andrip Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή, έχω γράψει πάρα πολλα video απο το tv tuner μου (terratec cinergy 400). Στην αρχή όταν έγραφα δεν είχα πάρει χαμπάρι να κάνω απευθείας κωδικοποίηση με divx. Έτσι τα αρχεία έχουν πάρα πολυ μεγάλο μέγεθος, πχ 385ΜΒ για 1 λεπτό (ΝΑΙ ΚΙ ΟΜΩΣ). Ξέρω οτι μπορώ να τα συμπιέσω με το tmpgenc. Αυτά τα αρχεία όμος που είναι πολύ μεγάλα δε μου τα δέχεται (ένα που εκανα που ήταν 80ΜΒ το έκανε κανονικά). Μου βγάζει μήνυμα "File c:/aaaaa.avi can not open, or unsupported". Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για να το κάνω γιατί τσάμπα πάει τόσος χώρος. Ευχαριστώ πολύ
PeLLaRaS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Virtualdub(mod) για να συμπιέζεις σε avi container (ή mkv και ogm αν πρόκειται για την mod έκδοση). Δηλαδή θα μπορείς να συμπιέσεις σε divx ή xvid και οχι σε mpeg1 ή mpeg2 (TMPGenc), σε μεγαλύτερη συμπίεση και καλύτερη ποιότητα! :wink:
andrip Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Σ'ευχαριστώ ε. Τελικά έκανα δουλειά. Απο 173 ΜΒ ένα αρχείο πήγε στα 3,5 (με XviD συμπίεση) ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.