mindreader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Εχω μια tapo πριζα τηλεχειριζομενη, της tp link. Επιπλεον ειναι και 'μετρητης' ρευματος. Δεν βρισκω ομως, απο πουθενα στο μενου στο κινητο, αν γινεται reset ο μετρητης. Δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω; Να κρατω σημειωση, για καθε συσκευη που τοποθετω, τι ενδειξη ειχε πριν, και ποση μετα; Εχει κανει τετοιες πριζες σε χρηση;
GeG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, mindreader είπε Εχω μια tapo πριζα τηλεχειριζομενη, της tp link. Επιπλεον ειναι και 'μετρητης' ρευματος. Δεν βρισκω ομως, απο πουθενα στο μενου στο κινητο, αν γινεται reset ο μετρητης. Δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω; Να κρατω σημειωση, για καθε συσκευη που τοποθετω, τι ενδειξη ειχε πριν, και ποση μετα; Εχει κανει τετοιες πριζες σε χρηση; δεν εχω ιδια αλλα εχω της blitzwolf που βγαζει επισης πολυ καλα πριζακια αλλα οπυτε αυτα εχουν την δυνατοτητα που ζητας και δεν ξερω αν και θα βρεις και καποιο.
ReBeLoS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 αν δεν κανω λαθος γινεται μονο με ολικο reset της συσκευης που σημαινει οτι θα χασεις και τα wifi settings κτλ. 1
nik187 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mindreader είπε Εχω μια tapo πριζα τηλεχειριζομενη, της tp link. Επιπλεον ειναι και 'μετρητης' ρευματος. Δεν βρισκω ομως, απο πουθενα στο μενου στο κινητο, αν γινεται reset ο μετρητης. Δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω; Να κρατω σημειωση, για καθε συσκευη που τοποθετω, τι ενδειξη ειχε πριν, και ποση μετα; Εχει κανει τετοιες πριζες σε χρηση; Με το τελευταίο update στο λογισμικό της συσκευής νομίζω ότι γίνεται αυτό που θέλεις Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από nik187 1
mindreader Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/10/2022 στις 4:27 ΜΜ, nik187 είπε Με το τελευταίο update στο λογισμικό της συσκευής νομίζω ότι γίνεται αυτό που θέλεις Ειλικρινα, ψαχνω, ξαναψαχνω, δεν μπορω να βρω αυτη την οθονη που δειχνεις! Και εχω κανει ολα τα updates. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι.
nik187 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, mindreader είπε Ειλικρινα, ψαχνω, ξαναψαχνω, δεν μπορω να βρω αυτη την οθονη που δειχνεις! Και εχω κανει ολα τα updates. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Έχεις την tapo P100 η την P110 ;
mindreader Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Την 110. Βλεπω αλλα στοιχεια περι καταναλωσης, αλλα οχι 'εκκαθαριση'.
spocky Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, mindreader είπε Την 110. Βλεπω αλλα στοιχεια περι καταναλωσης, αλλα οχι 'εκκαθαριση'. Πατα πανω στις 3 τελιτσες πανω δεξια στην οθονη και θα το δεις. Παρεπιπτοντος το τελευταιο firmware της p110 ειναι bugαρισμενο. Τα εχουν κανει σαλατα με τις ημερομηνιες. https://community.tp-link.com/en/smart-home/forum/topic/586554 1
mindreader Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Εχεις δικιο. Εκει ηταν, στις 3 τελιτσες! Να σαι καλα!
liakjim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ενημερωτικά, οι συγκεκριμένες πρίζες υποστηρίζονται στο homeassistant https://github.com/petretiandrea/home-assistant-tapo-p100 2 1
alefgr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Καλιμπράρισμα παίρνουν αυτές οι έξυπνες πρίζες ή ότι έχει γίνει από την μαμά τους;
mindreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 To homeassistant ειναι κατι σαν third party app αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες;
mindreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, alefgr είπε Με πάρα πολλές δυνατότητες! Αυτη η εφαρμογη, υπαρχει το play για κατεβασμα;
alefgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχει η εφαρμογή σε android που την κατεβάζεις από το play της google, αλλά για να συνδεθεί η εφαρμογή προϋποθέτει την ύπαρξη ενός τοπικού server που θα έχει εγκατασταθεί το Home Assistant.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα