kostaspro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα. Θελω να αγορασω μια HISENSE SMART TV. Με VIDAA OS. Ξερει κανεις τι εφαρμογες για iptv υπαρχουν στο appstore ή αν υπαρχει η εφαρμογη iptv smarters? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 καλημέρα smartone iptv smartstb ss-iptv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigero88 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/11/2022 στις 10:05 ΠΜ, takaros79 είπε καλημέρα smartone iptv smartstb ss-iptv Χρόνια πολλά .Μήπως το έχουν βγάλει ; Γιατί εγώ ψάχνω το ss και δεν το βρίσκω στο vidaa 6.0.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 1/1/2023 στις 9:35 ΜΜ, dimigero88 είπε Χρόνια πολλά .Μήπως το έχουν βγάλει ; Γιατί εγώ ψάχνω το ss και δεν το βρίσκω στο vidaa 6.0.0 Xρονια πολλα καλη χρονια προσπαθησε να πας στο ψακτηρι και ψαξε χειροκινητα το ονομα και πες μου, αν το βρεις το κατεβασεις και δεν σου ανοιγει ξαναστειλε μου να σου πω τι θα κανεις Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από takaros79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigero88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, takaros79 είπε Xρονια πολλα καλη χρονια προσπαθησε να πας στο ψακτηρι και ψαξε χειροκινητα το ονομα και πες μου, αν το βρεις το κατεβασεις και δεν σου ανοιγει ξαναστειλε μου να σου πω τι θα κανεις Ναι στην αναζητηση το έψαξα στις εφαρμογές δεν έβγαλε τιποτα για ss , για iptv βγάζει iptvportal , smartone iptv και new TV lite Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από dimigero88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasosto Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Smart-STB SmartOne Ψάξε για αυτές τις δύο, είναι καλύτερες από την ss-iptv. Η πρώτη παίζει portals και η δεύτερη λίστες. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από nasosto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigero88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, nasosto είπε Smart-STB SmartOne Ψάξε για αυτές τις δύο, είναι καλύτερες από την ss-iptv. Η πρώτη παίζει portals και η δεύτερη λίστες. Μόνο το smartone έχει από τις 2 και δεν μου κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, dimigero88 είπε Μόνο το smartone έχει από τις 2 και δεν μου κανει Ούτε στο store δεν το έχει; Γιατί εμένα το έχει η παλαιά 7100 . Για άφησε την τηλεόραση να κάνει τα update της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigero88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, adtakhs είπε Ούτε στο store δεν το έχει; Γιατί εμένα το έχει η παλαιά 7100 . Για άφησε την τηλεόραση να κάνει τα update της. Τα έχω κάνει τα update και vidaa έχει το 6.0.0 . Εσένα πιο έχει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, dimigero88 είπε Τα έχω κάνει τα update και vidaa έχει το 6.0.0 . Εσένα πιο έχει ; NΜου βγάζει πως έχει την έκδοση L0707. Δεν ξέρω τι εννοεί. Μάλλον το 5 είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Εμενα to ss iptv υπαρχει και στην 7100 αλλα και στη νεα a6bg. Επισης στη νεα υπαρχουν 2 ssiptv. Στην 7100 δεν μ εχει το smartone. Επισης δε το εχει στο store χυμα μονο του. Πρεπει να πας στο ψαχτηρι και να το κανεις μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 καποιες εφαρμογες μπορει να μην υπαρχουν ισως και λογω region. δοκιμαστε να αλλαξετε region μπας κ εμφανιστουν. δεν θυμαμαι πού το ειχα διαβασει και για ποια εφαρμογη iptv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλησπέρα.Σε τηλεόραση Hisense με vidaa λειτουργικό βάζω στην εφαρμογή smartone- iptv τη διεύθυνση URL του host αλλά δεν φορτώνει τα κανάλια και βγάζει error. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Στην δικη μου με εκδοση v1001.01.00a.m0208 γνωριζετε πως να βαλω iptv smarters ή αντίστοιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα