__kostas__ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Η Flynne Fisher (Chloe Grace Moretz) ζει στην ύπαιθρο του Αμερικανικού Νότου, δουλεύοντας σε ένα τοπικό κατάστημα 3D εκτυπώσεων. Την ίδια ώρα, βγάζει ένα έξτρα εισόδημα παίζοντας παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (VR games) για πλούσιους ανθρώπους. Μια νύχτα φοράει το headset και βρίσκεται σε ένα φουτουριστικό Λονδίνο, έναν γοητευτικό και μυστηριώδη κόσμο, ο οποίος είναι δελεαστικά διαφορετικός από την δική της φτωχική ύπαρξη. Όμως αυτό δεν είναι σαν τα άλλα παιχνίδια που έχει παίξει στο παρελθόν και η Flynne αρχίζει να συνειδητοποιεί πως αυτό δεν είναι εικονική πραγματικότητα, είναι αληθινό. Κάποιος στο Λονδίνο, 70 χρόνια στο μέλλον, έχει βρει έναν τρόπο να ανοίξει μια πόρτα στον κόσμο της Flynne. Και αυτό το σαγηνευτικό Λονδίνο, μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο. Καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει το ποιος ένωσε αυτούς τους κόσμους και το γιατί, η παρουσία της εκεί θέτει σε κίνηση επικίνδυνες δυνάμεις, δυνάμεις που έχουν σαν στόχο να καταστρέψουν τη Flynne και την οικογένεια της, μέσα στον δικό της κόσμο. Έχω δει μέχρι τώρα δύο επεισόδια. Παρά πολύ καλό. 8.5 μέχρι τώρα στο imbd https://www.skai.gr/news/entertainment/the-peripheral-oi-dimiourgoi-tou-westworld-parousiazoun-ti-nea-dystopiki-seira-tous
coffeex Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μόλις είδα και τα 2 πρώτα επεισόδια και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό. Βασίζεται στο βιβλίο(2014) του William Gibson
xavier Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 καλο ειναι, περα απο το σεναριο που να πω την αληθεια δεν εχω ιδεα αν ειναι απο τα καλα βιβλια του gibson οπτικα ειναι πολυ καλο, οπως και το καστ ειναι καλο επισης. εχει 2 πολυ καλους στην παραγωγη οπως ο μικρος νολαν ο ναταλι. βεβαια και ο gibson αν μιλαμε για cyberpunk θεωρειται οτι καλυτερο στο χωρο.
johny f Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αρκετα καλο, εχει αρκετο ενδιαφερον σαν θεμα και μεχρι στιγμης εχει καλη αναλογια εξηγησεων και μυστηριου στην υποθεση του. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από johny f
anax111 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Πολύ καλά τα 2 πρώτα επεισόδια. Δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο έργο του Γκίμπσον που είναι ο πατέρας της Κυβερνοπάνκ λογοτεχνίας, λάτρεψα όλα τα έργα του που έτυχε να διαβάσω. Η Μόρετζ πολύ καλή στον ρόλο. Πιστεύω πως θα δούμε κάτι πραγματικά αξιόλογο. Πάω για το τρίτο που κυκλοφόρησε σήμερα.
johny f Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αρκετα καλο και το 3ο, Spoiler ειδικα για καποιες καταστασεις στο 2099.Επισης αισθητικα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από johny f
Speculoos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Είναι πλέον η σειρά με τους περισσότερους viewers στο Prime, αφήνοντας το RoP στη δεύτερη θέση. Fun fact:H Mόρετζ σε συνέντευξη πριν από μια βδομάδα δήλωσε gamer και fan του Final Fantasy franchise, ειδικά το XIV, αλλά και του CP2077. 1
johny f Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επισοδειαρα το 4ο Spoiler καθως εχουμε τις απαντησεις για το πως καταστραφηκε σταδιακα ο κοσμος μετα το 2039 και για να δουμε τωρα με αυτη τη γνωση αν μπορει να υπαρξει μια αντιστροφη της καταστασης αφου το παρον απεχει λιγα χρονια απ'το ξεκινημα της Καταστροφης. Βασικα η κεντρικη ιδεα μου θυμιζει το Travellers. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από johny f
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/10/2022 στις 2:32 ΜΜ, coffeex είπε Μόλις είδα και τα 2 πρώτα επεισόδια και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό. Βασίζεται στο βιβλίο(2014) του William Gibson τον Νευρομαντη του να δουμε ποτε θα το γυρισουν σε σειρα. 4
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 To πρώτο πόστ του thread, έχει πολύ σημαντικό spoiler, το οποίο χαλάει την όποια έκπληξη θα μπορούσε να δημιουργήσει η αποκάλυψή του στον θεατή. Βλέπω το πρώτο επεισόδιο και με έχει χαλάσει που γνωρίζω ήδη το τί παίζει με την προσομοίωση. 3
zvarthangalos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Τουλάχιστον να μην το ξεχειλώσουν όπως το westworld και γενικότερα όλων των σειρών του είδους. 2
pontez2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Καλά έχει πάει μέχρι το 6ο επεισόδιο που είδα. Πρωτοτυπο δεν είναι αλλά κυλάει ωραία για την ώρα.
johny f Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλο το φιναλε,μου ανανεωσε το ενδιαφερον για την σειρα που ομως βαδιζει σε μια λεπτη γραμμη Spoiler οπου το πολυ technobubbling για τη λυση των προβληματων μπορει να μπερδεψει πολυ την κατασταση και να χαθει ευκολα η μπαλα.Επισης το υπερβολικο στυλιζαρισμα στις κλικες του μελλοντος και το μπερδεμα με τις ατζεντες τους ειναι κατι που πρεπει να οριοθετηθει καλυτερα στην επομενη σεζον. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από johny f
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 6/11/2022 στις 4:49 ΜΜ, KilliK είπε τον Νευρομαντη του να δουμε ποτε θα το γυρισουν σε σειρα. Θα το κάνουν και αυτό https://boingboing.net/2022/12/01/william-gibsons-neuromancer-coming-to-apple-tv.html 1
anax111 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Την ολοκλήρωσα. Εξαιρετική σειρά! Ότι καλύτερο έχω δει φέτος σε Ε.Φ. μαζί με το Raised by Wolves (Το Andor δεν το βάζω μέσα γιατί το Star Wars είναι ποιο πολύ διαστημικό παραμύθι παρά Ε.Φ.). Βλέπω ότι δεν έχει δεύτερη σεζόν και καλά κάνουν εάν τους τελείωσε το υλικό από την νουβέλα. Καλύτερα να σταματήσουν παρά να καταστρέψουν μια τόσο καλή σειρά. Μου άρεσε πολύ το τέλος και η after cedits σκηνή που αλλάζει τελείως την οπτική των όσων είδαμε! Και νομίζω ότι η δεσποινίς Μόρετζ βρήκε το είδος των ταινιών-σειρών που της ταιριάζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα