Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Εντυπώσεις απο το burnit?[...] Παρακαλώ γράψτε για τις εντυπώσεις σας από το burnit.gr στο ήδη διαθέσιμο topic. Ευχαριστώ.
Asterakias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 δεν έχω καταφέρει να δω το banner ούτε μία φορά... ας είναι καλά ο Γιάννης που μου το έστειλε ... και δε δουλεύω τίποτα άλλο εκτός από IE... Καλημέρα σας !
dwarves Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 ksana me gia ta bannerakia.... gia na mhn anoigoume nea topics ....
The_player Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Kalo banneraki alla to kokkino den tairiazei me ta xromata toy forum....
DrLo Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Παρακαλώ γράψτε για τις εντυπώσεις σας από το burnit.gr στο ήδη διαθέσιμο topic. Ευχαριστώ. Τι δουλειά έχετε εδώ ? Το forum έχει μεταφερθεί στο http://www.insomnia.gr/vb3 [/Quote] Μια διόρθωση στο link παρακαλώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μια διόρθωση στο link παρακαλώ Με ένα απλό search και λήμμα "burnit" μου έβγαλε αυτό. Τόσο δύσκολο ήταν δα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.