Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, maou1991 είπε

Συγγνωμη! Ηθελα να πω εχω φαει τον κοσμο να βρω πως θα μπει η προσφορα!

Στην πάνω αριστερή πλευρά της σελίδας έχει το κουμπάκι deals/clearance. 

Είχε έναν 500άρη WD Black χωρίς heatsink σε τιμή ίδια/υψηλότερη skroutzoμάγαζα, στο καλάθι μου έβγαζε ότι 'Η έκπτωση εφαρμόστηκε'. Τώρα βλέπω δεν βγάζει τίποτα.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πρόταση για smartwatch έως 120-130€;

Λογικά huawei gt2 ή gt 3 active.

Το θέμα είναι και τι ψάχνεις βέβαια, αυτά δεν είναι full smartwatch όπως το apple watch ή τo galaxy watch.

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να παραγγείλω αλλά ΔΕΝ γίνεται γιατί δεν αναγνωρίζει την ...διεύθυνσή μου !

Ο,τι να 'ναι...

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι σε επιλεγμενα προιοντα, οχι σε ολα. Δυστυχως. Το προσθεσα και στον τιτλο.

Και πολλα απο αυτα που ειναι στην προσφορα βγαινουν σχεδον τιμη σκρουτζ. Δεν βρηκα κατι απο οσα ψαχνω αυτον τον καιρο λοιπον. Παμε για αλλα.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

LG 55 G2 στα 1612 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται.

LG OLED TV 55G26LA 55" 4Κ Ultra HD | Plaisio

LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55G26LA HDR (2022) | Skroutz.gr 1899 η χαμηλοτερη, σχεδόν 2000 τωρινή.

Καλή τιμή, στα ίδια βγαίνει όμως η 65άρα C2. Νομίζω καλύτερα να επιλέξεις τις περισσότερες ίντσες σε παρεμφερείς τηλεοράσεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

LG 55 G2 στα 1612 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται.

LG OLED TV 55G26LA 55" 4Κ Ultra HD | Plaisio

LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55G26LA HDR (2022) | Skroutz.gr 1899 η χαμηλοτερη, σχεδόν 2000 τωρινή.

Αυτή βάζω στοίχημα ότι θα μπει και black Friday εκεί κοντά ή και καλύτερα για όσους δεν πρόλαβαν πάντως, να το έχετε υπ'οψιν. Και η qd oled της Sony (a95k) ήταν σε "καλή" προσφορά, 1900€ έβγαινε νομίζω όταν το είδα.

2 λεπτά πριν, Armoral είπε

Καλή τιμή, στα ίδια βγαίνει όμως η 65άρα C2. Νομίζω καλύτερα να επιλέξεις τις περισσότερες ίντσες σε παρεμφερείς τηλεοράσεις.

Εξαρτάται την χρήση, αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνώ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Μέσα στην εβδομάδα έκαναν προσφορές τα Μedia Markt/public σήμερα το Πλαίσιο αύριο έχει ο Κωτσόβολος

Θα ρεφάρει άραγε;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Μέσα στην εβδομάδα έκαναν προσφορές τα Μedia Markt/public σήμερα το Πλαίσιο αύριο έχει ο Κωτσόβολος

έχει έρθει email. Δεν ξέρω κάτι για Κωρτο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CleanthisD είπε

Αστεια πραγματα μεσα στη βδομαδα το mediopublic

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...