giorgossssss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα , μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει τι ακριβώς πρέπει να κανω για να πληρώνω ανέπαφα από το κινητό; έχω καλύψει το όριο των offline πληρωμων ( χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ εκεί την στιγμή που κάνω την πληρωμή σε pos) και για ασφάλεια θέλει να είναι αι συνδεδεμένος στο ίντερνετ ώστε να πραγματοποιηθεί ανέπαφη πληρωμη από το κινητό , έχω προσπαθήσει αρκετές φορές ενώ είμαι σίγουρα συνδεδεμένος στο ιντερνετ και δεν γίνετε η συναλλαγή μέσω κινητού
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, giorgossssss είπε Καλησπέρα , μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει τι ακριβώς πρέπει να κανω για να πληρώνω ανέπαφα από το κινητό; έχω καλύψει το όριο των offline πληρωμων ( χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ εκεί την στιγμή που κάνω την πληρωμή σε pos) και για ασφάλεια θέλει να είναι αι συνδεδεμένος στο ίντερνετ ώστε να πραγματοποιηθεί ανέπαφη πληρωμη από το κινητό , έχω προσπαθήσει αρκετές φορές ενώ είμαι σίγουρα συνδεδεμένος στο ιντερνετ και δεν γίνετε η συναλλαγή μέσω κινητού Ποια καρτα/εφαρμογή στο ζητάει;
giorgossssss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Χρεωστικη καρτα της εθνικής τράπεζας
kover Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 περνά την κάρτα σου στο Google wallet και κάνε από εκεί τις πληρωμές σου. τώρα φαντάζομαι τις έκανες μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας; 1
giorgossssss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Ναι τις πρώτες ανεπαφες πληρωμες τις έκανα μέσα από το ibank της εθνικής
Cloud_7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Βάλε την κάρτα στο google pay και κάπου υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού να προτιμάται το google pay για πληρωμές μέσω nfc.
johnlefak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 καλημέρα φίλοι, ας γράψω και εγώ τον πόνο μου, εχω περάσει 2 κάρτες eurobank και Πειραιώς στο wallet του iphone, αλλα δεν δουλεύει καμία. Οι διαδικασίες εγκατάστασεις των καρτών έχουν γίνει σωστά, τι μπορεί να φταίει?
kaktos77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, johnlefak είπε καλημέρα φίλοι, ας γράψω και εγώ τον πόνο μου, εχω περάσει 2 κάρτες eurobank και Πειραιώς στο wallet του iphone, αλλα δεν δουλεύει καμία. Οι διαδικασίες εγκατάστασεις των καρτών έχουν γίνει σωστά, τι μπορεί να φταίει? Όταν λες δεν δουλεύουν; Αρχικά τις έχεις ενεργοποιήσει αφού τις πρόσθεσες μέσα από το ebanking ή μέσω sms, κλήσης κλπ (κάθε τράπεζα έχει το δικό της τρόπο ενεργοποίησης, αλλά συνήθως όλων ενεργοποιούνται μέσω ebanking);
johnlefak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 ναί έχουν ενεργοποιηθεί, εχω λάβει και κωδικο ταυτοποίησης και εχει εμφανιστει και μηνυμα οτι η καρτα προστέθηκε επιτυχώς....
vagos789 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δες ολη την διαδικασια για να βεβαιωθεις οτι τα εχεις κανει ολα αυτα https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/twra-oi-kartes-tis-trapezas-peiraios-sto-apple-pay
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, johnlefak είπε καλημέρα φίλοι, ας γράψω και εγώ τον πόνο μου, εχω περάσει 2 κάρτες eurobank και Πειραιώς στο wallet του iphone, αλλα δεν δουλεύει καμία. Οι διαδικασίες εγκατάστασεις των καρτών έχουν γίνει σωστά, τι μπορεί να φταίει? Τι μήνυμα σου βγάζει;Πως το εννοείς δεν δουλευουν;Εχεις ανοιχτό το NFC?
johnlefak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι μήνυμα σου βγάζει;Πως το εννοείς δεν δουλευουν;Εχεις ανοιχτό το NFC? Έψαξα για το NFC σε αρθρα και διαπίστωσα οτι το iphone7 υποστηρίζει αλλά πρέπει να ατεβασω την εφαρμόγη, και εδω γεννάται το ερώτημα οποιαδήποτε εφαρμογή θα είναι ασφαλής?
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, johnlefak είπε Έψαξα για το NFC σε αρθρα και διαπίστωσα οτι το iphone7 υποστηρίζει αλλά πρέπει να ατεβασω την εφαρμόγη, και εδω γεννάται το ερώτημα οποιαδήποτε εφαρμογή θα είναι ασφαλής? Τι εφαρμογη να κατεβάσεις; Το iphone7 εχει nfc ,το έχεις ανοιχτό;
johnlefak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τι εφαρμογη να κατεβάσεις; Το iphone7 εχει nfc ,το έχεις ανοιχτό; Ενεργοποιημένο είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα