Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω μια τηλεόραση σε desktop για screen mirroring. Δεν με ενδιαφέρει για παιχνίδια ή ταινίες, μόνο για web browsing και κάποια προγράμματα. Η λύση του hdmi δεν υπάρχει. Η τηλεόραση είναι hisense και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση, αλλά έχει αρκετό πιξελιασμα όταν τη συνδέω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (με κάποιο hdmi adapter;) που να είναι πιο αξιόπιστος ώστε να έχω μια ανεκτή εικόνα; Επίσης ψαχνω και ένα σετ πληκτρολόγιο ποντίκι με καλή εμβέλεια γιατι μεταξύ τηλεόραση και desktop υπάρχει μια απόσταση περίπου 10-11μ (χωρίς εμπόδια). 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, l_kostas είπε

Η τηλεόραση είναι hisense και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση, αλλά έχει αρκετό πιξελιασμα όταν τη συνδέω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (με κάποιο hdmi adapter;) που να είναι πιο αξιόπιστος ώστε να έχω μια ανεκτή εικόνα;

γράψε 2 στοιχεία Βάλε μια φωτο με τυχών συνδέσεις που έχει η τηλεόραση Οι μάγοι τελείωσαν :)

• Like 1
Δημοσ.

Η τηλεοραση εχει hdmi , εσυ φιλε μου καλε απο που θες να δωσεις εικονα ..............πιο πανω μιλας για ανταπτορα , οταν τα ξεκαθαρισεις ολα στο τι ακριβως θελεις , τοτε ισως πουμε την γνωμη μας

Δημοσ.

Όταν λέω hmdi adapter εννοώ συσκευή τύπου chromecast. (ή android box;). Θέλω να έχω ασύρματη οθόνη χωρίς κολλήματα, αν είχα ξεκάθαρο πως γίνεται δεν θα ρωτούσα. 

1 ώρα πριν, Giorgos85thess είπε

Δοκιμασες να παιξεις με τις ρυθμισεις στο μενου της TV. Μου εχει τυχει σε 2-3 να εχει χαλια πιξελιασμα και με τις ρυθμισεις εφτιαξαν.

Θα το δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να είναι και θέμα router το lag? 

9 λεπτά πριν, Damianus είπε

Καλή πρόταση, ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το microsoft display wireless adapter καταλαμβανει δυο θυρες στη τηλεοραση, USB για τροφοδοσια ρευματος και HDMI για μεταφορα εικονας.

Χρησιμοποιει ασυρματη τεχνολογια miracast δημιουργωντας ενα μικρης εμβελειας ασυρματο δικτυο.

Ενα σχετικο βιντεο παρεθεσα παραπανω.

Το keyboard & mouse combo, καταλαμβανει μια θυρα USB στην οθονη, για το nano receiver.

Χρησιμοποιει ασυρματη συχνοτητα 2.4 Ghz .

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Damianus είπε

Το microsoft display wireless adapter καταλαμβανει δυο θυρες στη τηλεοραση, USB για τροφοδοσια ρευματος και HDMI για μεταφορα εικονας.

Χρησιμοποιει ασυρματη τεχνολογια miracast δημιουργωντας ενα μικρης εμβελειας ασυρματο δικτυο.

Ενα σχετικο βιντεο παρεθεσα παραπανω.

Το keyboard , mouse combo καταλαμβανει μια θυρα USB στην οθονη, για το nano receiver.

Χρησιμοποιει ασυρματη συχνοτητα 2.4 Ghz .

Φαίνεται πολύ καλό. Αν για το lag/πιξελιασμα που έχω φταίει ο miracast adapter της τηλεόρασης τότε με αυτό θα λυθεί. Από το βίντεο φαίνεται να έχει καλή απόκριση για εργασίες παρουσίασης, που το προτείνει. 

Το πληκτρολόγιο, ποντίκι θα συνδεθεί στο υπολογιστή και όχι στην οθόνη, σωστά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώπα μισό, εγώ θεώρησα πως θέλεις να συνδεθείς με laptop, κινητό τηλ. ή tablet , από το κρεβάτι/πολυθρόνα για άνεση, στη τηλεόραση.

Από τη στιγμή που συνδέεσαι ήδη ενσύρματα μέσω Ethernet με σταθερο υπολογιστη, κοίτα λεπτομέρειες στο manual/εγχειρίδιο της οθόνης για ρυθμίσεις.

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, l_kostas είπε

Μπες στα picture settings και παιξε με 

Sharpness

Noise Reduction

Digital Noise Reduction

Αν δεν βελτιωθει με αυτα, κατι αλλο φταιει...

Δημοσ.
Στις 23/10/2022 στις 4:18 ΜΜ, l_kostas είπε

Μπορείς να βρεις το IP της τηλεώρασης και να κάνεις ένα ping απ' το PC σου ;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/10/2022 στις 7:14 ΜΜ, Giorgos85thess είπε

Μπες στα picture settings και παιξε με 

Sharpness

Noise Reduction

Digital Noise Reduction

Αν δεν βελτιωθει με αυτα, κατι αλλο φταιει...

τώρα μπόρεσα να κάνω τη δοκιμή, υπάρχει μικρή βελτίωση αλλά όταν βάζω πχ ένα βίντεο στο youtube έχω πάλι πιξέλιασμα κατά διαστήματα. Θα βρω κάποια εξωτερική συσκευή cast να κάνω μια συγκριτική δοκιμή.

Στις 28/10/2022 στις 1:24 ΠΜ, manolis940 είπε

Μπορείς να βρεις το IP της τηλεώρασης και να κάνεις ένα ping απ' το PC σου ;

Αυτό δεν βρήκα πως να το κάνω.

Κάποιο σετ πληκτρολόγιο ποντίκι με πολύ καλή εμβέλεια έχετε κατά νου;

Επεξ/σία από l_kostas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...