Προς το περιεχόμενο

microfone gia MD

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera.8a h8ela thn voh8eias sas sthn epilogh enos micophone gia mini disc (kalytera me optikh ina dld) pou na kanei ekswterikes lipseis.Poio poly to 8elw gia live pou o hxos einai dynatos kai den 8elw na paramorfwnetai!Kammia protash?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι έχω δοκιμάσει πολλά... ένα βρήκα και αυτό πήρα, το ECM-MS907 της Sony, το οποίο είχε στοιχίσει προ 5ετίας γύρω στις 33.000~35.000 δρχ και απ' ότι μαθαίνω η τιμή του μάλλον έχει ανέβει κι άλλο από τότε :!:

Πρόκειται για πυκνωτικό μικρόφωνο με προενίσχυση (γι αυτό και τροφοδοτείται με μπαταρία μεγέθους ΑΑ) και έχει απόκριση συχνότητας από 150 Hz (νομίζω δηλαδή γιατί έχω χάσει το manual) έως 15 KHz. Δεν ξέρω για ποια χρήση το προορίζεις, εγώ πάντως έχω ηχογραφήσει ουκ ολίγες συναυλίες... Οι φίλοι μου με ευγνωμονούν, ενώ εγώ απ΄την άλλη μεριά θα προτιμούσα κάτι που να δίνει καλύτερα αποτελέσματα :|

Σχετικά με το θέμα της παραμόρφωσης που θίγεις (και κατ' επέκταση της αποφυγής της στην διάρκεια ηχογραφήσεων), αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι το ύψος του recording level. Αν το έχεις ρυθμισμενο πολυ ψηλά, κοινώς 'χτυπάει κόκκινα', θα έχεις distortion ότι κι αν κάνεις...

Γενικά, πάντως, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη γκάμα μικροφώνων για φορητά MD ούτε ότι ανανεώνονται, οπότε οι επιλογές σου θα είναι περιορισμένες

Αν τελικά αγοράσεις κάποιο, let us know για εντυπώσεις κλπ

Δημοσ.

Yparxoyn mics me optical?Epeidh kai gw endieferomai gia kapoio kalo kai to MD pou exw den dia8etei mic in ayta pou mou synesthsan einai kapoia mics ths SHURE pyknwtika.(ena pou dokimasa htan kataplhktiko kai h timh tou einai peripou sta 250 euro).Perissotera sthn antiproswpeia ths SHURE.

Δημοσ.

Opote auto pou mou proteinete einai kapoio pyknwtiko microphone?Den kserw alla mou fainontai arketa ta lefta!An telika agorasw kati (mallon prin apo kapoio live) 8a sas enhmerwsw gia entypwseis.Thanx anyway!(pali a xasw sygrothmatares apo Open Air gamwwwwwto)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...