Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν. Πριν λίγο τσίμπησα την Qn90B 65". Σχετικά με την επιστροφή, πηγαίνετε στο τέλος της απάντησης.

Για μενα που έψαχνα τηλεόραση για αγορά την BF τα πράγματα είχαν ως εξής. Πρώτη και μοναδική επιλογη ήταν η LG C2. Κατά τυχη έπεσα στην  S95B από Samsung και ειδα τον ντορο που έκανε σε reviews. Για να μην τα πολυλογω θεωρείτε η επόμενη σημαντική εξέλιξη στα πάνελ oled. Οπότε για μένα που θέλω να κρατήσω την τηλεόραση για τουλάχιστον μία πενταετία δεν βλέπω τον λόγο να δώσω χρήματα τώρα για την C2 καθώς θα μείνω αρκετό καιρό με αυτή αλλά ούτε και για την S95 που είναι πιο ακριβη αλλά και νεότερης τεχνολογιας και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα έχει θέματα αργοτερα. Θα πάω απευθειας σε Q-oled σε 1 η 2 χρόνια. 

Στα περισσότερα reviews που κοίταζα για αυτές, συμπεριλάμβαναν και την Qn90B. Έτσι την έψαξα και αυτή και είδα ότι θεωρείται απλά η καλύτερη μη Oled τηλεόραση που μπορεί να πάρει κάποιος, κοντραρεται σημαντικα με εκείνες υπερεχοντας και σε αρκετά σημεία. 

Αντικειμενικά, 572€ για 65"  για μια από τις καλύτερες τηλεοράσεις που υπάρχουν σήμερα είναι πιθανότατα η καλύτερη προσφορά που μπορειτε να δείτε φέτος, BF γενικά ούτε πέρσι είδα κάτι φοβερο. Η δωροκαρτα είναι σαφώς πιο ευελικτη από πλαισίου Κώτσου, την επιστροφή από Eurobank και prepaid από samny τα βλεπω ως μετρητά.

Σχετικα με την επιστροφή Eurobank, Καθώς και εγώ ξεκίνησα με ηλεκτρονική παραγγελία αλλά άλλαξα στην πορεία μετά από σχόλια που διάβασα εδώ, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν έχετε κάποιο κατάστημα media market σχετικά κοντά σας όπου και μπορείτε να πάτε, μην σκέφτεστε καν να αγοράσετε online. Ακόμα και διαθεσιμότητα να μην υπάρχει στο κατάστημα, θα πάτε από εκεί (θα την δείτε και από κοντά) , θα τους πείτε πως θέλετε να την παραγγείλετε, θα την πληρώσετε τωρα και να σας την στείλουν σπιτι αν δεν θέλετε παραλαβή από εκει. Τα χρήματα της επιστροφής μπαινουν ΑΜΕΣΑ (320€), αναγράφεται και στην απόδειξη, μπαινετε και στην εφαρμογή αν θέλετε να το επιβεβαιωσετε.

Καθώς χρεώθηκα με 1€ για παράδοση, μιας και δεν χωράγε στο αμαξι Η κοπέλα στο ταμείο μου είπε από μόνη της να μου κόψει 2 αποδειξεις την μια καθαρά για την tv την άλλη για τα μεταφορικά. Την ρώτησα αν διαφορετικά θα υπήρχε θέμα, μου είπε πως είναι καλύτερα να το κάνουμε έτσι. Σχετικά με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες που την ρώτησα για τα μεταφορικά μου είπε πολύ δύσκολο να μην το περάσουν καθώς δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο σε προηγούμενες αντίστοιχες προσφορές, απλά ηλεκτρονικά θέλει κάποιες μέρες να εμφανιστούν.

Η επιταγή από media θα αποσταλεί στο email η με sms. 

(Επειτα από τηλεφωνική επικοινωνία στα κεντρικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα, όταν πήγα εκεί όμως μου είπαν ότι έχουν ένα, οποτε και να σας πουν ότι δεν υπάρχει μπορεί και να έχουν και να το πάρετε αμεσα, επίσης η τιμή στο κατάστημα ήταν με τα 1999€ αλλα όταν τους είπα οτι στο site λέει 1598 το είδαν και το πήρα τόσο)

9 ώρες πριν, Gostros είπε

Παλικαρια εσεις που πηρατε αμεσα την επιστροφή πειτε μας αν πληρωσατε με χρεωστική ή πιστωτική;

Εγω περιμένω την δικια μου c2 την Παρασκευή. Η επιστροφή ακομα δεν μπηκε. Πληρωμή με πιστωτική 

Δεν έχει σημασια το είδος της κάρτας αρκεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή. Η eurobank έχει πιστωτικές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό και κάποιες άλλες όχι. Σε φυσικό κατάστημα η επιστροφή γίνεται άμεσα, σεonline αγορες θέλει κάποιες μέρες, 3-4. (Διόρθωση, αν τα βάλουν με την διαδικασία 1 + 19% μπαινει πρώτα το 1% και κάποιες μέρες αργότερα το υπόλοιπο 19. Ρώτησα και φίλο.που δουλεύει eurobank μου είπε συνήθως κάνουν 20 μέρες, άλλοι όμως λένε και λιγότερες οπότε δεν είναι στάνταρ. 

Επεξ/σία από eskimoos
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση που κάποιος παραγγείλει ηλεκτρονικά και θέλει να κάνει επέκταση εγγύησης ή/και εγκατάσταση και τα επιλέξει θα πάρει την επιστροφή με 20% ;;;

Επεξ/σία από zafevolution
Δημοσ.
3 ώρες πριν, eskimoos είπε

Σε φυσικό κατάστημα η επιστροφή γίνεται άμεσα, σεonline αγορες θέλει κάποιες μέρες, 3-4.

Το 3-4 ημέρες δεν ισχύει και αυτό το έγραψαν πολλά παιδιά εδώ μέσα που είδαν μόνο το 1% να μπαίνει άμεσα. Το υπόλοιπο 19% θα μπει σε έως και 30 ημέρες. Αυτά είπε το chat τους στο messenger

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Η πιστωτική μου έχει όριο 1000 όποτε παπαλα. Κρίμα να μην μπορούσε να τραβήξει και ποσό από τον λογαριασμό σου μαζί χδ 

Μπορείς να την υπερ-πληρώσεις, βάλε δηλαδή χρήματα για να πάει -Χ€ έτσι ώστε μετά την αγορά να μην περνάει τα +1000€, και θα περάσει η πληρωμή. Η δική μου (Eurobank) έχει όριο μόλις 500€ και όποτε θέλω να αγοράσω κάτι ακριβό αυτό κάνω. Μέχρι και 4000€ αγορά έχω κάνει, απλά τα είχα βάλει στην κάρτα πρώτα και μετά έκανα την αγορά.

Επεξ/σία από God
Δημοσ.
4 ώρες πριν, God είπε

Μπορείς να την υπερ-πληρώσεις, βάλε δηλαδή χρήματα για να πάει -Χ€ έτσι ώστε μετά την αγορά να μην περνάει τα +1000€, και θα περάσει η πληρωμή. Η δική μου (Eurobank) έχει όριο μόλις 500€ και όποτε θέλω να αγοράσω κάτι ακριβό αυτό κάνω. Μέχρι και 4000€ αγορά έχω κάνει, απλά τα είχα βάλει στην κάρτα πρώτα και μετά έκανα την αγορά.

Καλημέρα. Θέλεις να το εξηγήσεις λίγο αυτό?

Έχω ακριβώς αυτό το θέμα και περιμένω κάτι μέρες για ραντεβού για να το ανεβάσω το όριο στη χρεωστική.

Ποιά είναι η διαδικασία που περιγράφεις? Αν στο τελικό ποσό χρεωθούν στην κάρτα μόνο 500€, τελικά, δεν θα πάρω επιστροφή μόνο για αυτά τα 500?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, jobous είπε

Καλημέρα. Συγγνωμη αλλα δεν μπορείς να ανεβάσεις τα όρια μεσω του ebanking ή του Mobile app ???

Στη €Bank όχι, τουλάχιστον όχι στο όριο που θέλω εγώ.

Δεν μπορείς ούτε τηλεφωνικά, θέλει κωδικούς europhone banking...τους οποίους παίρνεις επίσης με ραντεβού.

Με έχουν διαολίσει αφάνταστα.

Στην Πειραιώς, το έκανα μέσω της εφαρμογής σε 3'.

Δημοσ.

Επειδή Ηράκλειο Κρήτης δεν υπάρχει Media Markt αλλά μόνο Public. Στο site του Public βλέπω για τη δωροεπιταγή καθώς και τη prepaid της Samsung αλλά δεν βλέπω την επιστροφή της Eurobank. Να πάω από εκεί ή δεν ισχύει σ αυτούς;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, -orestis- είπε

Να πάω από εκεί ή δεν ισχύει σ αυτούς;

Όχι δεν ισχύει για το public

Κάνε ηλεκτρονική αγορά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι τελευταίο όσον αφορά τη prepaid της Samsung. Έχει κάποιο όριο που μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε; πχ super market, βενζινάδικα κτλ? Επίσης έχει χρονικό όριο που πρέπει να την χρησιμοποιήσεις;

Επεξ/σία από -orestis-
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, 

Συγγνώμη αλλά μέρες παρακολουθώ το thread, κοίταζα μόνο τις LG. Να ρωτήσω ρε παιδιά...

Δηλαδή αυτή εδώ: https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/samsung-tv-neo-qled-65-4k-qe65qn90b--tileorasi/1683911

Βγαίνει 1598 - 319 (από eurobank επιστροφή 0.2%) - 400 από δωροεπιταγή media - 400 prepaid edenred = 478;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα παιδιά, 

Συγγνώμη αλλά μέρες παρακολουθώ το thread, κοίταζα μόνο τις LG. Να ρωτήσω ρε παιδιά...

Δηλαδή αυτή εδώ: https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/samsung-tv-neo-qled-65-4k-qe65qn90b--tileorasi/1683911

Βγαίνει 1598 - 319 (από eurobank επιστροφή 0.2%) - 400 από δωροεπιταγή media - 400 prepaid edenred = 478;;;

578 περίπου κάτι έκανες λάθος στους υπολογισμούς σου. Η δωροεπιταγή είναι 300 απο την media

Επεξ/σία από NobodyRankXV
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...