sonikk Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Γεια χαρα παιδια. Θελω να ρωτησω το εξης.Στον ηλιακο μου θερφοσιφωνα στο καζανι(δεξαμενη) εχουν κατακαθησει παρα πολλα αλατα με αποτελεσμα να εχει μειωθει οπως μου ειπαν ο διαθεσιμος χωρος για το νερο που ζεσταινει.Ανα δυο χρονια κανω service αλλα κανεις μαστορας δεν μου αδειαζει τα αλατα που εχουν κατσει στον πατο της δεξαμενης.Το ζηταω αλλα βρισκουν δικαιολογιες και δεν το κανουν.Αλλαζουν απλα φλαντζα,ανωδιο και βαζουν δηλ συμπληρωνουν αντιψυκτικο. Επειδη δεν ειμαι ατομο να τσακωνεται με τον καθε μαστορα να το κανει δεν επιμενω και πολυ γιατι αν καταλαβα σωστα ειτε βαριουνται να το κανουν ειτε δεν μπορουν. Τί μπορω να κανω; Γνωριζετε καποιον μαστορα ή εταιρεια που να το κανει και αυτο; Κανονικα αυτο συμπεριλαμβανεται στο service αλλα δεν ασχολουνται παραπανω.Απλα κανουν τα ελαχιστα,παιρνουν τα λεφτα και φευγουν.Μαλιστα ενας που ειχα καλεσει παλιοτερα και ενω ηταν κομμενη η φλαντζα δεν την αλλαζε,μου λεει αντεχει.Αναγκαστηκα να τσακωθω για να την αλλαξει.Δεν ειχε μαζι του φλαντζα τετοιας διαμετρου και πηγε επιτοπου και αγορασε μια με 4-5 ευρω. Ευχαριστω. 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μη τρελενεσαι σπάνια γίνεται καθαρισμός από αλατα. Δε ξέρω κανέναν να κάνει καθαρισμό. Συνήθως ας πούμε επίσημα service καμιά φορά καθαρίζουν. Γενικά δε συμφέρει καθώς θέλει χρόνο παραπάνω. Αν θες πάρε τηλέφωνα η ρώτα την εταιρεία του ηλιακού. Βέβαια δε θα είναι φτηνό. Όταν πάρεις τηλέφωνο θα ζητάς τι θες αλλιώς δε παιζει 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Οταν ζητάς σερβις να απαιτήσεις να αδειάσουν και τα άλατα.Αν δεν δέχεται ο ένας βρες άλλον.Ή κάνε το μονος σου. 1 1
meletis_m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, sonikk είπε Γεια χαρα παιδια. Θελω να ρωτησω το εξης.Στον ηλιακο μου θερφοσιφωνα στο καζανι(δεξαμενη) εχουν κατακαθησει παρα πολλα αλατα με αποτελεσμα να εχει μειωθει οπως μου ειπαν ο διαθεσιμος χωρος για το νερο που ζεσταινει.Ανα δυο χρονια κανω service αλλα κανεις μαστορας δεν μου αδειαζει τα αλατα που εχουν κατσει στον πατο της δεξαμενης.Το ζηταω αλλα βρισκουν δικαιολογιες και δεν το κανουν.Αλλαζουν απλα φλαντζα,ανωδιο και βαζουν δηλ συμπληρωνουν αντιψυκτικο. Επειδη δεν ειμαι ατομο να τσακωνεται με τον καθε μαστορα να το κανει δεν επιμενω και πολυ γιατι αν καταλαβα σωστα ειτε βαριουνται να το κανουν ειτε δεν μπορουν. Τί μπορω να κανω; Γνωριζετε καποιον μαστορα ή εταιρεια που να το κανει και αυτο; Κανονικα αυτο συμπεριλαμβανεται στο service αλλα δεν ασχολουνται παραπανω.Απλα κανουν τα ελαχιστα,παιρνουν τα λεφτα και φευγουν.Μαλιστα ενας που ειχα καλεσει παλιοτερα και ενω ηταν κομμενη η φλαντζα δεν την αλλαζε,μου λεει αντεχει.Αναγκαστηκα να τσακωθω για να την αλλαξει.Δεν ειχε μαζι του φλαντζα τετοιας διαμετρου και πηγε επιτοπου και αγορασε μια με 4-5 ευρω. Ευχαριστω. Καλό είναι να γίνει , αλλά όχι ότι δε ξέρουν , απλώς απαιτεί χρόνο . Θα διευκρινίσεις ακριβώς τι θες και εάν αναλαμβάνουν . Όλο και θα βρεις ιδιώτη ή εταιρεία συντήρησης Πέρα από το ανοδιο , καλό θα ήταν να τοποθετηθεί και δοχείο διαστολής ηλιακού εάν δε έχεις ήδη ώστε να υπάρχει χώρος για διαστολή του νερού και να μη ανοίγουν ή στάζουν τα ασφαλιστικά . Επιπλέον εάν είναι πολλά χρόνια , δες και τις βαλβίδες πίεσης . 1
dalain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Καλό είναι να γίνει , αλλά όχι ότι δε ξέρουν , απλώς απαιτεί χρόνο . Θα διευκρινίσεις ακριβώς τι θες και εάν αναλαμβάνουν . Όλο και θα βρεις ιδιώτη ή εταιρεία συντήρησης Πέρα από το ανοδιο , καλό θα ήταν να τοποθετηθεί και δοχείο διαστολής ηλιακού εάν δε έχεις ήδη ώστε να υπάρχει χώρος για διαστολή του νερού και να μη ανοίγουν ή στάζουν τα ασφαλιστικά . Επιπλέον εάν είναι πολλά χρόνια , δες και τις βαλβίδες πίεσης . ;
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια χαρα παιδια. Θελω να ρωτησω το εξης.Στον ηλιακο μου θερφοσιφωνα στο καζανι(δεξαμενη) εχουν κατακαθησει παρα πολλα αλατα με αποτελεσμα να εχει μειωθει οπως μου ειπαν ο διαθεσιμος χωρος για το νερο που ζεσταινει.Ανα δυο χρονια κανω service αλλα κανεις μαστορας δεν μου αδειαζει τα αλατα που εχουν κατσει στον πατο της δεξαμενης.Το ζηταω αλλα βρισκουν δικαιολογιες και δεν το κανουν.Αλλαζουν απλα φλαντζα,ανωδιο και βαζουν δηλ συμπληρωνουν αντιψυκτικο. Επειδη δεν ειμαι ατομο να τσακωνεται με τον καθε μαστορα να το κανει δεν επιμενω και πολυ γιατι αν καταλαβα σωστα ειτε βαριουνται να το κανουν ειτε δεν μπορουν. Τί μπορω να κανω; Γνωριζετε καποιον μαστορα ή εταιρεια που να το κανει και αυτο; Κανονικα αυτο συμπεριλαμβανεται στο service αλλα δεν ασχολουνται παραπανω.Απλα κανουν τα ελαχιστα,παιρνουν τα λεφτα και φευγουν.Μαλιστα ενας που ειχα καλεσει παλιοτερα και ενω ηταν κομμενη η φλαντζα δεν την αλλαζε,μου λεει αντεχει.Αναγκαστηκα να τσακωθω για να την αλλαξει.Δεν ειχε μαζι του φλαντζα τετοιας διαμετρου και πηγε επιτοπου και αγορασε μια με 4-5 ευρω. Ευχαριστω. Πρωτη φορα το ακουω αυτο,συνηθως ολοι το κανουν! Δεν μπορουν να σου καθαρισουν τα αλατα που εχουν γινει ''σωμα'' με την επισμαλτωση γιατι θα στην χαλασει..
famas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Εγώ είχα καλέσει μάστορα για σέρβις ηλιακού από τον δουλευταρά. Ήρθε την άλλη μέρα, συμπλήρωσε λίγο αντιψυκτικό, καθάρισε τα τζάμια(έβρεχε εκείνη τη μέρα), πήρε 40 ευρώ κι έφυγε. Το καζάνι δεν θα το καθαρίσεις; ρώτησα. Δεν χρειάζεται μου λέει. Οπότε με τα βιντεάκια του you tube, τον άνοιξα και το καθάρισα. Δε ντο έτριψα βέβαια, απλά μάζεψα όσα άλατα υπήρχαν χύμα μέσα. Σημνατικό βέβαια ότι ο ηλιακός δεν δουλέυει πια με ρεύμα(καταργήθηκε) παρά μόνο με τον ήλιο. 1 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 48 λεπτά πριν, famas είπε Εγώ είχα καλέσει μάστορα για σέρβις ηλιακού από τον δουλευταρά. Ήρθε την άλλη μέρα, συμπλήρωσε λίγο αντιψυκτικό, καθάρισε τα τζάμια(έβρεχε εκείνη τη μέρα), πήρε 40 ευρώ κι έφυγε. Το καζάνι δεν θα το καθαρίσεις; ρώτησα. Δεν χρειάζεται μου λέει. Οπότε με τα βιντεάκια του you tube, τον άνοιξα και το καθάρισα. Δε ντο έτριψα βέβαια, απλά μάζεψα όσα άλατα υπήρχαν χύμα μέσα. Σημνατικό βέβαια ότι ο ηλιακός δεν δουλέυει πια με ρεύμα(καταργήθηκε) παρά μόνο με τον ήλιο. Υπαρχουν και απατεωνες σε αυτο το level?!?!? Εγω στη θεση σου δεν θα του εδινα τιποτα μονο και μονο επειδη θα μου ελεγε αυτο το ποσο! Εγω γνωριζω συνηθως στα 40-50ευρω να μην καθαρισουν τα ψιλα απο τα αλατα... να μην σου αλλαξουν ασφαλιστικο νερου χρησης.. Δηλαδη σιγουρα αλλαζουν φλαντζα,ανοδιο,καθαρισμος μποιλερ και αντιστασης,συμπληρωμα στο κλειστο α και συνηθως δεν καλυπτουν τους συλλεκτες οταν εχει ηλιο! 1
Kozanitis1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, famas είπε Εγώ είχα καλέσει μάστορα για σέρβις ηλιακού από τον δουλευταρά. Ήρθε την άλλη μέρα, συμπλήρωσε λίγο αντιψυκτικό, καθάρισε τα τζάμια(έβρεχε εκείνη τη μέρα), πήρε 40 ευρώ κι έφυγε. Το καζάνι δεν θα το καθαρίσεις; ρώτησα. Δεν χρειάζεται μου λέει. Οπότε με τα βιντεάκια του you tube, τον άνοιξα και το καθάρισα. Δε ντο έτριψα βέβαια, απλά μάζεψα όσα άλατα υπήρχαν χύμα μέσα. Σημνατικό βέβαια ότι ο ηλιακός δεν δουλέυει πια με ρεύμα(καταργήθηκε) παρά μόνο με τον ήλιο. Σου θυμίζω πως για την ασφάλεια σου και για τη σωστή λειτουργία της ανοδικής προστασίας (ανόδιο), μπορεί να αποσυνδεθεί το καλώδιο της φάσης και του ουδέτερου από το θερμοστάτη, αλλά οπωσδήποτε να είναι συνδεδεμένη η γείωση στη θέση που ορίζει ο κατασκευαστής... Το αναγράφουν ΟΛΕΣ οι οδηγίες τοποθέτησης ηλιακών.. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από Kozanitis1 1 1
Kapetanakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Στις 22/10/2022 στις 3:29 ΠΜ, sonikk είπε Γεια χαρα παιδια. Θελω να ρωτησω το εξης.Στον ηλιακο μου θερφοσιφωνα στο καζανι(δεξαμενη) εχουν κατακαθησει παρα πολλα αλατα με αποτελεσμα να εχει μειωθει οπως μου ειπαν ο διαθεσιμος χωρος για το νερο που ζεσταινει.Ανα δυο χρονια κανω service αλλα κανεις μαστορας δεν μου αδειαζει τα αλατα που εχουν κατσει στον πατο της δεξαμενης.Το ζηταω αλλα βρισκουν δικαιολογιες και δεν το κανουν.Αλλαζουν απλα φλαντζα,ανωδιο και βαζουν δηλ συμπληρωνουν αντιψυκτικο. Επειδη δεν ειμαι ατομο να τσακωνεται με τον καθε μαστορα να το κανει δεν επιμενω και πολυ γιατι αν καταλαβα σωστα ειτε βαριουνται να το κανουν ειτε δεν μπορουν. Τί μπορω να κανω; Γνωριζετε καποιον μαστορα ή εταιρεια που να το κανει και αυτο; Κανονικα αυτο συμπεριλαμβανεται στο service αλλα δεν ασχολουνται παραπανω.Απλα κανουν τα ελαχιστα,παιρνουν τα λεφτα και φευγουν.Μαλιστα ενας που ειχα καλεσει παλιοτερα και ενω ηταν κομμενη η φλαντζα δεν την αλλαζε,μου λεει αντεχει.Αναγκαστηκα να τσακωθω για να την αλλαξει.Δεν ειχε μαζι του φλαντζα τετοιας διαμετρου και πηγε επιτοπου και αγορασε μια με 4-5 ευρω. Ευχαριστω. Πρόσφατα έκανα αυτή την εργασία στο σπίτι μου (ενοίκιο). Ήρθε καθάρισε το μποιλερ καθαρισε τα πάνελ και όλο το κύκλωμα άλλαξε αντίσταση και ανοδιο +φλάντζα, επίσης συμπλήρωσε αντιψυκτικό και πέρασε νέες μονώσεις στις σωληνώσεις κόστος όλα μαζί 180€. Δεν είχε γίνει σέρβις τουλάχιστον 6ετια που μένω εγώ, δεν νομίζω να είχε γίνει πριν.
hp8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε Πρόσφατα έκανα αυτή την εργασία στο σπίτι μου (ενοίκιο). Ήρθε καθάρισε το μποιλερ καθαρισε τα πάνελ και όλο το κύκλωμα άλλαξε αντίσταση και ανοδιο +φλάντζα, επίσης συμπλήρωσε αντιψυκτικό και πέρασε νέες μονώσεις στις σωληνώσεις κόστος όλα μαζί 180€. Δεν είχε γίνει σέρβις τουλάχιστον 6ετια που μένω εγώ, δεν νομίζω να είχε γίνει πριν. Γερο μεροκάματο Τα υλικά γύρω στα 50 € Για 2-2,5 ώρες 130 € Χειρούργος ο τυπος
Kapetanakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Σφαγή το ξέρω. 20 λεπτά πριν, hp8 είπε Γερο μεροκάματο Τα υλικά γύρω στα 50 € Για 2-2,5 ώρες 130 € Χειρούργος ο τυπος Σφαγή το ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Sorry αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις