geomrk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, thanasis00 είπε Απ'ότι βλέπω έπεσε το καλάθι, γιατί το site φαίνεται να ανταποκρίνεται καλά. Κρίμα στους ανθρώπους που έβαλαν να δουλεύουν κυριακάτικα για να βγει μια τέτοια προσφορά... Η Κυριακή πληρώνεται x1.75. Εγώ κυνηγάω να δουλεύω αργίες, αλλά εγώ είμαι εγώ Ας κάνει ένα ποστ κάποιος εδώ μόλις ξεκινήσει και ο Κότσος να σκάσει ειδοποίηση
N3M3SiS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, Arkin είπε Εμεις που ηδη περνουμε με τιμολογιο παει και πιο κατω? Αστειακι προφανως αλλα σιγουρα για καποιον που δεν κοβει ειναι μια χαρα γλιτωνει αρκετα χρηματα. Σοβαρα το ρωτησες τωρας αυτο; 1
karaLRS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Καλή προσφορά. Τσίμπησα χύτρα 10lt fissler στα 138€. Σκρουτζ από 190 με ιστορικό χαμηλό 180€. Well done πλαίσιο
andreas1gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Όντως είχε πολύ καλές προσφορές στα προϊόντα που κοίταξα, με τελικές τιμές πολύ πιο κάτω από το φτηνότερο noname κατάστημα του σκρουτζ και μάλιστα σε μοντέλα του 2022!!! Κρατήθηκα πραγματικά για να μην προβώ σε αγορά γιατί στις εκπτώσεις του Σεπτέμβρη έδωσα σχεδόν 1000€ για ρούχα και παπούτσια... Στην bf να είμαστε καλά, αλλιώς του χρόνου
agnostos13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Για την ιστορία για δύο προιόντα που με ενδιέφεραν το ένα μόλις πάτησα για ολοκλήρωση παραγγελίας μου έβγαλε οτι δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αποστολή και μετά τα διαθέσιμα καταστήματα για παραλαβή δεν με εξυπηρετούσαν και ένα άλλο ενώ το είχε σε καταστήματα που εξυπηρετούσαν δεν σε άφηνε να το βάλεις παραγγελία για παραλαβή από εκεί. Ελπίζω ο Κωτσόβολος να έχει λυμμένα τέτοια θέματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις