alxar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Πρέπει να αγοράσω άμεσα νέο laptop και έχω βάλει για τα καλά στο μάτι το https://www.plaisio.gr/asus-zenbook-oled-ux3402za-oled-km721x-laptop-14-oled-core-i7-1260p-16-gb-512-gb-iris-xe-graphics-windows-11-pro-_4043898 Η χρήση που θα κάνω είναι κυρίως προγραμματισμός (python, html, java, c#) σε ερασιτεχνικό επίπεδο - τουλάχιστον για τους επόμενους 6-8 μήνες. Οι προβληματισμοί μου είναι οι εξής: - Το συγκεκριμένο που έχω βάλει στο μάτι είναι ένα κόσμημα και την οθόνη του πραγματικά χαίρεσαι να την κοιτάς αλλά μήπως είναι πιο πολύ φρουφρού και λιγότερο αντοχή και ουσία? Επίσης, ξέρει κανείς τί σημαίνει το 16 GB DDR4 / LPDDR5 στην μνήμη? - Με ενδιαφέρει πολύ, να πάρω κάτι που θα κρατήσει με αξιρέπεια γι' αυτήν την χρήση μια 6ετία. - Μιας και φτάνω στα 1500€ μήπως θα έπρεπε να κοιτάξω και προς Mac ή όχι γιατί θα έχω θέμα compatibilities για το programming? Αυτά για την ώρα - ότι προτάσεις έχετε καλοδεχούμενες. Ά, και δύο τελευταίες ερωτήσεις - long shots: - Ξέρει κανείς αν το πλαίσιο θα βάλει σύντομα επιστροφή 20% στα laptop? - Αξίζει να περιμένω την Black Friday? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Στις 22/10/2022 στις 10:50 ΜΜ, alxar είπε Επίσης, ξέρει κανείς τί σημαίνει το 16 GB DDR4 / LPDDR5 στην μνήμη? Έχει "κολλημένη" στην μητρική μία DDR5 και μπορείς να κάνεις επέκταση με DDR4 μνήμες. Στις 22/10/2022 στις 10:50 ΜΜ, alxar είπε - Με ενδιαφέρει πολύ, να πάρω κάτι που θα κρατήσει με αξιρέπεια γι' αυτήν την χρήση μια 6ετία. με το cpu που έχει και για την χρήση που το θες θα δουλεύει και πολύ παραπάνω. Στις 22/10/2022 στις 10:50 ΜΜ, alxar είπε - Μιας και φτάνω στα 1500€ μήπως θα έπρεπε να κοιτάξω και προς Mac ή όχι γιατί θα έχω θέμα compatibilities για το programming? Τι φτιάχνεις ακριβώς και τι στοχεύεις να φτιάχνεις στο μέλλον αφού κοιτάς την 6ετία. Στα πιο βασικά, υπάρχει ο αγαπημένος σου IDE στο Mac OS ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα