Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον τελευταίο καιρό φορώντας τα AirPods pro στην πόλη είχα την αίσθηση ότι το anc δεν ήταν τόσο καλό όσο ήταν παλαιότερα. Ενώ παλιά τα αυτοκίνητα μετα βίας τα άκουγα τον τελευταίο καιρό ο ήχος τους περνούσε σε σημείο να μην είμαι σίγουρος αν είχα ενεργό το anc. Σήμερα διαβάζοντας τα νέα της ημέρα έπεσα στο παρακάτω άρθρο https://appleinsider.com/articles/22/10/22/airpods-max-active-noise-cancellation-pared-down-by-newest-firmware?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=RSS

Έχετε ανάλογη εμπειρία;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

τον τελευταίο καιρό φορώντας τα AirPods pro στην πόλη είχα την αίσθηση ότι το anc δεν ήταν τόσο καλό όσο ήταν παλαιότερα. Ενώ παλιά τα αυτοκίνητα μετα βίας τα άκουγα τον τελευταίο καιρό ο ήχος τους περνούσε σε σημείο να μην είμαι σίγουρος αν είχα ενεργό το anc. Σήμερα διαβάζοντας τα νέα της ημέρα έπεσα στο παρακάτω άρθρο https://appleinsider.com/articles/22/10/22/airpods-max-active-noise-cancellation-pared-down-by-newest-firmware?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=RSS

Έχετε ανάλογη εμπειρία;

μπορεί να συνέβη αυτό μετά την αναβάθμιση που πέρασε στα ακουστικά χωρίς εσύ να καταλάβεις γιατί γίνεται όταν τα έχεις στην φόρτιση και είναι το κινητό εκεί κοντά και σε wifi, αλλα δεν μπορείς να κανείς και τίποτα 

απλά περιμένεις μήπως το διορθωσουν

μέσα στο κινητό αν πας στις ρυθμίσεις και στις πληροφορίες υπάρχει σημείο που λέει την έκδοση λογισμικού που είναι περασμένη στα ακουστικά. εάν μελλοντικά δεις νέο αριθμό εκεί πάει να πει ότι πήραν αναβάθμιση όποτε μπορείς πάλι να δεις εάν διορθώθηκε το πρόβλημα 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

βρε ξέρω πώς γίνεται η αναβάθμιση, εγώ ρώτησα αν έχετε παρατηρήσει μείωση στα επίπεδα του anc στα ακουστικά σας 

δεν τα έχω εγώ πλέον τα έδωσα γιατί δεν είχαν το αποτέλεσμα που ηθελα

κάποιος άλλος κάτοχος θα σου απαντήσει 

Δημοσ.

Εκανα μερικά τεστ κι έχω να πω ότι πλέον είτε είναι στο off  είτε στο anc η διαφορά είναι απειροελάχιστη, ουσιαστικά δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Και φυσικά κάτω από τα σχόλια του tweet υπάρχουν μπόλικοι χρήστες που το έχουν παρατηρήσει. 

Δημοσ.

υπάρχει πρόγραμμα αντικατάστασης μιας και λόγο εργοστασιακού λάθους μεγάλο ποσοστό airpods κατασκευής μέχρι και περσι αν θυμάμαι καλά το εμφάνιζαν αργά η γρήγορα . Πρέπει να πας σε κατάστημα θα τα τεστάρουν και αν εγκριθεί η αντικατάσταση θα σου δώσουν καινούργια .

Δημοσ.
Στις 23/10/2022 στις 10:30 ΠΜ, ksessalonikios είπε

Έχετε ανάλογη εμπειρία;

Καλημέρα, τι firmware έχουν τα δικά σου? Εμένα έχουν το 4Ε71 και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα. Τα είχα κάνει αντικατάσταση τώρα τον Αύγουστο γιατί μου έκαναν πρόβλημα με τον ήχο και ήταν στην παρτίδα που τα άλλαζε η Apple

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το τελευταίο, το 4Ε71, γι αυτό γίνεται ο λόγος.  Εξάλλου δεν μπορείς να αποφύγεις την αναβάθμιση, όλοι αυτήν έχουμε. ποια παρτίδες είναι αυτες που έχουν πρόβλημα; έχεις κάποιο λινκ;

Επεξ/σία από ksessalonikios
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε συνέχεια του θέματος με το "μειωμένο" anc μια ενδιαφέρουσα "θεωρία" για τον λόγο για τον οποίο συνέβη

https://appleinsider.com/articles/22/11/03/airpods-max-noise-isolation-reduction-may-be-related-to-ongoing-court-battle?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=RSS

και η πιο αναλυτική ανάρτηση στο reddit με την σχετική συζήτηση. 

Πάντως απορώ πώς κανείς σας δεν έχει παρατηρήσει την αισθητή μείωση 

Δημοσ.

Δεν είναι όλος ο κόσμος τόσο παρατηρητικός 

Δεν χρησιμοποιούν επίσης όλοι αυτό το χαρακτηριστικό 

Δεν είναι και κάτι φοβερό. Στην πλήρη ησυχία δουλεύει σωστά 

Σε φασαρια αρκετή δεν δουλεύει σωστά. 
Εγω όταν είχα τα ακουστικά δεν με βόλευε αυτό το χαρακτηριστικό και δεν το δούλευα ποτέ 

• Confused 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Στην πλήρη ησυχία δουλεύει σωστά 

31 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

τώρα με κάνεις πλάκα, δεν μπορεί να τα έγραψες σοβαρά αυτά... όταν στην αρχή δουλεύανε υπέροχα και ήταν ένα από τα μεγάλα ατού των συγκεκριμένων ακουστικών. 

Δημοσ.
1 hour ago, Tasos19s said:

Δεν είναι όλος ο κόσμος τόσο παρατηρητικός 

Δεν χρησιμοποιούν επίσης όλοι αυτό το χαρακτηριστικό 

Δεν είναι και κάτι φοβερό. Στην πλήρη ησυχία δουλεύει σωστά 

Εγω όταν είχα τα ακουστικά δεν με βόλευε αυτό το χαρακτηριστικό και δεν το δούλευα ποτέ 

aHR0cDovL3d3dy5ibG9nY2RuLmNvbS93d3cuZW5n

Λάθος χρήση του ANC δηλαδή, σωστά;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

τώρα με κάνεις πλάκα, δεν μπορεί να τα έγραψες σοβαρά αυτά... όταν στην αρχή δουλεύανε υπέροχα και ήταν ένα από τα μεγάλα ατού των συγκεκριμένων ακουστικών. 

κι όμως έτσι είναι ακριβώς 

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σε πλήρη ησυχία δεν χρειάζεσαι ANC.Tι noise να κάνει cancel ;

σε απομονώνει. επειδή όμως αυτο γίνεται με αντιγραφή των εξωτερικών θορύβων, όσο πιο θορυβώδες είναι το περιβάλλον, τόσο χειρότερα αποτελέσματα δίνει στα αυτιά σου. έχει προσπαθήσει κανείς να τα φορέσει πχ μέσα σε μηχάνημα έργου, σε φορτηγό, σε περιβάλλον με πολύ φασαρία με λίγα λόγια με αρκετά db θορυβου

2 ώρες πριν, suboy99 είπε

aHR0cDovL3d3dy5ibG9nY2RuLmNvbS93d3cuZW5n

Λάθος χρήση του ANC δηλαδή, σωστά;

μέχρι καποια περιβάλλοντα δουλεύει, από ένα σημείο θορύβου και πάνω δεν δουλεύει και σε κουράζει περισσότερο. για να μιλήσεις στο τηλέφωνο με πολύ φασαρία άστο δεν το συζητάμε ούτε κατα διάνοια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...