Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με πιο προγραμμα ?

Αν γράψεις στο google Make iso from cd θα σου βγάλει ένα σκασμό τρόπους.Αλλά σου είπα και στο προηγούμενο post οτι δεν χρειάζεται μιας και μπορείς να κατεβάσεις το norton ghost bootable iso έτοιμο από το site της εταιρίας.

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tarantules είπε

Αν γράψεις στο google Make iso from cd θα σου βγάλει ένα σκασμό τρόπους.Αλλά σου είπα και στο προηγούμενο post οτι δεν χρειάζεται μιας και μπορείς να κατεβάσεις το norton ghost bootable iso έτοιμο από το site της εταιρίας.

Αυτο δεν το ηξερα ....Θα το ψαξω πιο μετα ...Πολυ καλο ακουγεται .

Εχει σταματησει στην εκδοση 15 να το υποστηριζει 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Αυτο δεν το ηξερα ....Θα το ψαξω πιο μετα ...Πολυ καλο ακουγεται .

Δεν ξέρω πλέον τι παίζει με το norton.Το χρησιμοποιούσα κι εγώ παλιά πριν αρκετά χρόνια συνέχεια αλλά είχα κάποια θεματάκια και το έχω σταματήσει και πλέον χρησιμοποιώ το Acronis.Δεν θυμάμαι όμως το λόγο που το αντικατέστησα μετά από τόσα χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tarantules είπε

Δεν ξέρω πλέον τι παίζει με το norton.Το χρησιμοποιούσα κι εγώ παλιά πριν αρκετά χρόνια συνέχεια αλλά είχα κάποια θεματάκια και το έχω σταματήσει και πλέον χρησιμοποιώ το Acronis.Δεν θυμάμαι όμως το λόγο που το αντικατέστησα μετά από τόσα χρόνια.

Το εχω απο οταν ηταν σε δισκετα χωρις κανενα προβλημα .

Το εχω σε bootable cd αλλα τα νεα pc δεν εχουν cd drive και ενα εξωτερικο που εχω μου κανει μερικες φορες κολπα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Το εχω απο οταν ηταν σε δισκετα χωρις κανενα προβλημα .

Πάντως να ξέρεις είμαστε της ίδιας σχολής.Κι εγώ είμαι τρομερά δυσκοίλιος να ξεκολήσω από κάτι που ήδη ξέρω και να πάω σε κάτι διαφορετικό.Ειδικά εαν κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με αυτό που ήδη έχω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tarantules είπε

Πάντως να ξέρεις είμαστε της ίδιας σχολής.Κι εγώ είμαι τρομερά δυσκοίλιος να ξεκολήσω από κάτι που ήδη ξέρω και να πάω σε κάτι διαφορετικό.Ειδικά εαν κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με αυτό που ήδη έχω.

Ετσι ακριβως !!!!!!!!!!!!!! 

Ειμαι και καποιας ηλικιας κοντα στα 65 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Σας ευχαριστω ολους !!!

Βρηκα το iso του Ghost με το iso to usb το εβαλα σε στικακι και δουλευει μια χαρα ...

Τέλεια 🙂

Σιγά σιγά "παίξε" και με το Acronis, θα σε καλύψει και αυτό.

ΥΓ

Λογικό, να είμαστε οι περισσότεροι κοντά ηλικιακά...

Γενικώς και εγώ δύσκολα κάνω μετάβαση σε άλλες εφαρμογές όταν έχω κάποιες, ναι μεν παλιές αλλά σταθερές και καλύπτουν τις ανάγκες μου.

Όπως υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να σκεφτούμε και μια εναλλακτική ως άμεση λύση

Μφχ

Επεξ/σία από kormos
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Τέλεια 🙂

Σιγά σιγά "παίξε" και με το Acronis, θα σε καλύψει και αυτό.

ΥΓ

Λογικό, να είμαστε οι περισσότεροι κοντά ηλικιακά...

Γενικώς και εγώ δύσκολα κάνω μετάβαση σε άλλες εφαρμογές όταν έχω κάποιες, ναι μεν παλιές αλλά σταθερές και καλύπτουν τις ανάγκες μου.

Όπως υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να σκεφτούμε και μια εναλλακτική ως άμεση λύση

Μφχ

Ολοκληρο ..αγωνα εκανα για να βαλω το Ghost σε 10αρια μαις και η Symantec δεν το υποστηριζει επισημα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Με αυτα που λεει ο @micos000 εχω παθει ζημια και ορκιστηκα να μην ξαναδοκιμασω . Ειχα σβησει λαθος δισκο ....

Δε φταίνε οι οδηγίες γι αυτό!

Εγώ όταν κάνω ματσακωνιές με κλώνους και τα λοιπά, πάντα αποσυνδέω όλους τους δίσκους και αφήνω μόνο αυτά που θέλω να δουλέψω.

btw. Κι εγώ με το acronis 2018 κάνω κλώνους και images στους δίσκους μου.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Δε φταίνε οι οδηγίες γι αυτό!

Εγώ όταν κάνω ματσακωνιές με κλώνους και τα λοιπά, πάντα αποσυνδέω όλους τους δίσκους και αφήνω μόνο αυτά που θέλω να δουλέψω.

Δεν ειπα εγω οτι φταινε οι οδηγιες.

Δημοσ.

Από το 2016 έχω κάνει τη μετάβαση μου στο Acronis.

Το μόνο που με χάλασε, ίσως δεν το πρόσεξα και εγώ....

Τα ψιλά γράμματα που λέμε

Όταν βγήκε η επόμενη έκδοση/χρόνια δεν μπορούσα να πάρω ενημερώσεις.

Έστειλα στο Support και Sales τμήμα, εμαιλ και μου είπαν πως όταν έκανα την αγορά, δεν παρείχαν αυτή τη δωρεάν αναβάθμιση.

Δεν κλαίω βέβαια τα χρήματα μου, γιατί όλα αυτά τα χρόνια μπορώ να το χειρίζομαι ακόμα.

Από την άλλη επειδή υπήρξε σύγχιση το καλύτερο που μου αντιπρότειναν ήταν να μου δώσουν μια μικρή έκπτωση αν ήθελα να αγοράσω και την νεότερη έκδοση, αλλά δεν το έκανα... 🤓

Οπότε με Acronis 2016 έκδοση ακόμα όλα καλά 🤓

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...