wrmeister Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Είναι γνωστό ότι η cosmote και οι λοιποί πεοπαροχοι δίνουν 5g μόνο σε κινητά που έχουν "πιστοποιησει" δηλαδη αυτά που πουλάνε οι ίδιοι . λογικά αυτός ο έλεγχος γίνεται μέσω του IMEI, έχει δοκιμάσει κάποιος να αλλάξει IMEI σε "μη πιστοποιημένη" συσκευή και να ενεργοποιήσει το 5g με αυτό τον τροπο; Σκέφτομαι να μαγειρέψω τα νούμερα από το IMEI του poco f3 του αδερφού μου και να το βάλω στο Redmi k50 pro μου
Λύση chios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχει σχέσει το imei με το 5G, αν στείλεις sms για ενεργοποίηση από πιστοποιημένη συσκευή και ενεργοποιηθεί στο νούμερο σου μετά παίζει και σε τηλέφωνα που δεν έχουν αγοραστεί από cosmote 1
dkmaster Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Όπως λέει ο @chios δεν έχει σχέση το IMEI με το 5G, επίσης η αλλαγή IMEI είναι παράνομη στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, νομίζω μέσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, wrmeister είπε Είναι γνωστό ότι η cosmote και οι λοιποί πεοπαροχοι δίνουν 5g μόνο σε κινητά που έχουν "πιστοποιησει" δηλαδη αυτά που πουλάνε οι ίδιοι . λογικά αυτός ο έλεγχος γίνεται μέσω του IMEI, έχει δοκιμάσει κάποιος να αλλάξει IMEI σε "μη πιστοποιημένη" συσκευή και να ενεργοποιήσει το 5g με αυτό τον τροπο; Σκέφτομαι να μαγειρέψω τα νούμερα από το IMEI του poco f3 του αδερφού μου και να το βάλω στο Redmi k50 pro μου Μην το κάνεις. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μην το επιχειρησεις καν, θα δημιουργησεις περισσοτερα προβληματα απο αυτα που ελπιζεις να λυσεις. That said, η αλλαγη του ΙΜΕΙ δεν ειναι νομιμη γενικως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις