Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Seldon68 είπε

Μα το λεει

"Ισχύει για κατόχους Samsung Account και για αγορές QLED τηλεόρασης από τα συμμετέχοντα μοντέλα από 01/09/20 έως και 31/10/20 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων."

2020!!!

(Και αφορουσε μοντελα του '20, το 900A ειναι του '21)

Επεξ/σία από Giama
  • Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πηρα τηλ στο mediamarkt και ειπαν οτι θα το προωθησουν για εσωτερικο ελεγχο. Συνηθως λεει μπαινει πρωτα το 1% και μετα το 19%, αλλα στους ορους της συγκεκριμενης προσφορας ελεγε 20%.

Επισης οι δωροκαρτες του media markt θα αποσταλουν με σμσ 22/11.

Καλημέρα. Σήμερα μπήκε το 1% , σε λίγο θα πάρω τηλέφωνο για να  ρωτησω τι γίνεται .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jobous είπε

Καλημέρα. Σήμερα μπήκε το 1% , σε λίγο θα πάρω τηλέφωνο για να  ρωτησω τι γίνεται .....

Και εμένα αγορά online σήμερα μπήκε 1%

Spoiler

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.

Και σε μένα 1% μπήκε. Και τα mediamarkt και η eurobank μου είπαν ότι έτσι γίνεται και θα μπει το υπόλοιπο 19% τις επόμενες 2 -3 μέρες  

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jobous είπε

1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Και εμένα αγορά online σήμερα μπήκε 1%

51 λεπτά πριν, paintballer είπε

Τα ίδια και σε μένα... το 1% σήμερα με ημερομηνία τιμολόγησης 31/10

7 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Και σε μένα 1% μπήκε. Και τα mediamarkt και η eurobank μου είπαν ότι έτσι γίνεται και θα μπει το υπόλοιπο 19% τις επόμενες 2 -3 μέρες 

Eχετε ολοι 1€ μεταφορικα οπως και εγω στην online παραγγελια;

Δε νομιζω να ειναι θεμα βεβαια, γιατι ναι μεν λεει οτι η παραγγελια πρεπει να περιεχει ενα προιον μονο, αλλα τα μεταφορικα αν δειτε δεν ειναι στα προιοντα, αλλα στα εξτρα κατω δεξια οπως βγαινει η αποδειξη.

Δημοσ.

Εγώ με online βλέπω μια επιβάρυνση 0,81 που λογικά είναι τα μεταφορικά αλλά έχω επίσης βάλει και επέκταση εγγύησης.

Νομίζω πάει το 1% συστημικά και μετά πάνε και ξεψαχνίζουν τους κωδικούς του παραστατικού για εφαρμογή των εκπτώσεων. 

** Άμα παίξει κάποιο πρόβλημα επειδή υπάρχει η εγγύηση στο παραστατικό την βάψανε, αλλά δεν νομίζω... 
Θα ενημερώνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eχετε ολοι 1€ μεταφορικα οπως και εγω στην online παραγγελια;

Δε νομιζω να ειναι θεμα βεβαια, γιατι ναι μεν λεει οτι η παραγγελια πρεπει να περιεχει ενα προιον μονο, αλλα τα μεταφορικα αν δειτε δεν ειναι στα προιοντα, αλλα στα εξτρα κατω δεξια οπως βγαινει η αποδειξ

Ναι , υπάρχει χρέωση για τα μεταφορικά

Σχετικα με την επέκταση εγγύησης. Η επέκταση που κάνει τα mediamarkt είναι της Samsung η δικιά τους ? Ποια είναι καλύτερο να κάνουμε ?

Επεξ/σία από nikos16717
Δημοσ.
Στις 26/10/2022 στις 10:34 ΠΜ, mariosdemigod είπε

Καλημέρα σε όλους. Είμαι παλιός χρήστης της υπηρεσίας "eurobank επιστροφή" και τη χρησιμοποιώ συνέχεια. Μέχρι τώρα έχω κάνει αγορές και με το να πιστώνεται το 20% της επιστροφής άμεσα, και με το να γίνεται η διαδικασία σε 2 δόσεις, πρώτα 1% και έπειτα το υπόλοιπο 19%.

Προχθές έκανα αγορά από το mediamarkt την παρακάτω τηλεόραση:

Η παραγγελία σου

Προϊόν/τα Τιμή τεμαχίου Ποσότητα Συνολική τιμή
product image Τηλεόραση LG NanoCell 86" 4K Smart 86NANO766QA
Αρ. Προϊόντος: 1693766

1798.95 € 1 1798.95 €
Έξοδα αποστολής: 1.0 €

Σύνολο παραγγελίας: 1799.95 €
(συμπερ. Φ.Π.Α. και κάθε νόμιμης εισφοράς FAQ)

Σήμερα είδα ότι πιστώθηκε η επιστροφή 1% καιόχι 20%. Βλέπω πως στους όρους της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας δεν αναφέρεται η διαδικασία 1+19% αλλά κατευθείαν 20%. Επικοινώνησα με mediamarkt και μου ανέφεραν ότι εκείνοι βλέπουν την παραγγελία μου να προκρίνεται κανονικά για 20% και μίλησα και με eurobank όπου μου ανέφερε η υπάλληλος ότι βλέπει στο site της mediamarkt στους όρους ότι θα γίνει με το 1+19% σαν διαδικασία. Εγώ βλέπω και στη eurobank και στη Mediamarkt μόνο το 20% κατευθείαν στους όρους.

Έχει κανείς καμία άποψη; Έκανε κάποιος άλλος αγορά στη συγκεκριμένη προσφορά;

Όταν η επιστροφή είναι μεγάλη, η συγκεκριμένη τράπεζα ενδεχομένως ζορίζεται να καταβάλει το ποσό και χρειάζεται λίγο κυνηγητό. Και εγώ με αντίστοιχη προσφορά επιστροφής του γερμανού, είδα 1% επιστροφή αντί για 20% και όταν κάλεσα την τράπεζα μου έδωσαν 20% επιστροφή/ανά μήνα (λόγω δόσεων).

• Confused 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Ναι , υπάρχει χρέωση για τα μεταφορικά

Σχετικα με την επέκταση εγγύησης. Η επέκταση που κάνει τα mediamarkt είναι της Samsung η δικιά τους ? Ποια είναι καλύτερο να κάνουμε ?

Για την επέκταση απο Σαμσουνγκ δεν γνωρίζω, αλλα για την επέκταση της Mediamarkt είχα πολύ καλή εμπειρία.
Κάποτε (2017 νομίζω) δίνανε προσφορά μια τηλεόραση της LG με δώρο την Εγγύηση, και στα 2 χρόνια περίπου μπλέδιασε το πάνελ της τηλεόρασης.  Τους κάλεσα, έδωσα αριθμό συμβολαίου και χωρίς πολλά πολλά ήρθαν, την πήραν, άλλαξαν πάνελ και την έφεραν πίσω. Ακόμα την έχω την τηλεόραση σαν δεύτερη πλέον. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dispi είπε

Η Q90 και πάλι στα 1600€ ....

Η 55' στα 1300 με επιστροφη καρτες σουξου-μουξου παει 520 για οποιον δεν θελει 65' στα 580 έμμεσα παντα 

Δημοσ.

Τις κάρτες Prepaid Cards Spendeo που δίνει η Samsung που χρησιμοποιούνται; Είναι για συγκεκριμένα καταστήματα και πρoιόντα; 

Δημοσ.

εκανα την αγορα μεσο ιντερνετ αλλα δεν φανηκε ουτε το 1% αμεσως..να ανυσηχησω? μου ειχε ενα κουπονι εκπτωσης 10 ευρω παρκαρισμενο απο αλλη αγορα λετε να φταιει αυτο και ενα εχω θεμα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mixail-1 είπε

εκανα την αγορα μεσο ιντερνετ αλλα δεν φανηκε ουτε το 1% αμεσως..να ανυσηχησω? μου ειχε ενα κουπονι εκπτωσης 10 ευρω παρκαρισμενο απο αλλη αγορα λετε να φταιει αυτο και ενα εχω θεμα?

1. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

• για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με τίτλο "Public Marketplace" και συνακόλουθα μέσω του ιδρύματος πληρωμών υπό τον τίτλο «Every Pay», δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες συναλλαγές διενεργούνται μεταξύ των πελατών και τρίτων ανεξάρτητων με τα MediaMarkt/Public συνεργατών,
    • για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Klarna, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες συναλλαγές διενεργούνται μεταξύ των πελατών και τρίτων ανεξάρτητων με τα MediaMarkt/Public συνεργατών και δεν εκκαθαρίζονται από τη Eurobank,
    • όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή αν το συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank,
    • όταν πραγματοποιείται παράλληλα με την αγορά τηλεόρασης και εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή,
    • σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών, κουπονιών ή σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την έκπτωση που προσφέρεται από τα καταστήματα, στην οποία περίπτωση αναγράφεται ευκρινώς η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής.
    • για αγορές χονδρικής που πραγματοποιούνται με μειωμένο ή μηδενικό Φ.Π.Α..
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...