kostasdg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Αν και υποψιασμένος και ενημερωμένος( αλλά βιαστικός ) άνοιξα το e mail από την δήθεν ΕΛΤΑ χωρίς να δώσω στοιχεία της κάρτας μου ,αλλά ίσως το email μου. Περίμενα ένα δέμα που είχε καθυστερήσει και έγινε η βλακεία. Δεν θέλω να κάνω format διότι έχω πολλά προγράμματα , κάποια αγορασμένα από e bay . Eχω εγκαταστήσει το Bitdefender antivirus και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το Bitdefender total plus . Λύνεται το πρόβλημα ; Θα έχω πρόβλημα με το email ;; Ευχαριστώ Κώστας Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από kostasdg κακογραμμένο
infin1tyGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχουν κακόβουλο λογισμικό τέτοιες σελίδες. Τα στοιχεία της κάρτας σου θέλουν μόνο να κλέψουν, προφανώς δίνοντάς τα εσύ.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, kostasdg είπε Καλησπέρα. Αν και υποψιασμένος και ενημερωμένος( αλλά βιαστικός ) άνοιξα το e mail από την δήθεν ΕΛΤΑ χωρίς να δώσω στοιχεία της κάρτας μου ,αλλά ίσως το email μου. Περίμενα ένα δέμα που είχε καθυστερήσει και έγινε η βλακεία. Δεν θέλω να κάνω format διότι έχω πολλά προγράμματα , κάποια αγορασμένα από e bay . Eχω εγκαταστήσει το Bitdefender antivirus και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το Bitdefender total plus . Λύνεται το πρόβλημα ; Θα έχω πρόβλημα με το email ;; Ευχαριστώ Κώστας Την καρτα σου θέλουν όχι το email.Που εκεί θα έπρεπε να σε παραξενεύσει αφού στο EMAIL σου έστειλαν. Τεσπα προσοχή απο εδώ και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα