Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tarantules είπε Φυσικά.Όλα τα cd μπορείς να τα κάνεις extract σε iso μορφή. Με πιο προγραμμα ?
tarantules Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με πιο προγραμμα ? Αν γράψεις στο google Make iso from cd θα σου βγάλει ένα σκασμό τρόπους.Αλλά σου είπα και στο προηγούμενο post οτι δεν χρειάζεται μιας και μπορείς να κατεβάσεις το norton ghost bootable iso έτοιμο από το site της εταιρίας. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από tarantules
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tarantules είπε Αν γράψεις στο google Make iso from cd θα σου βγάλει ένα σκασμό τρόπους.Αλλά σου είπα και στο προηγούμενο post οτι δεν χρειάζεται μιας και μπορείς να κατεβάσεις το norton ghost bootable iso έτοιμο από το site της εταιρίας. Αυτο δεν το ηξερα ....Θα το ψαξω πιο μετα ...Πολυ καλο ακουγεται . Εχει σταματησει στην εκδοση 15 να το υποστηριζει Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano
tarantules Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Αυτο δεν το ηξερα ....Θα το ψαξω πιο μετα ...Πολυ καλο ακουγεται . Δεν ξέρω πλέον τι παίζει με το norton.Το χρησιμοποιούσα κι εγώ παλιά πριν αρκετά χρόνια συνέχεια αλλά είχα κάποια θεματάκια και το έχω σταματήσει και πλέον χρησιμοποιώ το Acronis.Δεν θυμάμαι όμως το λόγο που το αντικατέστησα μετά από τόσα χρόνια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tarantules είπε Δεν ξέρω πλέον τι παίζει με το norton.Το χρησιμοποιούσα κι εγώ παλιά πριν αρκετά χρόνια συνέχεια αλλά είχα κάποια θεματάκια και το έχω σταματήσει και πλέον χρησιμοποιώ το Acronis.Δεν θυμάμαι όμως το λόγο που το αντικατέστησα μετά από τόσα χρόνια. Το εχω απο οταν ηταν σε δισκετα χωρις κανενα προβλημα . Το εχω σε bootable cd αλλα τα νεα pc δεν εχουν cd drive και ενα εξωτερικο που εχω μου κανει μερικες φορες κολπα Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano 1
tarantules Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Το εχω απο οταν ηταν σε δισκετα χωρις κανενα προβλημα . Πάντως να ξέρεις είμαστε της ίδιας σχολής.Κι εγώ είμαι τρομερά δυσκοίλιος να ξεκολήσω από κάτι που ήδη ξέρω και να πάω σε κάτι διαφορετικό.Ειδικά εαν κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με αυτό που ήδη έχω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Πάντως να ξέρεις είμαστε της ίδιας σχολής.Κι εγώ είμαι τρομερά δυσκοίλιος να ξεκολήσω από κάτι που ήδη ξέρω και να πάω σε κάτι διαφορετικό.Ειδικά εαν κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με αυτό που ήδη έχω. Ετσι ακριβως !!!!!!!!!!!!!! Ειμαι και καποιας ηλικιας κοντα στα 65 Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Σας ευχαριστω ολους !!! Βρηκα το iso του Ghost με το iso to usb το εβαλα σε στικακι και δουλευει μια χαρα ...
kormos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σας ευχαριστω ολους !!! Βρηκα το iso του Ghost με το iso to usb το εβαλα σε στικακι και δουλευει μια χαρα ... Τέλεια 🙂 Σιγά σιγά "παίξε" και με το Acronis, θα σε καλύψει και αυτό. ΥΓ Λογικό, να είμαστε οι περισσότεροι κοντά ηλικιακά... Γενικώς και εγώ δύσκολα κάνω μετάβαση σε άλλες εφαρμογές όταν έχω κάποιες, ναι μεν παλιές αλλά σταθερές και καλύπτουν τις ανάγκες μου. Όπως υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να σκεφτούμε και μια εναλλακτική ως άμεση λύση Μφχ Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από kormos 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kormos είπε Τέλεια 🙂 Σιγά σιγά "παίξε" και με το Acronis, θα σε καλύψει και αυτό. ΥΓ Λογικό, να είμαστε οι περισσότεροι κοντά ηλικιακά... Γενικώς και εγώ δύσκολα κάνω μετάβαση σε άλλες εφαρμογές όταν έχω κάποιες, ναι μεν παλιές αλλά σταθερές και καλύπτουν τις ανάγκες μου. Όπως υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να σκεφτούμε και μια εναλλακτική ως άμεση λύση Μφχ Ολοκληρο ..αγωνα εκανα για να βαλω το Ghost σε 10αρια μαις και η Symantec δεν το υποστηριζει επισημα 1
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με αυτα που λεει ο @micos000 εχω παθει ζημια και ορκιστηκα να μην ξαναδοκιμασω . Ειχα σβησει λαθος δισκο .... Δε φταίνε οι οδηγίες γι αυτό! Εγώ όταν κάνω ματσακωνιές με κλώνους και τα λοιπά, πάντα αποσυνδέω όλους τους δίσκους και αφήνω μόνο αυτά που θέλω να δουλέψω. btw. Κι εγώ με το acronis 2018 κάνω κλώνους και images στους δίσκους μου. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από micos000 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Δε φταίνε οι οδηγίες γι αυτό! Εγώ όταν κάνω ματσακωνιές με κλώνους και τα λοιπά, πάντα αποσυνδέω όλους τους δίσκους και αφήνω μόνο αυτά που θέλω να δουλέψω. Δεν ειπα εγω οτι φταινε οι οδηγιες.
kormos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Από το 2016 έχω κάνει τη μετάβαση μου στο Acronis. Το μόνο που με χάλασε, ίσως δεν το πρόσεξα και εγώ.... Τα ψιλά γράμματα που λέμε Όταν βγήκε η επόμενη έκδοση/χρόνια δεν μπορούσα να πάρω ενημερώσεις. Έστειλα στο Support και Sales τμήμα, εμαιλ και μου είπαν πως όταν έκανα την αγορά, δεν παρείχαν αυτή τη δωρεάν αναβάθμιση. Δεν κλαίω βέβαια τα χρήματα μου, γιατί όλα αυτά τα χρόνια μπορώ να το χειρίζομαι ακόμα. Από την άλλη επειδή υπήρξε σύγχιση το καλύτερο που μου αντιπρότειναν ήταν να μου δώσουν μια μικρή έκπτωση αν ήθελα να αγοράσω και την νεότερη έκδοση, αλλά δεν το έκανα... 🤓 Οπότε με Acronis 2016 έκδοση ακόμα όλα καλά 🤓
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα