Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να μετακινήσω από ένα gmail που έχω σε ένα άλλο gmail  όλα τα στοιχεία  δηλαδή  Επαφές, σελιδοδείκτες, αποθηκευμένοι κωδικοί...κτλ

Ξέρει κανείς την διαδικασία ;

Δημοσ.

Μια ιδέα θα πω γιατί δεν το έχω κάνει, αν περάσεις το καινούργιο gmail στη συσκευή και πας στην δημιουργία αντίγραφων ασφαλείας και επίλέξεις το καινούργιο gmail δε θα ανέβουν όλα; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, chios είπε

Μια ιδέα θα πω γιατί δεν το έχω κάνει, αν περάσεις το καινούργιο gmail στη συσκευή και πας στην δημιουργία αντίγραφων ασφαλείας και επίλέξεις το καινούργιο gmail δε θα ανέβουν όλα; 

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση όμως δεν θέλω να ρισκάρω, γιατί εχω πολλές επαφές.

4 λεπτά πριν, hp8 είπε

Ευχαριστώ για την λύση! Τώρα για τους σελιδοδείκτες και τους αποθηκευμένους κωδικούς ξέρουμε πως μεταφέρονται ;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ServerStationF1 είπε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση όμως δεν θέλω να ρισκάρω, γιατί εχω πολλές επαφές.

Ευχαριστώ για την λύση! Τώρα για τους σελιδοδείκτες και τους αποθηκευμένους κωδικούς ξέρουμε πως μεταφέρονται ;

Να ρισκάρεις τι; Ότι έχεις στο παλιό Gmail  δεν χάνεται, 

Για τους κωδικούς και σελιδοδείκτες είναι εύκολο γίνεται μέσα από τον  chrome.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ServerStationF1 είπε

Export / Import 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...