Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Γιανακόπουλος για να έχει το 7000 σε όλα του τα αυτοκίνητα δίνει περίπου 5000€ έξτρα  στον διεκπεραιωτή και αυτός τα μοιράζει στους υπόλοιπους. 
Ένας φίλος μου για να έχει πριν 20 χρόνια περίπου σε Honda S2000 το 2000 στην πινακίδα είχε δώσει 3000 τότε…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Burgos είπε

Να πούμε βέβαια πως οι χώρες που δίνουν Vanity Plates έχουν εντελώς διαφορετικό σύστημα από εμάς. Σε ΗΠΑ, ΗΒ, Βέλγιο που αναφέρθηκε από πάνω, οι πινακίδες είναι του οδηγού και όχι του οχήματος. Δηλαδή βάζεις την πινακίδα που έχεις αγοράσει σε ότι αυτοκίνητο έχεις. Μπορείς επίσης να πουλήσεις την πινακίδα ξεχωριστά με κάποιες, όπως η F1 στο HB ή η NEWYORK στην Νέα Υόρκη, να πιάνουν πάρα πολλά εκατομμύρια

Άχρηστη πληροφορία της μέρας: Στο Βέλγιο  όλοι οι τύποι πινακίδων ήταν ιδιοκτησία σου, που μπορούσες μάλιστα και να τις βάλεις στη διαθήκη σου να τις κληρονομήσει κάποιος άλλος. Αυτό έχει καταργηθεί εδώ και μερικά χρόνια.

Πλέον όταν πουλάς ένα αυτοκίνητο το δίνεις χωρίς τις πινακίδες και πρέπει να επιστρέψεις στο υπουργείο τις παλιές ακόμα κι αν είναι προσωποποιημένες. Για να τις κρατήσεις θα πρέπει να ξαναδώσεις τα 1000€.

Επεξ/σία από Speculoos
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, G.bar είπε

Ο Γιανακόπουλος για να έχει το 7000 σε όλα του τα αυτοκίνητα δίνει περίπου 5000€ έξτρα  στον διεκπεραιωτή και αυτός τα μοιράζει στους υπόλοιπους. 
Ένας φίλος μου για να έχει πριν 20 χρόνια περίπου σε Honda S2000 το 2000 στην πινακίδα είχε δώσει 3000 τότε…

Πέρσι πάντως η ταρίφα για τις χιλιάδες ήταν 1500€ στην Αττική και 2000€ στη Θεσσαλονίκη. Ίσως αν θέλεις συγκεκριμένη χιλιάδα να ζητάνε περισσότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Burgos είπε

Πέρσι πάντως η ταρίφα για τις χιλιάδες ήταν 1500€ στην Αττική και 2000€ στη Θεσσαλονίκη. Ίσως αν θέλεις συγκεκριμένη χιλιάδα να ζητάνε περισσότερα.

Αυτό γίνεται τόσο απροκάλυπτα; Δεν θεωρείται χρηματισμός δημοσίου λειτουργού;

Επεξ/σία από Hik
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hik είπε

Αυτό γίνεται τόσο απροκάλυπτα; Δεν θεωρείται χρηματισμός δημοσίου λειτουργού;

Όπως είπε και ο προλαλήσαντας, ναι και ναι. Και γίνεται φυσικά εις γνώσιν του κράτους αλλά όλοι κάνουν πως δε βλέπουν

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και είμαι άσχετος, αν έχεις πινακίδα με συγκεκριμένο αριθμό (...4000 λόγου χάρη) και θες να την κρατήσεις όταν αλλάξεις ή αποσύρεις το αυτοκίνητο, ποια η διαδικασία;

Μπορείς εύκολα ή χρειάζεται να πληρώσεις αδρά;

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν μπορεις να την κρατησεις…

Πανω στο θεμα, μεγαλες κοπριες στις επιμερους υπηρεσιες και βγαζουν καλο χρημα. Εχω φιλο που ηταν στο τοπικο τμημα συγκοινωνιων της πολης μου και μου βολεψε πινακιδα με τρια 9αρια για την βεσπα μου (βασικα ηθελα 6αρια αλλα ειχαν περασει προ πολλου). Τελικα μου ειπε οτι μετα απο μια βδομαδα ειχε φασαριες με την προϊσταμενη γτ ειχε κανονισει να την δωσει αλλου και του ειπε αλλη φορα να ρωταει πριν δωσει πινακιδα. Ευτυχως εδω ειναι ψιλικατζηδες και κανεις την δουλεια σου με 12αρια ουϊσκια, κρασια, κτλ. Ο φιλος δεν αντεξε με την λαμογια που συναντησε στην συγκεκριμενη υπηρεσια και πηρε μεταθεση αλλου…

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, grayfox23 είπε

Μιας και είμαι άσχετος, αν έχεις πινακίδα με συγκεκριμένο αριθμό (...4000 λόγου χάρη) και θες να την κρατήσεις όταν αλλάξεις ή αποσύρεις το αυτοκίνητο, ποια η διαδικασία;

Μπορείς εύκολα ή χρειάζεται να πληρώσεις αδρά;

η πινακίδα ακολουθεί το όχημα.Αν το πουλήσεις/αποσύρεις πάει και η πινακίδα μαζί.

Εκτός αν είναι ταξί .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...