Προς το περιεχόμενο

Αγορά φορτιστή για Lenovo Ideapad + κινητό

Nik1239

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα Lenovo Ideapad 5 με usb c για φόρτιση και ψάχνω να βρω έναν φορτιστή που να μπορεί να φορτίζει το λάπτοπ σωστά (δεν με νοιάζει τόσο η ταχύτητα) αλλά και το κινητό μου (s20fe). Δεν θέλω ταυτόχρονα απλά να μπορώ να φορτίσω το κινητό μου με το ίδιο καλώδιο αν δεν φορτίζει το λάπτοπ. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Πχ ο original του Lenovo μπορεί να φορτίσει και το κινητό μου αλλά θέλω άλλον ένα και ο original είναι ακριβός και μεγάλος σε μέγεθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαπτοπ σου θελει συγκεκριμενα (μεγιστα) watts απο το τροφοδοτικο του. Ποσα ειναι αυτα ? Δες τα specs του. Λογικα τα αναγραφει. Αν δεν τα αναγραφει , πολλαπλασιαζεις τα max volts x max amperes που θα γραφει πανω σιγουρα.

Ουσιαστικα θες τροφοδοτικο με τα ιδια watts αλλα κατα 99% θες και τα συγκεκριμενα volts/amperes που αναγραφονται. Ενα 90w τροφοδοτικο μπορει να προκυψει απο 20v/4.5a ή απο 14v/6.4a . Αν το λαπτοπ σου θελει 6.4a αλλα εσυ παρεις τροφοδοτικο που μπορει να δωσει μεχρι 4.5a , τοτε θα υπαρξει προβλημα , ασχετως που το τροφοδοτικο ειναι των 90w.

Ο original του φορητου σου ειναι μεγαλος για καποιον λογο. Δεν προκειται να βρεις μικρο σε μεγεθος οπως αυτοι των κινητων , που να εχει προδιαγραφες για φορητο.

Επεξ/σία από mphxths
  • Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μπορεις να βαλεις ποιον μικρο φορτιστη σε W ΑΛΛΑ μονο για να φορτισεις το φορητο και οχι να το δουλευεις ταυτοχρονα.

Μετα πρεπει να δεις και τι ανοχη και αν εχει ανοχη στα volt πχ αν δεν εχει θα γραφει 19V αν εχει θα γραφει 5-19V οπως εγραφε ενα που ειχα και το φορτιζα με φορτιστη κινητου, τονιζω φορτιζα μονο!

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Μπορεις να βαλεις ποιον μικρο φορτιστη σε W ΑΛΛΑ μονο για να φορτισεις το φορητο και οχι να το δουλευεις ταυτοχρονα.

Μετα πρεπει να δεις και τι ανοχη και αν εχει ανοχη στα volt πχ αν δεν εχει θα γραφει 19V αν εχει θα γραφει 5-19V οπως εγραφε ενα που ειχα και το φορτιζα με φορτιστη κινητου, τονιζω φορτιζα μονο!

Δοκίμασα ένα Samsung 25w και εναν Xiaomi 33 αλλά έβλεπα ότι σε idle το λάπτοπ φόρτιζε με περίπου 1-3w σε σχέση με τα 55-65w του original 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Δοκίμασα ένα Samsung 25w και εναν Xiaomi 33 αλλά έβλεπα ότι σε idle το λάπτοπ φόρτιζε με περίπου 1-3w σε σχέση με τα 55-65w του original 

Μονο με σβηστο φορητο θα φορτισεις με μικροτερο φορτιστη και φυσικα δες αν εχει ανοχη γιατι αν θελει 19v και εσυ του βαζεις πχ 12 λογικο ειναι να μην φορτιζει.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Μονο με σβηστο φορητο θα φορτισεις με μικροτερο φορτιστη και φυσικα δες αν εχει ανοχη γιατι αν θελει 19v και εσυ του βαζεις πχ 12 λογικο ειναι να μην φορτιζει.

Ναι δεν αξίζει και τόσο 

Μάλλον θα βρω εναν ακόμα σαν αυτόν που έχει να πάρω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...