Προς το περιεχόμενο

Αγορα smartwatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω ενα smartwatch αλλα το θελω για ατομο που εχει υπερταση να εχει τον ελενχο της πιεσης..υπαρχει καποιο αξιοπιστο για αυτο που ζηταω??Σε Android..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Σκεφτομαι να παρω ενα smartwatch αλλα το θελω για ατομο που εχει υπερταση να εχει τον ελενχο της πιεσης..υπαρχει καποιο αξιοπιστο για αυτο που ζηταω??Σε Android..

Εδω δεν μπορουμε με τα πιεσομετρα να βγαλουμε ακρη με την πιεση θα βγαλουμε με τα μπιχλιμπιδια στο χερι.

Ενας συναδερφος εχει ενα τετοιο-->> Samsung Galaxy Watch Active 2

Εγω δεν ψηθηκα παντως. (και σου μιλαει ανθρωπος με 5-6 πιεσομετρα στο σπιτι, απο φσστ φσστ με το χερι μεχρι πιεσομετρο των 400 ευρω)

Δημοσ.

Νομίζω, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ότι δεν υπάρχει ρολόι που μετράει την πίεση. Ο λόγος είναι ο τρόπος που γίνεται η μέτρηση. Κάποια που ίσως να αναφέρουν ότι το κάνουν, δεν ειναι καθόλου αξιόπιστα γιατί το κάνουν με πλάγια μέσα. Για να μετρηθεί η πίεση είναι συγκεκριμένος ο τρόπος, αυτός που εφαρμόζουν τα πιεσόμετρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrakis1980 είπε

Νομίζω, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ότι δεν υπάρχει ρολόι που μετράει την πίεση. Ο λόγος είναι ο τρόπος που γίνεται η μέτρηση. Κάποια που ίσως να αναφέρουν ότι το κάνουν, δεν ειναι καθόλου αξιόπιστα γιατί το κάνουν με πλάγια μέσα. Για να μετρηθεί η πίεση είναι συγκεκριμένος ο τρόπος, αυτός που εφαρμόζουν τα πιεσόμετρα.

Αυτο πιστευω και εγω..οτι ακομα ειναι αναξιοπιστα..απλα για λογους ευκολιας ελεγα για smartwatch..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...