SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Συγγνώμη αλλά μέρες παρακολουθώ το thread, κοίταζα μόνο τις LG. Να ρωτήσω ρε παιδιά... Δηλαδή αυτή εδώ: https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/samsung-tv-neo-qled-65-4k-qe65qn90b--tileorasi/1683911 Βγαίνει 1598 - 319 (από eurobank επιστροφή 0.2%) - 400 από δωροεπιταγή media - 400 prepaid edenred = 478;;; Βγαίνει 1598 - 319 (από eurobank επιστροφή 0.2 20%) - 400 300 από δωροεπιταγή media - 400 prepaid edenred = 478 578€ Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από SagoniasSlutRos 1
NobodyRankXV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Λέτε να πάρει καμιά παράταση και η επιστροφή της eurobank ? Γιατί αύριο τυπικά λήγει..
kaktos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Βγαίνει 1598 - 319 (από eurobank επιστροφή 0.2 20%) - 400 από δωροεπιταγή media - 400 300 prepaid edenred = 478 578€ Δεν είναι 400;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kaktos77 είπε Δεν είναι 400; Ναι το εκανα edit. Της mediamarkt αλλαζει
NobodyRankXV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε Δεν είναι 400; καλα στα είπε ο φίλος απλά είναι 300 από media και 400 από την samsung 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, jobous είπε Κάνα νέο απο το 19% ???? 😄😄😄 Κανενα.... ακομα καθεται στο κουτι της. Το βραδυ θα γινουν τα αποκαλυπτηρια και ο θεος βοηθος. 2
kaktos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Κανενα.... ακομα καθεται στο κουτι της. Το βραδυ θα γινουν τα αποκαλυπτηρια και ο θεος βοηθος. Πάντως και στο πλαίσιο που είχα κάνει αγορές με επιστροφή, τους κυνήγησα και μπήκε όντως μετά από κανένα 20ημερο.
nikos16717 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Ίσως περιμένουν μερικές μέρες για να δουν αν θα έχουν επιστροφές - ακυρώσεις- μη παραλαβές . Δεν ξέρω τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση αν σου έχουν πιστώσει τους πόντους
jobous Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Κανενα.... ακομα καθεται στο κουτι της. Το βραδυ θα γινουν τα αποκαλυπτηρια και ο θεος βοηθος. Εγώ το πάω για αύριο, γιατί σήμερα θα λείπω όλη την ημέρα !!!!
kaktos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, nikos16717 είπε Ίσως περιμένουν μερικές μέρες για να δουν αν θα έχουν επιστροφές - ακυρώσεις- μη παραλαβές . Δεν ξέρω τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση αν σου έχουν πιστώσει τους πόντους Πάντως είτε με κυνήγι είτε όχι πάντοτε πήρα την επιστροφή κανονικά. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Εμενα εκτος αυτου μου την εχει σπασει που την εριξαν 400€ την τιμη. Στο συνολο βγαινει 220€ λιγοτερα νομιζω, που δεν ειναι και κανενα μικρο ποσο. Οταν ημουν Αγγλια ειχα παρει μια ψησταρια απο το Tesco και αφου παρελαβα μετα απο καμια 10αρια μερες εριξαν την τιμη καπου 100 λιρες. Τους πηρα τηλ και μου επεστρεψαν 100 λιρες (ή οσο ηταν δεν θυμαμαι ακριβως) ετσι απλα, γιατι επεσε η τιμη της λιγες μερες μετα την αγορα.
God Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Καλημέρα. Θέλεις να το εξηγήσεις λίγο αυτό? Έχω ακριβώς αυτό το θέμα και περιμένω κάτι μέρες για ραντεβού για να το ανεβάσω το όριο στη χρεωστική. Ποιά είναι η διαδικασία που περιγράφεις? Αν στο τελικό ποσό χρεωθούν στην κάρτα μόνο 500€, τελικά, δεν θα πάρω επιστροφή μόνο για αυτά τα 500? Όχι, μην μπερδεύεσαι, δεν είναι για χρεωστικές αυτό που περιγράφω αλλά για πιστωτικές. Οι χρεωστικές δεν μπορούν να "ξεγελαστούν" γιατί δεν έχουν πιστωτικό όριο (είναι 0). Στην πιστωτική, που δεν την νοιάζει τίποτα παρά μόνο μην ξεπεραστεί το πιστωτικό της όριο, εφόσον βάλεις πρώτα τα χρήματα ως πληρωμή και μετά πας να την χρεώσεις, μπορείς να κάνεις ό,τι αγορά θέλεις. Το συνολικό ποσό χρεώνεται στην κάρτα, δεν κάνεις καμία αλχημεία ως προς την πληρωμή στο κατάστημα. 1
pita_kontosouvli_season2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikos16717 είπε Ίσως περιμένουν μερικές μέρες για να δουν αν θα έχουν επιστροφές - ακυρώσεις- μη παραλαβές . Δεν ξέρω τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση αν σου έχουν πιστώσει τους πόντους Έτος 2019. Αγοράζω την πρώτη 65άρα, Samsung, από media markt. με Πειραιώς - Yellows 20%. Doa η τηλεόραση, οι πόντοι έμειναν μέσα. Αγοράζω την δεύτερη 65άρα, Samsung, από Γερμανό, Go4more, εθνική, -20%. Doa η τηλεόραση, οι πόντοι έμειναν μέσα. Αγοράζω την τρίτη 65άρα, πάλι media markt, πάλι πειραιώς, πάλι Yellows. Μάντεψε, Doa και η 3η τηλεόραση. Ε, στην τρίτη φορά βαρέθηκα και την έστειλα για σέρβις - είπα να μην βγάλω και άλλα από τους πόντους * Από τότε, η τελευταία 65άρα πάει για 3η φορά για σέρβις - έχω κάνει επέκταση εγγύησης, allianz, media markt, και αναμένω αύριο να την ξαναπάρουν πάλι (πρόβλημα στο πάνελ αυτήν την φορά) ** Για όσους ανησυχείτε για τους πόντους, από -την μεγάλη- εμπειρία μου. 1) Η eurobank τους καταθέτει επιτόπου όταν πας σε κατάστημα και μετά από 4-5 εργάσιμες όταν η παραγγελία γίνεται ονλαιν. Παλιότερα η Εθνική είχε αναφέρει ότι οι πόντοι σε αντίστοιχες προσφορές θα μπαίνουν γύρω στον 1 μήνα (για περιπτώσεις DOA - επιστροφές,) για να μην κάνει δώρο τους πόντους (όπως στην περίπτωση μου). 2) Στις αγορές που είχα κάνει από media markt, οι υπάλληλοι πάντα μου πρόσθεταν την επέκταση εγγύησης σε ξεχωριστή αγορά. Πολλές φορές έλεγαν πως οι πόντοι δεν έμπαιναν σε άλλους πελάτες (για αυτό στους όρους της Eurobank αναγράφει ότι η αγορά αφορά 1 x προιόν - άντε να το καταλάβει το σύστημα ότι η επέκταση αφορά άυλο προιον και όχι κάποιο υλικό αγαθό). 3) Αύριο πάω να πάρω και εγώ την Q65 των 1700. Πάω επιτόπου στο κατάστημα, οπότε θα ενημερώσω αν οι πόντοι μπουν άμεσα. Καλή μας τύχη, καλά μας DOA. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από pita_kontosouvli_season2
greekfragma Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 να αλλάξεις νικνεημ σε doa-rma-season-finale 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις