stivi1981 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 οι κιλοβατωρες που υποτιθετε εχει καψει ειναι παρα μα παρα πολλες! εμεις δυο σπιτια πανω κατω με κλιματιστικα 3 ψυγεια δυο καταψυκτες και κουζινα καθε μερα και πλυντηριο ανα δυο μερες καθως και αλλες ενεργοβορες συσκευες εχουμε συνολο 1800 κιλοβατωρες για το ιδιο τετραμηνο που γραφει και ο παρων λογαριασμος! λογικα ειναι χαλασμενος ο αρχαιος μετρητης και γραφει αρκετα παραπανω!! βαζοντας μια συσκευη σε μεγιστη καταναλωση για μια ωρα μπορει να ελεγχθει αν γραφει σωστα! βαζοντας πχ ενα αεροθερμο πχ στα 2000watt στην μιση ωρα πρεπει να εχει γραψει 1 κιλοβατωρα και στην μια ωρα θα πρεπει να εχει γραψει δυο! μπορει και καποιος ηλεκτρολογος να βαλει ενα μετρητη στον πινακα που υπαρχει μεσα στο σπιτι και να βλεπει καθε μερα ολη την καταναλωση
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, stivi1981 είπε λογικα ειναι χαλασμενος ο αρχαιος μετρητης και γραφει αρκετα παραπανω!! ...βάσει όσων έχουν γραφτεί στα τελευταία ποστ του θρεντ, το σίγουρο είναι ότι πήρε λάθος ένδειξη ο καταμετρητής...(από 'κει και πέρα, μπορεί ΚΑΙ το ρολόι να τα λέει ΚΑΙ αυτό "υπερβολικά"....) 3 λεπτά πριν, stivi1981 είπε μπορει και καποιος ηλεκτρολογος να βαλει ενα μετρητη στον πινακα που υπαρχει μεσα στο σπιτι και να βλεπει καθε μερα ολη την καταναλωση ...οι ηλεκτρολόγοι θέλουν και λεφτά όμως (πέρα του εξόδου για το μηχάνημα που θα εγκαταστήσουν....) και η συγκεκριμένη για την οποία γίνεται λόγος, είναι με ελάχιστο εισόδημα ήδη....
stivi1981 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, washcloud είπε ...βάσει όσων έχουν γραφτεί στα τελευταία ποστ του θρεντ, το σίγουρο είναι ότι πήρε λάθος ένδειξη ο καταμετρητής...(από 'κει και πέρα, μπορεί ΚΑΙ το ρολόι να τα λέει ΚΑΙ αυτό "υπερβολικά"....) μα και μετα την αποκρυπτογραφηση της μετρησης 🤣 βλεπω οτι και παλι ειναι μεγαλη η καταναλωση! εκτος και αν ξεχναει καποια συσκευη ανοιχτη με μεγαλη αντισταση οπως θερμοσιφωνα αεροθερμο σιδερο κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Mπορεί να παίρνει συνέχεια λάθος μετρήσεις ο εργολάβος.Πχ η προηγούμενη να ήταν 1000 μονάδες λιγότερες απο το σωστό. 1
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 ...το "μεγάλη", σχετικό είναι πάντως. Για ένα άτομο πχ, έως 1.400kWh/4μηνο δεν θεωρούνται και ΤΟΣΕΣ πολλές, ειδικά εάν δεν βγαίνει από το σπίτι. Από την άλλη, κατά δήλωσή της φίλης της, ήδη προσπαθεί για οικονομία κτλ, συνεπώς ΜΑΛΛΟΝ υπάρχει θέμα ΚΑΙ με τον "μετρητή-ρημάδι"... Το σενάριο "ξεχνάει" δεν νομίζω ν' ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (ενός ανθρώπου που "καίγεται" οικονομικά....) Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Mπορεί να παίρνει συνέχεια λάθος μετρήσεις ο εργολάβος.Πχ η προηγούμενη να ήταν 1000 μονάδες λιγότερες απο το σωστό. ...ειδικά αν τυχόν είναι το ίδιο άτομο πάντα στην περιοχή και έχει τυπωμένο λάθος τον τρόπο υπολογισμού των συγκεκριμένων δεικτών, ναι, παίζει και αυτό.... 1
stivi1981 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, washcloud είπε ...το "μεγάλη", σχετικό είναι πάντως. Για ένα άτομο πχ, έως 1.400kWh/4μηνο δεν θεωρούνται και ΤΟΣΕΣ πολλές, ειδικά εάν δεν βγαίνει από το σπίτι. Από την άλλη, κατά δήλωσή της φίλης της, ήδη προσπαθεί για οικονομία κτλ, συνεπώς ΜΑΛΛΟΝ υπάρχει θέμα ΚΑΙ με τον "μετρητή-ρημάδι"... Το σενάριο "ξεχνάει" δεν νομίζω ν' ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (ενός ανθρώπου που "καίγεται" οικονομικά....) ...ειδικά αν τυχόν είναι το ίδιο άτομο πάντα στην περιοχή και έχει τυπωμένο λάθος τον τρόπο υπολογισμού των συγκεκριμένων δεικτών, ναι, παίζει και αυτό.... με αυτα τα λεγομενα του ps η καταναλωση ειναι υπερβολικη! οσους ρωτησα το τελευταιο 4 μηνο ειχαν τοση καταναλωση αλλα με αρκετη χρηση και μεγαλα σπιτια και πολλα ατομα οποτε ενα ατομο με οικονομικη χρηση δεν μπορει να εχει τοσες κιλοβατωρες κοιτα εδω τι εχει γραφτει ο τοπικ σταρτερρ Είναι πελάτισσα ΔΕΗ κι έλαβε εκκαθαριστικό λογαριασμό για διάστημα 13/5/22-12/9/22 με κατανάλωση 2338kWh, το οποίο είναι εξωφρενικό. Λόγω του ότι η γυναίκα μένει μόνη και τα βγάζει δύσκολα πέρα (λαμβάνει μία μικρή σύνταξη αναπηρίας, το μοναδικό εισόδημά της) κάνει και περιορισμένη χρήση για λόγους οικονομίας. Για παράδειγμα αυτό το καλοκαίρι δεν χρησιμοποίησε κλιματιστικά, την έβγαλε με ανεμιστήρα. Θερμοσίφωνα λίγα πράγματα μιας και βοηθάει η περίοδος του καλοκαιριού/ζέστη που δεν θες τόσο συχνά ζεστό νερό. Δεν μαγειρεύει σε καθημερινή βάση, ουσιαστικά 1-2 φορές την βδομάδα (και πολύ λέω) και όχι φούρνο. Συνεπώς μιλάμε για τρελό νούμερο. Πέρυσι για την ίδια ακριβώς περίοδο είχε καταναλώσει 1924kWh, όμως δεν της φάνηκε υπερβολικό μιας και είχε την μητέρα της κατάκοιτη και άρρωστη στο κρεβάτι και λόγω και του τρομερά ζεστού καλοκαιριού είχε κλιματιστικά σχεδόν 24/7 για μεγάλο διάστημα μέσα σε αυτήν την περίοδο (σίγουρα 2 μήνες Ιούλιο+Αύγουστο.) Εγώ πλέον μένω με την μητέρα μου (2 άτομα) σε σπίτι ίδια τμ με την φίλη μας (70τμ) αλλά με σαφώς περισσότερη κατανάλωση, όπως πχ καθημερινό μαγείρεμα και καθημερινό ή μέρα παρά μέρα θερμοσίφωνα μέσα στο καλοκαίρι, επίσης χωρίς κλιματιστικά, για την ίδια σχεδόν περίοδο καταναλώσαμε 594kWh (λογική κατανάλωση). 1
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 ...και εγώ έχω φίλους με 2 παιδιά στην εφηβεία, που με το ζόρι ξεπερνάνε τις 1.100 το 4μηνο. Ενώ εμείς δύο άτομα, "με οικονομία" (και ψηφιακό μετρητή), δεν πέφτουμε κάτω από 1.600. Δεν έχει και πολύ νόημα λοιπόν αυτό που λες για "όσους ρώτησες". Αν δεν είσαι εκεί να δεις καταναλωτικές συνήθειες/συσκευές, μη βγάζεις γενικά συμπεράσματα. Επίσης, τα τετραγωνικά δεν παίζουν κανέναν μα κανέναν ρόλο. Τα ΑΤΟΜΑ ενός νοικοκυριού, ίσως. Όσο για το τί έχει γράψει η ts στα ποστ της, το ξέρω. Τα έχω ήδη διαβάσει. Το τί γίνεται στην πράξη με τις καταναλώσεις της φίλης της, μπορεί μόνο να το ξέρει παρακολουθώντας από κοντά. Μέχρι τότε, ναι, πάνω από 1.000 κιλοβατώρες για ένα άτομο "που ζει οικονομικά", γενικά είναι μπόλικες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι "μόνο ένα άτομο δεν μπορεί να καίει τόσο". Μια χαρά μπορεί, και αυτό σχολίασα.
manzana Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Κοιτα, ειναι στο δικο μας χερι να αντικαταστησουμε τα παλια ρολογια. Και εμεις καναμε λαθος, ποσο μαλλον καποιος που μπορει λογω κουρασης κτλ, να μην το ειδε. Σιγουρα στον επομενο λογαριασμο θα πηγαινε πιστωτικο/μικρη χρεωση. Οπωσδηποτε νυχτερινο για να αλλαξετε και το ρολοι Ναι, αλλα 600 λιγοτερες. Βεβαια, εμεις καψαμε 1400 με pc και ac (λογω εστιατοριου δεν μαγειρευουμε σπιτι), οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ειναι κατα πολυ αυξημενο. Εμεις εχουμε και ηλιακο. Οι συσκευες ειναι καινουργιες (εστω 15ετιας)? Μηπως ξεχναει κανα θερμοσιφωνα λιγο παραπανω? Το οτι αναφερεις οτι δεν χρησιμοποιει φουρνο, δεν εχει σημασια μιας και τα ματια καινε (μπορει να φτασουν και 2kwh). Στο χέρι της πλέον ναι, εφόσον ανακάλυψε την αρχαιολογία που έχει για μετρητή. Το σχόλιό μου πήγαινε στο γεγονός πως έχουμε 2022 και δεν έχει γίνει εδώ και χρόνια, όπως θα έπρεπε, ένα σχέδιο αντικατάστασης μετρητών από τον Δεδδηε και ειδικά σε τέτοιου είδους οικήματα όπως είναι η πολυκατοικία που μένει η φίλη δεκαετίας 1960 και όχι να περιμένει από τον κάθε καταναλωτή πότε θα αιτηθεί νυχτερινό ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος χρονικό πλαίσιο αντικατάστασης στις περιπτώσεις: 1)που αιτηθεί έλεγχο λόγω αμφισβήτησης ορθής λειτουργίας του μετρητή 2)που αιτηθεί νυχτερινό γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι που καλό θα ήταν να γίνει το συντομότερο δυνατό. Στην πρώτη περίπτωση βέβαια θα προκύψει και σχετική πίστωση αν διαπιστωθεί πως υπερχρέωνε. 13 λεπτά πριν, washcloud είπε Όσο για το τί έχει γράψει η ts στα ποστ της, το ξέρω. Τα έχω ήδη διαβάσει. Το τί γίνεται στην πράξη με τις καταναλώσεις της φίλης της, μπορεί μόνο να το ξέρει παρακολουθώντας από κοντά. Μέχρι τότε, ναι, πάνω από 1.000 κιλοβατώρες για ένα άτομο "που ζει οικονομικά", γενικά είναι μπόλικες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι "μόνο ένα άτομο δεν μπορεί να καίει τόσο". Μια χαρά μπορεί, και αυτό σχολίασα. Σε αυτό συμφωνώ, το στοιχείο 1 άτομο από μόνο του δεν λέει κάτι για την κατανάλωση, σαφώς και 1 άτομο μπορεί να κάψει τ'άντερά του😁. Γι'αυτό ανέφερα κι επανέλαβα ποια είναι η χρήση που έκανε μέσα στο διάστημα που αναφέρει ο εκκαθαριστικός και αντίστοιχα ποια ήταν η χρήση και κατανάλωση το ίδιο διάστημα πέρυσι για να έχετε πλήρη εικόνα. Ελπίζω να βγει άκρη και να διορθωθεί όλο το αυτό όσο το δυνατό συντομότερα. Προς το παρόν να σας ευχαριστήσω όλους και όλες (αν έχουμε και άλλη γυναίκα στο τόπικ) για την βοήθειά σας και για τις γνώμες σας/σκέψεις σας και για τις χρήσιμες πληροφορίες. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από manzana
geo9419 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Το πρώτο που τσεκαρουμε όταν ερθει ένας περιεργος λογαριασμός ειναι τον μετρητή εφοσον όντως εχει λαθος θα στο διορθώσουν. Αν επαιρναν συνεχεια λάθος την μέτρηση δεν μας αφορά. Το δευτερο που τσεκάρουμε ειναι τις συσκευές μας εαν εχουν βλάβη. Ενα χαλασμένο ψυγειο που λειτουργει συνεχεια μπορει να σου κανει μεγαλη ζημιά ή ένα αεροθερμο κτλ. Πρεπει να μετρήσεις καθημερινά την κατανάλωση και να δεις εαν όντως υπαρχει υπερκατανάλωση γιατί φαίνετε ότι καταναλώνει 11 kw την ημέρα κατα μεσο όρο εαν δεχθούμε οτι ήταν λάθος η ένδειξη και 19 kw εαν δεν εγινε λάθος. Ειναι όντως υπερβολική η καταναλωση εαν δεν χρησιμοποιεί air-condition. Εαν οι συσκευες ειναι οκ τοτε προφανώς εχει πρόβλημα ο μετρητής και πρεπει να τον ελέγξουν.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι μετρητες αυτοί δεν παρουσιάζουν σχεδόν ποτέ σφάλμα καταμέτρησης εκτός αν υπάρξει παρέμβαση. Έχουν εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια, το μανίκι είναι να μπορέσεις να καταλάβεις τα δεικτακια όταν είναι πολύ κοντά σε ένα νούμερο, εκεί αναλογα την γωνία που έχει το βλέμμα σου μπορεί να βλέπεις το δεικτακια πριν ή μετά την γραμμή, την λύση σε αυτό δίνει η παρατήρηση του προηγούμενου και επόμενου ρολογιού. Οι μετρητες της Ιταλικης Ferranti τοποθετούνταν από το 30 ως το 60 στις παροχές. Οι υπάλληλοι καταμέτρησης τα ξέρουν αυτά και προσέχουν, αλλά αραιά και που μπορεί να γίνει λάθος. Αν δεν υπάρχει λάθος καταμέτρηση τότε το πρόβλημα το έχει προκαλέσει κάποια συσκευή η ρευματοκλοπη από σημείο της εγκατάστασης. Αλλαγή θα κάνουν μόνο με αίτηση για νυκτερινό. Έπρεπε παντού να είχαν μπει ασύρματοι ηλεκτρονικοί μετρητές να τελειώνουμε με λάθη και περιπτώσεις που δεν έχουν πρόσβαση οι υπαλληλοι. Θα αργήσει να γίνει πανελλαδικά. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από Basilhs23___
stivi1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, washcloud είπε ...και εγώ έχω φίλους με 2 παιδιά στην εφηβεία, που με το ζόρι ξεπερνάνε τις 1.100 το 4μηνο. Ενώ εμείς δύο άτομα, "με οικονομία" (και ψηφιακό μετρητή), δεν πέφτουμε κάτω από 1.600. Δεν έχει και πολύ νόημα λοιπόν αυτό που λες για "όσους ρώτησες". Αν δεν είσαι εκεί να δεις καταναλωτικές συνήθειες/συσκευές, μη βγάζεις γενικά συμπεράσματα. Επίσης, τα τετραγωνικά δεν παίζουν κανέναν μα κανέναν ρόλο. Τα ΑΤΟΜΑ ενός νοικοκυριού, ίσως. Όσο για το τί έχει γράψει η ts στα ποστ της, το ξέρω. Τα έχω ήδη διαβάσει. Το τί γίνεται στην πράξη με τις καταναλώσεις της φίλης της, μπορεί μόνο να το ξέρει παρακολουθώντας από κοντά. Μέχρι τότε, ναι, πάνω από 1.000 κιλοβατώρες για ένα άτομο "που ζει οικονομικά", γενικά είναι μπόλικες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι "μόνο ένα άτομο δεν μπορεί να καίει τόσο". Μια χαρά μπορεί, και αυτό σχολίασα. Ναι βέβαια δεν αντιλέγω ένα άτομο μπορεί να κάψει χίλιες και δυο και τρεις χιλιάδες κιλοβατώρες ανάλογα τις συσκευές έχει ανοιχτές! Τώρα αν ο καταναλωτής κάνει λάθος χρήση τον εν λόγω συσκευών και νομίζει ότι της χρησιμοποιεί οικονομικά αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε! Ίσως έχει και κάποια χαλασμένη συσκευή που ανέφερε κάποιος και δουλεύει συνέχεια! Όλα αυτά θα πρέπει να ελεγχθούν από κάποιον ηλεκτρολόγο η από κάποιον που ξέρει να δουλεύει συσκευές μέτρησης κατανάλωσης παράλληλα με τις ενδείξεις του ρολογιού όσο μπορούν να αποκωδικοποιηθούν! Επειδή είμαι γνώστης του αντικειμένου έχω πάρει μετρήσεις από όλες τις συσκευές που έχω στο σπίτι για να δω τι κατανάλωση έχουνε σε 24ωρη βάση. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνει και στο συγκεκριμένο σπίτι πιστεύω! Έχω ένα γείτονα που καίει τις ίδιες κιλοβατώρες με μένα 1800/4 μηνες χωρίς να μαγειρεύει χωρίς να βάζει σίδερο χωρίς αερόθερμο και λοιπά και έχει κάνει το Μέγα λάθος λόγω βλακεία του που δεν έχει βάλει ακόμη ηλιακό θερμοσίφωνα και δουλεύει συνέχεια με το ρεύμα...
takoulou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, manzana είπε Στο χέρι της πλέον ναι, εφόσον ανακάλυψε την αρχαιολογία που έχει για μετρητή. Το σχόλιό μου πήγαινε στο γεγονός πως έχουμε 2022 και δεν έχει γίνει εδώ και χρόνια, όπως θα έπρεπε, ένα σχέδιο αντικατάστασης μετρητών από τον Δεδδηε και ειδικά σε τέτοιου είδους οικήματα όπως είναι η πολυκατοικία που μένει η φίλη δεκαετίας 1960 και όχι να περιμένει από τον κάθε καταναλωτή πότε θα αιτηθεί νυχτερινό ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος χρονικό πλαίσιο αντικατάστασης στις περιπτώσεις: 1)που αιτηθεί έλεγχο λόγω αμφισβήτησης ορθής λειτουργίας του μετρητή 2)που αιτηθεί νυχτερινό γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι που καλό θα ήταν να γίνει το συντομότερο δυνατό. Στην πρώτη περίπτωση βέβαια θα προκύψει και σχετική πίστωση αν διαπιστωθεί πως υπερχρέωνε. Σε αυτό συμφωνώ, το στοιχείο 1 άτομο από μόνο του δεν λέει κάτι για την κατανάλωση, σαφώς και 1 άτομο μπορεί να κάψει τ'άντερά του😁. Γι'αυτό ανέφερα κι επανέλαβα ποια είναι η χρήση που έκανε μέσα στο διάστημα που αναφέρει ο εκκαθαριστικός και αντίστοιχα ποια ήταν η χρήση και κατανάλωση το ίδιο διάστημα πέρυσι για να έχετε πλήρη εικόνα. Ελπίζω να βγει άκρη και να διορθωθεί όλο το αυτό όσο το δυνατό συντομότερα. Προς το παρόν να σας ευχαριστήσω όλους και όλες (αν έχουμε και άλλη γυναίκα στο τόπικ) για την βοήθειά σας και για τις γνώμες σας/σκέψεις σας και για τις χρήσιμες πληροφορίες. Καλημέρα... Έχεις κοιτάξει να δεις τις καθημερινές καταναλώσεις στον μετρητή.. Αυτός ο μετρητής παρολου που είναι παλιος δουλευει καλά.. Δεν βγάζει προβλημα.. Η μέτρηση που έχει δοθεί είναι αυτή που αναφέρεται; Δεν αλλάζουν έτσι τους μετρητές θα πρεπει να υπάρχει κάποιο θέμα.. Όταν θα γίνει η αίτηση για το νυχτερινό θα μπει νέος.. Σε ποια περιοχη ειναι ο μετρητής αυτός;
stivi1981 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 τι εγινε τελικα με τον μετρητη ειχαμε καμια εξελιξη??
manzana Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ! Update, τελικά δώσαμε τηλεφωνικά ενδείξεις βάσει των όσων μου είπατε εδώ (και πάλι σας ευχαριστώ όλους-ες) και πέρασε και από τον Δεδδηε ο υπάλληλος που λαμβάνει τις ενδείξεις κι επιβεβαίωσε πως όντως είχαν καταχωρηθεί λάθος και ισχύει η ένδειξη που δώσαμε εμείς. Την επιβεβαίωση την έλαβε τηλεφωνικά η ίδια, διότι την κάλεσαν από τον Δεδδηε για να την ενημερώσουν και της είπαν επίσης να αναμένει νέο λογαριασμό από Δεη, διορθωμένο με τις σωστές ενδείξεις/ποσό πληρωμής. Έκανε αίτηση και για χορήγηση νυχτερινού, της ήρθε sms με κόστος (κάπου 42ευρώ) και κωδικό πληρωμής ώστε να προχωρήσει και ο Δεδδηε σε αλλαγή μετρητή για να μπορεί να μπει το νυχτερινό, όμως δεν της έχουν πει χρόνο υλοποίησης (αφορά την περιοχή Ζωγράφου/όρια δήμου Αθηναίων). Η μόνη συσκευή που είναι 20ετίας είναι το ψυγείο της, οι υπόλοιπες συσκευές είχαν αλλαχτεί ευτυχώς πριν χάσει την μητέρα της. Προς το παρόν αναμένει τον διορθωμένο λογαριασμό κι ευελπιστεί να γίνει σύντομα και η αλλαγή του μετρητή και η παροχή του νυχτερινού που θα την εξυπηρετήσει πάρα πολύ. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από manzana 3
washcloud Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, manzana είπε ευελπιστεί να γίνει σύντομα και η αλλαγή του μετρητή και η παροχή του νυχτερινού που θα την εξυπηρετήσει πάρα πολύ (....) (....πρέπει να είναι απίστευτα τυχερή για να της βάλουν "κέντρο Αθήνας", πριν περάσει ΚΑΙ η άνοιξη..........) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα