσόβολο που είναι πάγια τακτική η χρέωση μεταφορικών δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία προσφορά πόντων… Σε κάθε παρόμοια προσφορά τα ιδια πράγματα συζητάμε… Επίσης είναι πάγια τακτική όλοι οι πόντοι να πιστώνονται άμεσα όταν πας και κάνεις την αγορά από το κατάστημα. Ισχύει και προσωπικά δεν θα αγχωνόμουν για το 1€, απλά αγχώνομαι για το 10ευρω που ήταν θέμα συστήματος.. και με αυτούς δεν ξέρεις τι γίνεται
andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, jobous είπε Ισχύει και προσωπικά δεν θα αγχωνόμουν για το 1€, απλά αγχώνομαι για το 10ευρω που ήταν θέμα συστήματος.. και με αυτούς δεν ξέρεις τι γίνεται Άλλο αυτό. Γι αυτό και δεν σε συμπεριέλαβα στην απάντηση μου.
zetov Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιλησα με ΜΜ στη τηλεφωνικη εξυπηρετηση. Μου ανεφεραν οτι 3-4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μετα το 1% θα μπει και το υπολοιπο 19%. Υπομονη Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από zetov 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις