Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορούμε με κάποιο τρόπο να πείσουμε την LG "Ελλάδος" να φέρει και το μοντέλο με το μαύρο πίσω πλαίσιο της OLED 65 C2 TV ? Μου φαίνεται απαράδεκτο να μην εισάγει και τα 2 μοντέλα, όπως κάνουν όλες οι χώρες και φέτος ( πέρυσι είχε εισάγει και το λευκό και το μαύρο ) να εισάγει αποκλειστικά και μόνο το λευκό ? Κανείς εκ των έσω να έχει μια πληροφορία αν σκέφτονται έστω να εισάγουν και το μαύρο ? Θα την έπαιρνα από skroutz, αλλά θέλω και την επέκταση εγγύησης της LG που 99% δεν θα μου το επιτρέψει, αφού δεν εισάγει το μοντέλο. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, optimus prime είπε

Γιατι τι εχει το λευκο,μια χαρα φαινεται..

Εεε γούστα είναι αυτά. Το θέμα είναι ότι το προηγούμενο μοντέλο έπαιζε σε 2 χρώματα, ενώ το φετινό μόνο σε 1. Απο την στιγμή που η LG Europe παρέχει και τα 2 μοντέλα, γιατί δεν εισάγονται και τα 2 ?

Δημοσ.
Στις 24/10/2022 στις 10:28 ΠΜ, Dantε είπε

Καλυπτονται τα μοντελα του Σκρουτζ απο LG ελλαδος και την επεκταση εγγυησης.

Δηλαδή το συγκεκριμένο μοντέλο https://www.skroutz.gr/s/36983917/LG-Smart-Τηλεόραση-65-4K-UHD-OLED-65C24LA-HDR-2022.html?from=listing καλύπτεται με επέκταση εγγύησης από την LG Ελλάδος και ας μην το έχουν εισάγει οι ίδιοι επίσημα ? Σόρρυ για το πρήξιμο. Απλά να το επιβεβαιώσω θέλω πριν προβώ σε αγορά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, savvaskiratzis είπε

Δηλαδή το συγκεκριμένο μοντέλο https://www.skroutz.gr/s/36983917/LG-Smart-Τηλεόραση-65-4K-UHD-OLED-65C24LA-HDR-2022.html?from=listing καλύπτεται με επέκταση εγγύησης από την LG Ελλάδος και ας μην το έχουν εισάγει οι ίδιοι επίσημα ? Σόρρυ για το πρήξιμο. Απλά να το επιβεβαιώσω θέλω πριν προβώ σε αγορά.

Συμφωνα με αλλους που εχουν αγορασει και ρωτησει η και αγορασει την επεκταση, ναι.

Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα για να το επιβεβαιωσεις.Ακομα καλυτερα στειλε ενα μειλ να το εχεις και γραπτα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...