pvalakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, έχω ένα pc με Ryzen 7 3700X και γενικά όλο είναι καινούργιο εκτός από την κάρτα γραφικών που θέλω να την αλλάξω. Θέλω μια κάρτα γραφικών για να την συνδέσω σε 4Κ οθονη και να είναι αρκετή για προγράμματα όπως photoshop, illustrator κλπ (όχι gaming). Έχω δει την 6600XT ή 6650XT η 3060 ή intel arc a770 16Gb. Για την 6600XT είδα ότι τρέχει κάποια παιχνίδια ακόμα και σε 4Κ ανάλυση σε 50-60 fps το οποίο το μεταφράζω σε ικανοποιητική απόδοση για γραφιστικά που το χρειάζομαι καθώς τα παιχνίδια είναι συνήθως πιο απαιτητικά. Ποια κάρτα γραφικών μου προτείνετε να πάρω σε αυτό το budget των από πάνω που ανέφερα δηλαδή μέχρι 450 περίπου ευρώ και θα είναι αρκετή για 4Κ monitor? Ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Τώρα ποιά κάρτα γραφικών έχεις; Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται; Γενικά το photoshop δεν έχει τρελές απαιτήσεις σε κάρτα, σίγουρα δε συγκρίνεται με gaming που συγκρίνεις εσύ. Γενικά σε χρήση προγραμμάτων όπως το photoshop, προσωπικά προτιμώ nvidia. Από όσες ανέφερες, λόγω nvidia αλλά και vram θα κατέληγα στην 3060 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα