DjAde Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μετα απο αναβαθμιση της τηλεορασης στο σαλονι, σκεφτομαι και για αναβάθμιση του ήχου κυρίως για ταινίες. Eχω στο μυαλο μου να παρω τα logitech z906 που ειναι 5,1 ή καποια ηχομπαρα με μέγιστο budget 300ε. Θελω να μπορω να παιζω χαμηλα ενταση και να μπορω να εχω surround χωρις πολυ βαβουρα. Μια ηχομπαρα πχ. samsung q700a ειναι καλυτερη σε σχεση με ενα ετοιμο συστημα οπως τα logitech z906? Γνωριζω οτι τα logitech δεν εχουν πλουσιο ηχο και κανουν κυριως μπασοβαβουρα μιας και εχω τα logitech z-2300. Ποσο καλο surround μπορει να προσφερει μια ηχομπαταρα dolby atmos, χωρις πισω ηχεια σε αυτα τα χρηματα? Δεν με ενδιαφερουν setup με ξεχωριστο ενισχυτή και ηχεια, λογο χωρου και χρηστικοτητας. ευχαριστω. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από DjAde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Surround με ηχομπάρα δεν θα έχεις αλλά ίσως να έχεις καλύτερη ποιότητα δεδομένου ότι δεν θες μεγάλη ένταση και πολύ μπάσο. Από την ηχομπάρα θα έχεις έναν στερεοφωνικό ήχο με atmos συν ένα ψευδο-surround, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σε ικανοποιήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Αναλογα τις απαιτησεις σου, μια χαρα μπορει να σε ικανοποιησει μια καλη ηχομπαρα. Σιγουρα καλυτερο ηχο θα παρεις σε σχεση με pcαδικα 5.1 ηχεια παντως. Εχω μια Q70R Samsung και γενικα δηλωνω ικανοποιημενος και απο το surround που ακουω και τη ποιοτητα και την ενταση. Αρκει βεβαια να ξερεις τι θα ακουσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, DjAde είπε Καλησπερα μετα απο αναβαθμιση της τηλεορασης στο σαλονι, σκεφτομαι και για αναβάθμιση του ήχου κυρίως για ταινίες. Eχω στο μυαλο μου να παρω τα logitech z906 που ειναι 5,1 ή καποια ηχομπαρα με μέγιστο budget 300ε. Θελω να μπορω να παιζω χαμηλα ενταση και να μπορω να εχω surround χωρις πολυ βαβουρα. Μια ηχομπαρα πχ. samsung q700a ειναι καλυτερη σε σχεση με ενα ετοιμο συστημα οπως τα logitech z906? Γνωριζω οτι τα logitech δεν εχουν πλουσιο ηχο και κανουν κυριως μπασοβαβουρα μιας και εχω τα logitech z-2300. Ποσο καλο surround μπορει να προσφερει μια ηχομπαταρα dolby atmos, χωρις πισω ηχεια σε αυτα τα χρηματα? Δεν με ενδιαφερουν setup με ξεχωριστο ενισχυτή και ηχεια, λογο χωρου και χρηστικοτητας. Την ποιότητα και την αναβάθμιση στον ήχο που προσφέρει το σετ ενισχυτής/ηχεία δεν υπάρχει περίπτωση να τα πετύχεις με όλα τα υπόλοιπα που είναι απλώς ημίμετρα. Για αυτό το λόγο και το κόστος αγοράς είναι συνήθως πολλαπλάσιο. Η έλλειψη χρηστικότητας που γράφεις δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεται καθώς οι μοντέρνοι ενισχυτές διαθέτουν πληθώρα εισόδων/εξόδων και λειτουργιών σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Τώρα από τι στιγμή που έχεις καταλήξει στα 2 συστήματα που αναφέρεις θα πρότεινα μάλλον την ηχόμπαρα καθώς τα ηχεία του υπολογιστή έχουν κατασκευαστεί για να καλύπτουν συνήθως μικρότερο χώρο που είναι ένα γραφείο και όχι απαραίτητα μεγάλα δωμάτια όπως το σαλόνι/καθιστικό που φαντάζομαι θες να τα τοποθετήσεις. Επιπλέον τα πίσω ηχεία από το σετ της Logi ενδεχομένως να μην διαθέτουν αρκετά μακρύ καλώδιο για χώρο όπως ένα σαλόνι και τέλος όλο το σύστημα δεν διαθέτει hdmi είσοδο που μπορεί να είναι πρόβλημα αν θες να συνδέσεις πολλές συσκευές όπως π.χ. κάποιο set top box. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προφανώς ενα σύστημα με ενισχυτη θα εχει καλυτερο αποτελεσμα,αλλα θελει χωρο και πολυ μεγαλυτερ budget. Τα ηχεια τις logitech τα αναφέρω μιας και τα βρηκα καινουργια στα 250€. Απο οτι εχω δει θεμα σε δυναμη δν έχουνκαι τα καλωδια μπορουν ευκολα να επεκταθούν. Αυτο που με ανησυχεί ειναι το αποτελεσμα suround και η καθαροτητα του ήχου σε διαλογους,σε σχεση με μια σύγχρονη ηχομπαρα με atmos κτλπ. Την συγκεκριμένη ηχομπαρα την ανέφερα σαν παράδειγμα.Εχω βρει και κάποιες αλλες πχ jbl 5.1,jbl 5.0 soundbeam,lg sn7y,bose 300, οποτε προσπαθω να καταληξω αναμεσα σε μια soundbar η το συγκεκριμένο Logitech σύστημα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από DjAde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα