mihanobios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα θα ήθελα να σας ρωτήσω, εάν γνωρίζει βασικά κάποιος , έκανα μια ανανέωση στη wind από 50 σε 100.Mbps και επειδή έχω παλιό router θα μου δώσουν ένα καινούργιο. Πιο από τα μοντέλα (δωρεάν) που δίνει η wind είναι το καλύτερο ώστε να το ζητήσω ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δεν νομίζω να πάρεις καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanobios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν νομίζω να πάρεις καινούργιο Θα πάω αύριο στην wind και θα πάρω νέο router έχω εντολή στο κινητό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanobios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 ZTE H288A Το νέο. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα