Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pita_kontosouvli_season2 είπε

Από πίσω παίζει επέκταση εγγύησης - συνεπώς δεν με πολυενδιαφέρει. 

Η τελευταία είχε αγοραστεί 1400 - 20% σε Yellows. Μετά από τόσες επισκευές, και δεδομένου ότι το πάνελ είναι ασύμφορο σε κόστος, θα γίνει επιστροφή χρημάτων. Βάσει συμβολαίου σου επιστρέφουν το 75% της αξίας της αρχικής αγοράς, για τον 3ο έως το  4 έτος αγοράς).

Συνεπώς 1400 - 25% χασούρα =  1050 ευρώ επιστρέψιμα. Που στην πραγματικότητα είναι 70 ευρώ η χασούρα μετά από 3.5 έτη (1400 αρχική αγορά - 20% σε yellows = 1120 ευρώ)

Οπότε μετά από σχεδόν 4 έτη, παίρνεις την νέα 65άρα, που βγαίνει έμμεσα 600 ευρώ (έχεις και 500 ευρώ ''κέρδος'' λόγω της παλιάς τηλεόρασης (αποζημίωση ασφαλιστικής κλπ), βάζεις και μια επέκταση εγγύησης και είσαι ξένοιαστος.

Παραδίδω μαθήματα οικονομικών κατόπιν παραγγελίας όποιος θέλει :P

Επέκταση μέω Samsung (alianz) ή απο το κάθε κατάστημα ???

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pita_kontosouvli_season2 είπε

Από πίσω παίζει επέκταση εγγύησης - συνεπώς δεν με πολυενδιαφέρει. 

Η τελευταία είχε αγοραστεί 1400 - 20% σε Yellows. Μετά από τόσες επισκευές, και δεδομένου ότι το πάνελ είναι ασύμφορο σε κόστος, θα γίνει επιστροφή χρημάτων. Βάσει συμβολαίου σου επιστρέφουν το 75% της αξίας της αρχικής αγοράς, για τον 3ο έως το  4 έτος αγοράς).

Συνεπώς 1400 - 25% χασούρα =  1050 ευρώ επιστρέψιμα. Που στην πραγματικότητα είναι 70 ευρώ η χασούρα μετά από 3.5 έτη (1400 αρχική αγορά - 20% σε yellows = 1120 ευρώ)

Οπότε μετά από σχεδόν 4 έτη, παίρνεις την νέα 65άρα, που βγαίνει έμμεσα 600 ευρώ (έχεις και 500 ευρώ ''κέρδος'' λόγω της παλιάς τηλεόρασης (αποζημίωση ασφαλιστικής κλπ), βάζεις και μια επέκταση εγγύησης και είσαι ξένοιαστος.

Παραδίδω μαθήματα οικονομικών κατόπιν παραγγελίας όποιος θέλει :P

Έτυχε σε εσένα ελαττωματική τηλεόραση – παρτίδα – ονόμασε το όπως θέλεις.

Δεν σημαίνει ότι σε όλους θα τύχει να στείλουν για επισκευή 4-5-15 φορές ώστε στο τέλος της 5ετιας να αιτηθούν επιστροφή χρημάτων…

Εκτός και αν βάζουν το «δακτυλάκι» τους για να συμβεί…….

Δημοσ.

Άλλη μια ερώτηση χαζη λίγο.... θέλω με έναν φίλο να πάρουμε δύο τηλεοράσεις...παίζει να χρησημοποιήσουμε τα κουπόνια ή επιστροφή της μίας για να πάρουμε την άλλη;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Άλλη μια ερώτηση χαζη λίγο.... θέλω με έναν φίλο να πάρουμε δύο τηλεοράσεις...παίζει να χρησημοποιήσουμε τα κουπόνια ή επιστροφή της μίας για να πάρουμε την άλλη;

Θα χασεις την επιστροφη Eurobank

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ααα... δεν πάιρνεις επιστροφή άμα αγοράσεις με επιστροφή σωστά; Αλλά το κουπονι του mediamarkt μπορείς κανονικά σωστά;

Βλέπω στον τελευταίο όρο ότι μάλλον ούτε έτσι γίνεται...

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Έτυχε σε εσένα ελαττωματική τηλεόραση – παρτίδα – ονόμασε το όπως θέλεις.

Δεν σημαίνει ότι σε όλους θα τύχει να στείλουν για επισκευή 4-5-15 φορές ώστε στο τέλος της 5ετιας να αιτηθούν επιστροφή χρημάτων…

Εκτός και αν βάζουν το «δακτυλάκι» τους για να συμβεί…….

Προφανώς ελαττωματική παρτίδα, η ίδια η samsung μου το είχε αναφέρει (βέβαια σαν ελαττωματικές μου είχε αναφέρει όλες τις 65άρες του 18').

Σε τηλεόραση, δύσκολο να βάλεις το χεράκι σου -, για να προβληματικό (όχι καμμένο) πάνελ, προβληματικό (καμμένο) Wifi module (τουλαχιστον στις δικές μου περιπτώσεις).

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

@pita_kontosouvli_season2 εχεις κανενα λινκ απο την εγγυηση?

Το ασφαλιστήριο στο στέλνουν με pdf, αν το ζητήσεις. Το έχω ηλεκτρονικά, αν θες στείλε μου σε πμ το μέιλ σου να στο προωθήσω. 

Δημοσ.

Αγορα σημερα απο Media markt αυτοπροσωπωσ στο καταστημα LG 77 C1, sta 2499, σε 48 ατοκες, μου πιστωθηκε απευθειας στο ταμειο το ποσον της επιστροφης 20%, και παραλληλα περιμενω δωροεπιταγη 400 Ευρω. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

ααα... δεν πάιρνεις επιστροφή άμα αγοράσεις με επιστροφή σωστά; Αλλά το κουπονι του mediamarkt μπορείς κανονικά σωστά;

Βλέπω στον τελευταίο όρο ότι μάλλον ούτε έτσι γίνεται...

Οχι δεν επιτρέπεται αυτό, το λέει στους όρους της δωροεπιταγης.

Ασε που γενικά για να παίξει η Επιστροφή πρέπει να πληρωσεις το αναγραφομενο ποσό χωρίς ούτε ένα ευρώ έκπτωση.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zetov είπε

Ρε παιδια τι γινεται με το υπολοιπο 19% (μπηκε το 1%) εχει κανενας νεοτερα;;;

Πήρα εγώ σήμερα τηλέφωνο την Eurobank ούτε αυτοί ήξεραν.. θεωρητικά μ λέει ότι μέχρι αύριο πρέπει να μπουν. Αν δεν μπουν πάρε μας να κάνουμε αίτημα να μας απαντήσει η τράπεζα .

μου είπε ότι κρατάει επιφύλαξη επειδή έβαλα δόσεις…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...