Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Οτι πιο αχρηστο εχει βγει ποτε το Hollywood. Οτι εχει κανει ενα σκουπιδι εχει καταστρεψει οτι εχει πιασει στα χερια του ο συγκεκριμενος. 

Εγώ πιστεύω τον τίτλο αυτόν τον παίρνει άνετα ο Paul W Anderson, οι ταινίες του είναι ότι χειρότερο με υπερβολικό CGI που κουράζει.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alexaras1991 είπε

Εγώ πιστεύω τον τίτλο αυτόν τον παίρνει άνετα ο Paul W Anderson, οι ταινίες του είναι ότι χειρότερο με υπερβολικό CGI που κουράζει.

Ελα ρε συ γιατι? Εχει βγαλει και καλες ταινιες ο συγκεκριμενος. Event horizon Soldier Death Race το πρωτο AVP το πρωτο Resident Evil που δεν ειναι ασχημο. Εχει δωσει γενικα καλα δειγματα ως σκηνοθετης. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, s_mduck είπε

Επιτέλους remake του sh2 να δω την παλια μου αγαπη (μαρια) σε νεα γραφικα🤣. Θα ήθελα ομως ένα τελειο remake του πρώτου silent hill. Σαν αυτο κανενα αλλο και σε στορυ και σε τρομο τα παντα ολα!! Βέβαια ακομα και τα αρχαια γραφικα του ps1 αν το παίξεις ακομα και τωρα σου προκαλούν ριγος!

Αν πάει καλά(πωλήσεις / reviews) το βρίσκω σίγουρο και remake του 1.Δες πχ remake Resident Evil 2-3 και τώρα 4.Εκεί βέβαια δεν έκαναν το 1 καθώς το remaster του (gamecube αρχικά) είναι έπος ακόμη και για σήμερα.Το SH1 όμως σηκώνει remake.

p.s unpopular opinion αλλά το αγαπημένο μου της σειράς είναι το 4:The Room.Ακόμα και τα κουραστικά μπρος πίσω στο δωμάτιο είχαν το ενδιαφέρον καθώς γινόταν corrupted το δωμάτιο αν δεν άναβες κεριά.

• Like 1
Δημοσ.

νταξ το πρωτο σταρ τρεκ βλεποταν, το 2ο ναι ηταν κακο. το star wars του, ηταν τεραστια οικονομικη επιτυχια για τη disney, αν και για μενα ηταν απογοητευτικο το ποσο safe ηταν το σεναριο, μια πιστη κοπια των πρωτων ταινιων...στο cloverfield που ηταν πιο προσωπικα προτζεκτ τα πηγε καλα.

οπως και να χει μια ταινια που βασιζεται σε παιχνιδι, οπως το silent hill, σιγουρα μπορουσε να πεσει σε πολυ χειροτερα χερια απο τον αμπραμς.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Γιατί πρέπει όλα να γίνουν σύμπαντα το κέρατο μου;

Ανάπτυξη του intellectual property γνώριμα μονοπάτια για τους καταναλωτές, μικρότερο ρίσκο και πιο ευχαριστημένο διοικητικό συμβούλιο.

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Chocobo είπε

p.s unpopular opinion αλλά το αγαπημένο μου της σειράς είναι το 4:The Room.Ακόμα και τα κουραστικά μπρος πίσω στο δωμάτιο είχαν το ενδιαφέρον καθώς γινόταν corrupted το δωμάτιο αν δεν άναβες κεριά.

Καλο και το τέσσερα με την σαπιλα τα τρυπια ντουβαρια και τα φαντασματα απο τον τοιχο αλλά επιμένω στο 1ο😃

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...