Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η απόψυξη σε εξωτερικό καταψύκτη αν έχει κάνει κάποιος να μου δώσει ιδέες και συμβουλές μιας και δεν έχω κάνει πάλι. Το μόνο που έχω βρει είναι μια τάπα στον πάτο του καταψύκτη. Θέλω να ρώτησω πως γίνεται μιας και στις οδηγίες λέει να μην χρησιμοποιέιται πιστολάκι μαλλιών κτλ, και πως να διατηρηθούν τα πράγματα εκτός ψυγείου (δεν έχω εναλλακτικό χώρο ψύξης).

Δημοσ.

Τα βγαζεις τα πραγματα, σπας τον παγο, τον αφαιρεις (οτι αλλο μεινει θα τρεξει απο την ταπα) και τελος. Τα πραγματα, αφου μιλαμε για κανονικη καταψυξη, δεν θα εχουν θεμα για ωρες εκτος, ποσο μαλλον για μια δουλεια 30 λεπτων μαξ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τα βγαζεις τα πραγματα, σπας τον παγο, τον αφαιρεις (οτι αλλο μεινει θα τρεξει απο την ταπα) και τελος. Τα πραγματα, αφου μιλαμε για κανονικη καταψυξη, δεν θα εχουν θεμα για ωρες εκτος, ποσο μαλλον για μια δουλεια 30 λεπτων μαξ.

Έτσι ακριβώς με την διαφορά ότι εγώ τον ξαπλώνω στο πλάι και του ρίχνω με το λάστιχο μέσα νερό, προσοχή μην πάει από την έξω μεριά πίσω στο μοτέρ 1 λεπτάκι με το λάστιχο και γίνεται λαμπικο. Σκούπισμα καλά με πετσέτες πανιά και πάλι στην πρίζα. Το κάνω 1 φορα τον χρόνο και εδώ και στο χωριό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...