Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω προσιτό σορτς ή εσώρουχο για ποδηλασία με προστασία του προστάτη λόγω χρόνιας προστατίτιδας που την έπαθα επειδή δεν πρόσεχα με τις σέλες. Εχετε κάποια πρόσταση?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, DTInfinity είπε

Τί παίζει σε αυτό το σαιτ; Πρώτη φορά το βλέπω. Αξιόπιστο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχασε τα κινέζικα αν έχεις πρόβλημα φιλε μου... 

Θέλεις καλό κολάν με σοβαρό μαξιλαράκι, όχι μια φλούδα αφρού. Καλύτερα να διαθέσεις κατι παραπάνω αφού εχεις ιατρικό θέμα.

Κοιτα τη σειρά DHB (εχω παρει το BLOK) απο Wiggle ειδάλλως κοιτα τι υπάρχει στο clearance section στο bike24 (και γενικά): 

https://www.bike24.com/cycling/clothing/cycling-shorts-trousers/cycling-tights?sort=price_asc

Επεξ/σία από bikey77
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν κοιτάω φτηνό κινέζικο. Απλά επειδή τα ποδηλατικά αξεσουάρ είναι κάποιες φορές υπερβολικά ακριβά θέλω κάτι ποιοτικό αλλά όχι των 200 ευρώ.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Δεν κοιτάω φτηνό κινέζικο. Απλά επειδή τα ποδηλατικά αξεσουάρ είναι κάποιες φορές υπερβολικά ακριβά θέλω κάτι ποιοτικό αλλά όχι των 200 ευρώ.....

Προσωπικά θα κοιτούσα για μεταχειρισμένα castelli αν δεν άντεχα το καινούργιο. Η μόνη ποιοτική φθηνή μάρκα που ξέρω (απο σχόλια και οχι προσωπική εμπειρία) ειναι η siroko(ισπανική, made in China) . Μπορείς να βρεις βιντεακια του tracevelo στο youtube όπου δίνει εξτρα έκπτωση στο description λόγω sponsoring. Μη πέσεις μονο στη παγίδα των "εκπτώσεων" τους, τις έχουν μόνιμα. 

Y.Γ: Αν δε κάνω λαθος υπάρχουν και σέλες που προορίζονται για αυτή τη χρηση, ισως το όφελος να είναι μεγαλύτερο εκει. 

Επεξ/σία από fmarulezkd
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fmarulezkd είπε

Y.Γ: Αν δε κάνω λαθος υπάρχουν και σέλες που προορίζονται για αυτή τη χρηση, ισως το όφελος να είναι μεγαλύτερο εκει. 

όπως?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, dtk-386 είπε

όπως?

Ειναι αυτές με τις εγκοπές στη μεση, για να μη πιέζεται η ευαίσθητη περιοχή. Δες τις Selle Italia superflow για να καταλάβεις. 

Καλο ειναι να βρεις ενα μαγαζί όπου μπορείς να τις δοκιμάσεις κιολας, γιατί η σέλλα πρέπει να κάθεται σωστα στα κόκαλα των γοφών και όχι στον πισινό όπως νομίζουν πολλοί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/10/2022 στις 1:46 ΜΜ, dtk-386 είπε

Ψάχνω προσιτό σορτς ή εσώρουχο για ποδηλασία με προστασία του προστάτη λόγω χρόνιας προστατίτιδας που την έπαθα επειδή δεν πρόσεχα με τις σέλες. Εχετε κάποια πρόσταση?

Για ρουχο: θες κατι κυριλε ή καθαρα ποδηλατικο (λυκρα/κολαν)? Αν στη πρωτη εγω ειχα παρει endura φοβερη ποιοτητα και πολυ καλες τιμες. Μπορεις απευθειας απο το site τους αλλα και απο ενα καλο ποδηλαταδικο εδω. Επισης και τα ποδηλατικα που φερνει το lidl δεν ειναι ασχημα. Καταλαβαινεις τη διαφορα κυριως στο υφασμα και στο βαρος. Αν θες κολλαν για κατι ποιοτικο specialized αλλα προσωπικα οταν φορεσα assos ελβετικα ολα τα αλλα μου φαινονται τσιγαροχαρτα και φτηνα. Κανουν μια περιουσια αλλα κρατανε πολυ και βεβαια ακομα και ιατροι τα προτεινουν. Και τα 2 μπορεις να τα βρεις σε καλα ποδηλαταδικα. Αν θες κατι φθηνοτερο ισως castelli

σιγουρα το ρουχο δε βοηθαει. Οπως εγραψε και ο απο πανω θα θες και καταλληλη σελα, σιγουρα με τρυπουλα (και για να εχει καποια καλη θερμοκρασια εκει κατω). Μαρκες υπαρχουν απειρες οπως specialized, selle italia, fizik κτλ. Υπαρχουν σε μερικα ποδηλαταδικα υπηρεσιες (ακομα και δωρεαν αν παρεις σελλα ρουχο απο εκει) που σου προτεινουν και δοκιμαζεις εκει το καλυτερο συνδιασμο.

υγ κινεζιες απο αλιεξπρες, λαιτιν δε μποξ δε προτεινω ουτε σε εχθρο: τα ειχα παρει ολα στις αφραγκες, οταν τα αγοραζεις και τα δοκιμαζεις φαινονται σα τα ακριβα αλλα μετα απο κανα 6μηνο χρησης ειναι αχρηστα (ανυπαρκτο μαξιλαρακι, υφασματα που δε τη παλευουν στο πλυσιμο κτλ)

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...