teo1997 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΘΟΝΗΣ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 24'' ΚΑΙ 27''. ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΟ GAMING(LOL,RAINBOW SIX SIEGE,EURO TRUCK SIMULATOR 2,FOOTBALL MANAGER),YOUTUBE,WORD ΚΛΠ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: Intel i5 6600k Gigabyte z170x gaming 3 Gigabyte Geforce GTX 1060 Xfx 600W Bronze ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από teo1997 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα. Στο ύψος της 24ας με μήκος λίγο μεγαλύτερο της 27αρας. Θα σε καλύψει σε όσα ζητάς, τιμιότατη για entry ultrawide με μόνο αρνητικό την ψευτοβάση που έχει. Η ανάλυσή της είναι κάτι παραπάνω από full hd οπότε δε θα έχεις θέμα με τα παιχνίδια ειδικά τα ελαφριά που παίζεις και μάλιστα θα έχεις μεγαλύτερο real estate από ότι με ένα full hd 16:9 https://www.skroutz.gr/s/27993406/LG-29WP60G-B-Ultrawide-IPS-HDR-Gaming-Monitor-29-FHD-2560x1080-με-χρόνο-απόκρισης-5ms-GTG.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Στις 22/10/2022 στις 9:01 ΜΜ, teo1997 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΘΟΝΗΣ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 24'' ΚΑΙ 27''. ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΟ GAMING(LOL,RAINBOW SIX SIEGE,EURO TRUCK SIMULATOR 2,FOOTBALL MANAGER),YOUTUBE,WORD ΚΛΠ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: Spoiler Intel i5 6600k Gigabyte z170x gaming 3 Gigabyte Geforce GTX 1060 Xfx 600W Bronze ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πας οπωσδήποτε σε 144Hz και IPS βάσει της χρήσης που κάνεις και του συστήματος που έχεις: https://www.skroutz.gr/s/21923880/Viewsonic-XG2705-IPS-Gaming-Monitor-27-FHD-1920x1080-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html?from=listing Θα έχεις παντού (εκτός ίσως από Lol) 144fps ακατέβατα. Είναι η πιο μεγάλη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις. Συμπαθείς οι 75Ηz, δε λέω, αλλά είναι παροχημένες γενικά, πεταμένα λεφτά για τη δικιά σου χρήση ειδικά. Άμα βάλεις 144Ηz, σε windows installation σε μηχανικό δίσκο ξαναγυρνάς, σε οθόνη 60/75Hz δεν ξαναγυρνάς. Αν παράγγειλες 75Hz οθόνη, πιστεύω ότι πρέπει να ακυρώσεις ή να μην την παραλάβεις. Στις 22/10/2022 στις 9:26 ΜΜ, radiohead είπε Η ανάλυσή της είναι κάτι παραπάνω από full hd οπότε δε θα έχεις θέμα με τα παιχνίδια ειδικά τα ελαφριά που παίζεις Ακριβώς επειδή είναι ελαφριά τα παιχνίδια και μπορεί να σπρώξει 120 και 144 fps o παλιότερος i5, θέλει 144Ηz οθόνη. Και FHD γιατί με παραπάνω pixel είτε λίγα, είτε πολλά, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να ρίξει περισσότερο της ρυθμίσεις λόγω της κάρτας του. Για τις ίντσες τέλος, έχω προτείνει 27άρα γιατί έτσι κρίνω καλύτερα από τη στιγμή που είσαι μεταξύ 24 και 27. Η διαφορά τους είναι ότι με την 27άρα θα πρέπει να στέκεσαι μερικούς πόντους μακρύτερα, ενώ με την 24άρα κοντύτερα. Εξαρτάται από την όρασή μας, το φωτισμό, το βάθος του γραφείου και το γούστο του καθενός η βέλτιστη απόσταση από την οθόνη για τις ίδιες ίντσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Πας οπωσδήποτε σε 144Hz και IPS βάσει της χρήσης που κάνεις και του συστήματος που έχεις: https://www.skroutz.gr/s/21923880/Viewsonic-XG2705-IPS-Gaming-Monitor-27-FHD-1920x1080-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html?from=listing Θα έχεις παντού (εκτός ίσως από Lol) 144fps ακατέβατα. Είναι η πιο μεγάλη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις. Συμπαθείς οι 75Ηz, δε λέω, αλλά είναι παροχημένες γενικά, πεταμένα λεφτά για τη δικιά σου χρήση ειδικά. Άμα βάλεις 144Ηz, σε windows installation σε μηχανικό δίσκο ξαναγυρνάς, σε οθόνη 60/75Hz δεν ξαναγυρνάς. Αν παράγγειλες 75Hz οθόνη, πιστεύω ότι πρέπει να ακυρώσεις ή να μην την παραλάβεις. Ακριβώς επειδή είναι ελαφριά τα παιχνίδια και μπορεί να σπρώξει 120 και 144 fps o παλιότερος i5, θέλει 144Ηz οθόνη. Και FHD γιατί με παραπάνω pixel είτε λίγα, είτε πολλά, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να ρίξει περισσότερο της ρυθμίσεις λόγω της κάρτας του. Για τις ίντσες τέλος, έχω προτείνει 27άρα γιατί έτσι κρίνω καλύτερα από τη στιγμή που είσαι μεταξύ 24 και 27. Η διαφορά τους είναι ότι με την 27άρα θα πρέπει να στέκεσαι μερικούς πόντους μακρύτερα, ενώ με την 24άρα κοντύτερα. Εξαρτάται από την όρασή μας, το φωτισμό, το βάθος του γραφείου και το γούστο του καθενός η βέλτιστη απόσταση από την οθόνη για τις ίδιες ίντσες. Το ''Πρέπει να ακυρώσεις η να μην παραλάβεις'' αντιπροτείνοντας 27 1080 και όχι 1440 που είναι το ιδανικό και βάζοντας ως τυράκι το 144hz για football manager lol και track simulator που δε θα καταλάβει τίποτα σε συγκριση με το extra content του ultrawide, εγώ δεν το καταλαβαίνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Στις 22/10/2022 στις 9:01 ΜΜ, teo1997 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΘΟΝΗΣ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 24'' ΚΑΙ 27''. ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΟ GAMING(LOL,RAINBOW SIX SIEGE,EURO TRUCK SIMULATOR 2,FOOTBALL MANAGER),YOUTUBE,WORD ΚΛΠ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: Intel i5 6600k Gigabyte z170x gaming 3 Gigabyte Geforce GTX 1060 Xfx 600W Bronze ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Άκου την πρόταση που σου έκανε ο @radiohead και δε θα χάσεις. 9 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Πας οπωσδήποτε σε 144Hz και IPS βάσει της χρήσης που κάνεις και του συστήματος που έχεις: https://www.skroutz.gr/s/21923880/Viewsonic-XG2705-IPS-Gaming-Monitor-27-FHD-1920x1080-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html?from=listing Θα έχεις παντού (εκτός ίσως από Lol) 144fps ακατέβατα. Είναι η πιο μεγάλη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις. Συμπαθείς οι 75Ηz, δε λέω, αλλά είναι παροχημένες γενικά, πεταμένα λεφτά για τη δικιά σου χρήση ειδικά. Άμα βάλεις 144Ηz, σε windows installation σε μηχανικό δίσκο ξαναγυρνάς, σε οθόνη 60/75Hz δεν ξαναγυρνάς. Αν παράγγειλες 75Hz οθόνη, πιστεύω ότι πρέπει να ακυρώσεις ή να μην την παραλάβεις. Ακριβώς επειδή είναι ελαφριά τα παιχνίδια και μπορεί να σπρώξει 120 και 144 fps o παλιότερος i5, θέλει 144Ηz οθόνη. Και FHD γιατί με παραπάνω pixel είτε λίγα, είτε πολλά, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να ρίξει περισσότερο της ρυθμίσεις λόγω της κάρτας του. Για τις ίντσες τέλος, έχω προτείνει 27άρα γιατί έτσι κρίνω καλύτερα από τη στιγμή που είσαι μεταξύ 24 και 27. Η διαφορά τους είναι ότι με την 27άρα θα πρέπει να στέκεσαι μερικούς πόντους μακρύτερα, ενώ με την 24άρα κοντύτερα. Εξαρτάται από την όρασή μας, το φωτισμό, το βάθος του γραφείου και το γούστο του καθενός η βέλτιστη απόσταση από την οθόνη για τις ίδιες ίντσες. Άμα εσύ προτείνεις 27αρα σε 1080p, σε βλέπω να το κλείνεις το κατάστημα soon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, radiohead είπε Το ''Πρέπει να ακυρώσεις η να μην παραλάβεις'' αντιπροτείνοντας 27 1080 και όχι 1440 που είναι το ιδανικό και βάζοντας ως τυράκι το 144hz για football manager lol και track simulator που δε θα καταλάβει τίποτα σε συγκριση με το extra content του ultrawide, εγώ δεν το καταλαβαίνω. Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ που διάβασες προσεκτικά όσα έγραψα. Το ''Πρέπει να ακυρώσεις η να μην παραλάβεις'' πρώτη φορά (και ελπίζω τελευταία) το χρησιμοποιώ. Και αυτό γιατί πιστεύω ότι η πρότασή σου δεν είναι καθόλου κατάλληλη για το συγκεκριμμένο σύστημα και τη συγκεκριμμένη χρήση του @teo1997. Τα 144Ηz δεν είναι καθόλου "τυράκι". To "δε θα καταλάβει τίποτα" δεν είναι λίγο υπερβολικό; Θα δει αχανή διαφορά παντού, ακόμα και σε browsing. Δηλαδή τι να πω και που να παραπέμψω. Εν έτη 2022 να συζητάμε για 60/75 Hz οθόνες για γενική χρήση+gaming. Δεν πα να 'χει 13900k ή threadripper κάποιος, με 60Hz οθόνη είναι δεκαετίες πίσω. Browsing+games από κινητό καλύτερα, παρά από αυτό το πράμμα. Τέλος, ιδανικό το 1440 σε 27άρα, για ποια κάρτα γραφικών; Για τη 1060 ή για άλλη με την οποία θα χρειαστεί να την αναβαθμίσει άμεσα; 3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Άκου την πρόταση που σου έκανε ο @radiohead και δε θα χάσεις. Πως δε θα χάσει; Αν δεν του κάνει, θα του την πάρεις εσύ πίσω; 3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Άμα εσύ προτείνεις 27αρα σε 1080p, σε βλέπω να το κλείνεις το κατάστημα soon. Το σχόλιο της μιας αράδας σου έχει γίνει αναφορά , ως σχόλιο το οποίο προβαίνει σε ικασίες με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει το συνομιλητή του. Αναμένοντας την απόφαση της διαχείρησης του forum και με κάθε σεβασμό στην κρίση της και το δύσκολο έργο της, θα ήθελα να σχολιάσω ότι: Η ενασχόλησή μου με τους υπολογιστές δεν πρόκειται να σταματήσει. Εάν το μέσο όμως δεν προστατεύει όλους τους χρήστες από προσωπικές επιθέσεις, αλλά και αυτούς που έχουν ουσιαστική συνεισφορά ακόμα περισσότερο, υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Δεν είναι απειλή, δεν είναι εκβιασμός ή τελεσίγραφο. Αξιολογώ και σταθμίζω συνεχώς τη συμμετοχή μου εδώ μέσα. Όσον με αφορά, δεν πρόκειται περί καμίας σταγόνας που ξεχειλίζει κανένα ποτήρι. Κρίνω τη γενικότερη πορεία του insomnia ως φθίνουσα και είμαι προβληματισμένος σε σχέση με το πως να αλλάξω τη δικιά μου συνεισφορά προκειμένου να την ανακόψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ που διάβασες προσεκτικά όσα έγραψα. Το ''Πρέπει να ακυρώσεις η να μην παραλάβεις'' πρώτη φορά (και ελπίζω τελευταία) το χρησιμοποιώ. Και αυτό γιατί πιστεύω ότι η πρότασή σου δεν είναι καθόλου κατάλληλη για το συγκεκριμμένο σύστημα και τη συγκεκριμμένη χρήση του @teo1997. Τα 144Ηz δεν είναι καθόλου "τυράκι". To "δε θα καταλάβει τίποτα" δεν είναι λίγο υπερβολικό; Θα δει αχανή διαφορά παντού, ακόμα και σε browsing. Δηλαδή τι να πω και που να παραπέμψω. Εν έτη 2022 να συζητάμε για 60/75 Hz οθόνες για γενική χρήση+gaming. Δεν πα να 'χει 13900k ή threadripper κάποιος, με 60Hz οθόνη είναι δεκαετίες πίσω. Browsing+games από κινητό καλύτερα, παρά από αυτό το πράμμα. Τέλος, ιδανικό το 1440 σε 27άρα, για ποια κάρτα γραφικών; Για τη 1060 ή για άλλη με την οποία θα χρειαστεί να την αναβαθμίσει άμεσα; Πως δε θα χάσει; Αν δεν του κάνει, θα του την πάρεις εσύ πίσω; Το σχόλιο της μιας αράδας σου έχει γίνει αναφορά , ως σχόλιο το οποίο προβαίνει σε ικασίες με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει το συνομιλητή του. Αναμένοντας την απόφαση της διαχείρησης του forum και με κάθε σεβασμό στην κρίση της και το δύσκολο έργο της, θα ήθελα να σχολιάσω ότι: Η ενασχόλησή μου με τους υπολογιστές δεν πρόκειται να σταματήσει. Εάν το μέσο όμως δεν προστατεύει όλους τους χρήστες από προσωπικές επιθέσεις, αλλά και αυτούς που έχουν ουσιαστική συνεισφορά ακόμα περισσότερο, υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Δεν είναι απειλή, δεν είναι εκβιασμός ή τελεσίγραφο. Αξιολογώ και σταθμίζω συνεχώς τη συμμετοχή μου εδώ μέσα. Όσον με αφορά, δεν πρόκειται περί καμίας σταγόνας που ξεχειλίζει κανένα ποτήρι. Κρίνω τη γενικότερη πορεία του insomnia ως φθίνουσα και είμαι προβληματισμένος σε σχέση με το πως να αλλάξω τη δικιά μου συνεισφορά προκειμένου να την ανακόψω. Εντάξει ο καθένας λέει τη γνώμη του εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι σωστή επιλογή εγώ το πιστεύω και δε σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο πρέπει να αποδείξει κάτι. Το μόνο που θα απαντήσω επειδή το έθεσες, είναι ότι αν ο θεματοθετης είχε υψηλότερο budget, φυσικά και θα του πρότεινα 27 1440P. Δε σημαίνει ότι επειδή έχει 1060 θα πάρει και οθόνη όσο φτουράει η κάρτα γραφικών αλλά αντίθετα θα επενδύσει. Επειδή δεν βρήκα κάτι αντίστοιχα αξιόλογο σε αυτή την τιμή λοιπόν πρότεινα το 2,5k ultrawide. Αν μπορει να κάνει υπέρβαση για παραπάνω το συζητάμε. Αυτα και κλείνω εδώ φιλικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Αυτην την πηρα πριν 2 εβδομαδες και ειμαι ικανοποιημενος...Χώρια οτι είναι και πολύ φτηνή... https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lc24f390fhrxen-24-curved-led-full-hd-black-p-PER.155781 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1997 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΤΕ ΤΟ BUDGET ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 300 ΜΕ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΣΜΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, teo1997 είπε ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΤΕ ΤΟ BUDGET ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 300 ΜΕ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΣΜΑ. Η 29άρα στα χρήματα που ζητάει είναι δυνατή επιλογή και αν την επιλέξεις θα με θυμηθείς. Να ξέρεις ότι αν πας σε ultrawide μια φορά δεν ξαναγυρνας εύκολα σε 16:9. Anyway πάμε παρακάτω. Στα 292€ νέο Samsung ips όχι το παλιότερο va με στιβαρή εργονομική βάση, καλύτερο από το πολυαγορασμενο lg 27gn800 και εφάμιλλο με το ακριβότερο στην Ελλάδα Gigabyte m27q και lg 27gn850-b που ξεπερνούν τα 300€. https://www.skroutz.gr/s/30298813/Samsung-Odyssey-G5A-IPS-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html Ευχομαι καλές αγορές. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από radiohead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Κοιτα και αυτην αν ειναι να φτασεις το 300αρι , την κοιτουσα εγω πριν καταληξω στην 32αρα https://www.skroutz.gr/s/12181132/Iiyama-G-Master-GB2760QSU-B1-TN-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html?from=listing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα