Marios Rios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα Ποσα χρήματα περίπου πρέπει να υπολογίζω για να φτιάξω ένα πύργο που σε αποδόσεις θα είναι καλύτερος από ένα Ps5? Έχω προβεί σε αγορά της παρακάτω τηλεόρασης..LG 55QNED826QB 55" και θα ήθελα να τα συνδυάσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από Marios Rios
nickol-us Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μιλάμε για αναλύσεις 4k, high details και ψηλό frame rate... Υπολόγιζε από 2000 και πάνω 1
Marios Rios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Μιλάμε για αναλύσεις 4k, high details και ψηλό frame rate... Υπολόγιζε από 2000 και πάνω Μου έπεσε το σαγόνι 🤣🤣🤣 Όντας άσχετος επί του θέματος περίμενα πως με 9-10 κατοσταρικα θα κάνω πολύ καλή δουλειά σε σχέση με μια κονσόλα! Αν θες δώσε μου τα φώτα σου... Τι είναι καλύτερο σαν αγορά? Ένα pc με 9-10 κατοσταρικα ή ένα Ps5? Και γιατί?
Fatu Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Εξαρτάται τι θέλεις. Αν θέλεις αποκλειστικά gaming, και σε καλύπτει η συλλογή του PS5, (δηλαδή δεν θέλεις κάποιο game που παίζεται μόνο σε PC), τότε κατ εμέ το PS5 είναι η καλύτερη λύση. Το βασικό πλεονέκτημα είναι (πέρα ότι με 800-1000 ευρώ ένα pc δεν θα παίζει ούτε στα 2k με την ίδια ποιότητα όσο το PS5 στα 4Κ) , τα games του PS5 θα παίζουν απροβλημάτιστα εκεί, γιατί έχουν φτιαχτεί για την κονσόλα. Στο 95% των περιπτώσεων, θα αγοράζεις ένα παιχνίδι, θα το βάζεις να παίξει και θα παίζεις στα καλύτερα δυνατά γραφικά. Τέλος. Σε pc πολλές φορές θα χρειαστεί να ψαχτείς με drivers, να παίξεις με ρυθμίσεις κοκ. 1 1
nickol-us Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Μου έπεσε το σαγόνι 🤣🤣🤣 Spoiler 11 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Όντας άσχετος επί του θέματος περίμενα πως με 9-10 κατοσταρικα θα κάνω πολύ καλή δουλειά σε σχέση με μια κονσόλα! Εκεί ξεκινούν σε τιμή οι σοβαρές κάρτες που μπορούν να υποστηρίξουν 4k σε 60fps 12 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Αν θες δώσε μου τα φώτα σου... Τι είναι καλύτερο σαν αγορά? Ένα pc με 9-10 κατοσταρικα ή ένα Ps5? Και γιατί? Υπάρχουν υποκειμενικά κριτήρια για το τι να επιλέξεις. Προσωπικά έχω και τα 2, ένα entry level gaming pc για να παίζω fps και φτηνά χαζοπαίχνιδα σε 1080p και ps5 στην για να παίζω σε καλά γραφικά, με χειριστήριο ξάπλα από τον καναπέ. Έχει να κάνει με το τι ζητάει ο καθένας λοιπόν. Αν θες να παίζεις cs και warzone με mouse, τότε δεν πας για ps5. Αν θες να παίζεις aaa τίτλους σε πολύ δυνατά γραφικά τότε πας για ps5 (ή xbox x) 1
Marios Rios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Fatu είπε Εξαρτάται τι θέλεις. Αν θέλεις αποκλειστικά gaming, και σε καλύπτει η συλλογή του PS5, (δηλαδή δεν θέλεις κάποιο game που παίζεται μόνο σε PC), τότε κατ εμέ το PS5 είναι η καλύτερη λύση. Το βασικό πλεονέκτημα είναι (πέρα ότι με 800-1000 ευρώ ένα pc δεν θα παίζει ούτε στα 2k με την ίδια ποιότητα όσο το PS5 στα 4Κ) , τα games του PS5 θα παίζουν απροβλημάτιστα εκεί, γιατί έχουν φτιαχτεί για την κονσόλα. Στο 95% των περιπτώσεων, θα αγοράζεις ένα παιχνίδι, θα το βάζεις να παίξει και θα παίζεις στα καλύτερα δυνατά γραφικά. Τέλος. Σε pc πολλές φορές θα χρειαστεί να ψαχτείς με drivers, να παίξεις με ρυθμίσεις κοκ. Σε ευχαριστώ θερμά! Με ξεμπερδεψες! Θα πάω για τη κονσόλα άμα είναι έτσι! Πες μου κάτι άλλο.... Κρύβει κάποιο μείον η αγορά του ps5 από amazon uk? Παράδειγμα να μην έχει Ελληνικά ή να καθυστερήσει πολύ ή να έχει έξτρα έσοδα? Αν ξέρεις μου απαντάς γιατί το βρίσκω 200 ευρώ φθηνότερα 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εκεί ξεκινούν σε τιμή οι σοβαρές κάρτες που μπορούν να υποστηρίξουν 4k σε 60fps Υπάρχουν υποκειμενικά κριτήρια για το τι να επιλέξεις. Προσωπικά έχω και τα 2, ένα entry level gaming pc για να παίζω fps και φτηνά χαζοπαίχνιδα σε 1080p και ps5 στην για να παίζω σε καλά γραφικά, με χειριστήριο ξάπλα από τον καναπέ. Έχει να κάνει με το τι ζητάει ο καθένας λοιπόν. Αν θες να παίζεις cs και warzone με mouse, τότε δεν πας για ps5. Αν θες να παίζεις aaa τίτλους σε πολύ δυνατά γραφικά τότε πας για ps5 (ή xbox x) Σε ευχαριστώ και εσένα φίλε για την απάντηση με βοηθήσατε πολύ και οι δύο! Με αυτά που μου γράφεις είναι μονόδρομος το Ps5! Αν θες διάβασε από πάνω την ερώτηση μου 1
nickol-us Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Σε ευχαριστώ θερμά! Με ξεμπερδεψες! Θα πάω για τη κονσόλα άμα είναι έτσι! Πες μου κάτι άλλο.... Κρύβει κάποιο μείον η αγορά του ps5 από amazon uk? Παράδειγμα να μην έχει Ελληνικά ή να καθυστερήσει πολύ ή να έχει έξτρα έσοδα? Αν ξέρεις μου απαντάς γιατί το βρίσκω 200 ευρώ φθηνότερα Σε ευχαριστώ και εσένα φίλε για την απάντηση με βοηθήσατε πολύ και οι δύο! Με αυτά που μου γράφεις είναι μονόδρομος το Ps5! Αν θες διάβασε από πάνω την ερώτηση μου Παρακαλώ Δυστυχώς δε γνωρίζω να σου απαντήσω... δεν έχω ιδέα αν υπάρχει κανονικά διαθεσιμότητα πλέον ή αν φέρνουν φουρνιές, πόσο μάλλον για το region Κάνε καμιά ερώτηση εδώ κι εδώ αν δε πάρεις απάντηση στο νήμα σου Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από nickol-us 1
Takis golf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Αδερφε μου στειλε μου μνμ..δινω τον πυργο μου εγω 900€
nickol-us Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Takis golf είπε Αδερφε μου στειλε μου μνμ..δινω τον πυργο μου εγω 900€ Gaming πυργος που παίζει καλύτερα από ps5 ή θα παίζει άξια 4k, με 900€; Λογικά ενδιαφέρονται πολλοί, ανέβασε αγγελία, ίσα που θα προλάβεις να το βγάλεις Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από nickol-us 1
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Gaming πυργος που παίζει καλύτερα από ps5 ή θα παίζει άξια 4k, με 900€; Λογικά ενδιαφέρονται πολλοί, ανέβασε αγγελία, ίσα που θα προλάβεις να το βγάλεις Ο "αδελφός" θέλει να δώσει το pc για να πάρει PS5 ή XBOX και με τα ρέστα φτιάχνει κι ενα χαλαρό PCάκι... Το αποτέλεσμα βέβαια θα είναι να παίζει σε 4Κ μόνο ο πωλητής...🤣🤣🤣
hln3 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/10/2022 στις 6:16 ΠΜ, Marios Rios είπε Καλημερα Ποσα χρήματα περίπου πρέπει να υπολογίζω για να φτιάξω ένα πύργο που σε αποδόσεις θα είναι καλύτερος από ένα Ps5? Έχω προβεί σε αγορά της παρακάτω τηλεόρασης..LG 55QNED826QB 55" και θα ήθελα να τα συνδυάσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας Αν η τηλεόραση υποστηρίζει 1440p σε καλό refresh rate δες κάτι σε 5600Χ/b550/6800 XT (θα περάσεις το χιλιάρικο με σκληρό - ραμ - τροφοδοτικό) Βέβαια θα είσαι και πολύ πάνω από PS5 Σκληρό ενοούμε ssd / nvme πάντα Παίζει και 4Κ με το παραπάνω αλλά νομίζω καλύτερα είναι σε 1440p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα