Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Είμαι μαθήτρια Γ λυκείου και θέλω να περάσω στην σχολή αξιωματικών της αστυνομίας. Έχω μπει σε πολλα αλλά forum που ρωτάνε για αυτό αλλά δεν είδα κάποια ξεκάθαρη απάντηση. Θα ήθελα οποίος μπορεί να μου πει πως είναι η καθημερινότητα μέσα στην σχολή και μόλις τελειώσεις και αν μπορώ μετά να κάνω κάτι παραπάνω. Σκέφτομαι επίσης και το Οικονομικό σσας και θέλω και για εκεί πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.

υγ. Η απόφαση μου δεν έχει σχέση με την επαγγελματική αποκατάσταση ούτε τον «σίγουρο μισθό» απλά μου αρέσουν πολυ τα συγκεκριμένα επαγγέλματα(στρατός,αστυνομία).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο φιλο που περασε περυσι αξιωματικων και τον κολλητο μου που περασε ΣΜΥΝ, να περιμενεις απειρο πηξιμο τον πρωτο χρονο και ειδικα τους μηνες(η μηνα δεν ειμαι σιγουρος) μεχρι την ορκωμοσια. Μετα τον πρωτο χρονο, συνηθως οτι σου εκαναν οι δευτεροετεις τα κανεις εσυ στους πρωτοετεις, επομενως τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα. Αν δεν αντεχεις στην πιεση και το να ξεπερνας κατα πολυ τα ορια σου μην πας σε ενστολες σχολες, γνωμη μου. Επιβαλλεται να εισαι τερας ψυχραιμιας και να αντεχεις οτι χ ψ καψονι σου κανουν. Βεβαια χρειαζεται και αρτια σωματικη διαπλαση.

Στον κολλητο μου στην ΣΜΥΝ τους εβαζαν να ερπονται 300-400 μετρα και μετα να κοιτουν τον ηλιο μεχρι να τους πουν να σταματησουν. Ακραια καψονια που δεν ειναι για ολους. Καλη τυχη στις Πανελληνιες αλλα μην σκεφτεσαι ακομα τι σχολη θελεις να περασεις κλπ γιατι ειναι πολυ νωρις. Οργανωσε το διαβασμα σου και παρε το πιο χαλαρα καθως οι σχολες που θελεις ειναι πολυ υψηλοβαθμες.

Καλη επιτυχια.

Επεξ/σία από truman2193
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 24/10/2022 στις 9:00 ΜΜ, truman2193 είπε

Απο φιλο που περασε περυσι αξιωματικων και τον κολλητο μου που περασε ΣΜΥΝ, να περιμενεις απειρο πηξιμο τον πρωτο χρονο και ειδικα τους μηνες(η μηνα δεν ειμαι σιγουρος) μεχρι την ορκωμοσια. Μετα τον πρωτο χρονο, συνηθως οτι σου εκαναν οι δευτεροετεις τα κανεις εσυ στους πρωτοετεις, επομενως τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα. Αν δεν αντεχεις στην πιεση και το να ξεπερνας κατα πολυ τα ορια σου μην πας σε ενστολες σχολες, γνωμη μου. Επιβαλλεται να εισαι τερας ψυχραιμιας και να αντεχεις οτι χ ψ καψονι σου κανουν. Βεβαια χρειαζεται και αρτια σωματικη διαπλαση.

Στον κολλητο μου στην ΣΜΥΝ τους εβαζαν να ερπονται 300-400 μετρα και μετα να κοιτουν τον ηλιο μεχρι να τους πουν να σταματησουν. Ακραια καψονια που δεν ειναι για ολους. Καλη τυχη στις Πανελληνιες αλλα μην σκεφτεσαι ακομα τι σχολη θελεις να περασεις κλπ γιατι ειναι πολυ νωρις. Οργανωσε το διαβασμα σου και παρε το πιο χαλαρα καθως οι σχολες που θελεις ειναι πολυ υψηλοβαθμες.

Καλη επιτυχια.

Το πηξιμο και τα καψώνια αντεύχονται αφού είναι για τον πρώτο καιρό, μπορεί να μην έχω υπομονή αλλά οπουδήποτε και να πας θα έχεις ένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου να κάνει τα ίδια. Προς το παρόν διαβάζω αλλά ακριβώς επειδή είναι υψηλόβαθμες οι στολές θέλω να έχω έναν στόχο και μια εικόνα για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσω αν περάσω. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, με βοήθησαν αρκετά!

Δημοσ.
Στις 24/10/2022 στις 9:00 ΜΜ, truman2193 είπε

Καλη επιτυχια.

Καλά ΣΣΑΣ δεν έχει σχέση η εκπαίδευση με σχολές όπως Ευελπίδων, ΣΜΥ, ΣΜΥΝ κ.τ.λ. Η σχολή αυτή βγάζει επιστήμονες και έχει πιο χαλαρή στρατιωτική εκπαίδευση 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...