Προς το περιεχόμενο

Το PC Manager της Microsoft είναι σαν το CCleaner για τη βελτιστοποίηση του PC σας

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πέταξε τώρα ένας ,που η μεγαλύτερη επιτυχία του σε σχέση με την τεχνολογία είναι που κατέβασε tweakαρισμενα windows ,την ασχετοσύνη του και συζητάτε πόσο την έχει το λινουξ στο Έλντεν Ρινγκ.

Ό,τι να ναι.

Μπήκα να σχολιάσω πως η ΜΣ ήταν αυτή που έλεγε να μην χρησιμοποιούμε τέτοια προγράμματα,αλλά για μια ακόμα φορά ένα UI φτιάξανε που σε οδηγεί σε κάποιο path,χωρίς να χρειάζεται να γκουγκλαρεις που σκατά βάλαν αυτό το μήνα το defragment.

Χρήσιμο feature ενός κακού ΛΣ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 22/10/2022 στις 5:27 ΜΜ, randomcat είπε

Δεν ξέρει τι εννοεί.

Καταρχας παιζει φιλε μου να μην ξερεις καν πως δουλευει ενα ανδροιντ και ενα ios.Κατα δευτερον τα σκουπιδια που μαζευει ενα λογισμικο οπως ειναι το ανδροιντ θελει καθε βδομαδα ενα ρεσταρτ για να καθαριζει η κας οταν το μηλο θελει ρεσταρτ μια φορα το χρονο και εναν καθαρισμο απο κας στο σαφαρι.Το αν ξερω η δεν ξερω τι εννοω εχω αλλαξει απειρα κινητα και τρωγαν και jailbreak(μηλο)και ροοτ τα ανδροιντ με διαφορα καθαριστικα εργαλεια που οντως δουλευαν οπως λεγαν.Απλα

μην συγκρινεις ενα λειρουργικο οπως ειναι το ανδροιντ που ειναι μες στα σκουπιδια απο κακογραμμενες εφαρμογες μεχρι τα παντα απο ενα pure λογισμικο.Και για να τλεειωνω το καλυτερο καθαριστηκο ειναι φορματ!

3 λεπτά πριν, floba είπε

Καταρχας παιζει φιλε μου να μην ξερεις καν πως δουλευει ενα ανδροιντ και ενα ios.Κατα δευτερον τα σκουπιδια που μαζευει ενα λογισμικο οπως ειναι το ανδροιντ θελει καθε βδομαδα ενα ρεσταρτ για να καθαριζει η κας οταν το μηλο θελει ρεσταρτ μια φορα το χρονο και εναν καθαρισμο απο κας στο σαφαρι.Το αν ξερω η δεν ξερω τι εννοω εχω αλλαξει απειρα κινητα και τρωγαν και jailbreak(μηλο)και ροοτ τα ανδροιντ με διαφορα καθαριστικα εργαλεια που οντως δουλευαν οπως λεγαν.Απλα

μην συγκρινεις ενα λειρουργικο οπως ειναι το ανδροιντ που ειναι μες στα σκουπιδια απο κακογραμμενες εφαρμογες μεχρι τα παντα απο ενα pure λογισμικο.Και για να τλεειωνω το καλυτερο καθαριστηκο ειναι φορματ!

off topic και ΟΤΙ ΝΑΝΕ

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 23/10/2022 στις 9:38 ΠΜ, polaki είπε

Ώπα περίμενε… έχω windows 10 σε ένα pc και έλεγα σήμερα να πάω σε Windows 11, τί είδους copy paste δεν έχει; 

τα εχουν βάλει σε icons πάνω πανω στο context menu και μπερδευομαι! Καλά παίζει και με shortcuts στο keyboard αλλά γιατι ρε MS 30 χρονια συνήθεια τα χα...

df4428c4-8dd5-43ad-9a81-29d0d96f14ca?upl

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-file-explorer-right-click-menu-was/abed6378-4c45-4c1c-9cb1-fa6097ca4253

4 ώρες πριν, kanaks είπε

τα εχουν βάλει σε icons πάνω πανω στο context menu και μπερδευομαι! Καλά παίζει και με shortcuts στο keyboard αλλά γιατι ρε MS 30 χρονια συνήθεια τα χα...

df4428c4-8dd5-43ad-9a81-29d0d96f14ca?upl

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-file-explorer-right-click-menu-was/abed6378-4c45-4c1c-9cb1-fa6097ca4253

καλά οι τύποι δεν υπάρχουν...... ΓΙΑΤΙ να αλλάξεις κάτι που έχει συνηθίσει ο κόσμος τόσο πολύ.... Τέλοσπάντων... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...